قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند شهرک‌های صنعتی ویژه صادرات در استان احداث می‌شوند | گره‌گشایی از مشکل شهرک‌های صنعتی، یک‌بار برای همیشه انحصار خودروسازان عامل اصلی رکود بازار خودرو است نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است | مردم گران‌فروشی‌ها را گزارش دهند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان در تره‌بار شرکت مخابرات ایران علت افزایش ۵۰ درصدی آبونمان تلفن ثابت را اعلام کرد ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت لغو شد آخرین خبر از افزایش قیمت نان در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موافق تهاتر نفت و اموال دولتی برای پس‌گیری طلب‌ ۵۰ هزار میلیارد تومانی از دولت هستیم

  • کد خبر: ۳۸۴۵۶
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
موافق تهاتر نفت و اموال دولتی برای پس‌گیری طلب‌ ۵۰ هزار میلیارد تومانی از دولت هستیم
رییس قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) با بیان اینکه این نهاد موافق تهاتر نفت و اموال دولتی برای گرفتن طلب‌های خود از دولت است، گفت: این اموال در ادامه به نقدینگی تبدیل شده و به پروژه‌ها تزریق می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار سعید محمد با اشاره به بدهی نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومانی دولت به قرارگاه گفت: پس از برگزاری جلسات متعدد قرارگاه با رییس سازمان برنامه بودجه و هیات رئیسه مجلس در سال جاری پیشنهاد شد؛ ۸۱ پروژه مهم، ملی و تاثیرگذار تا خرداد ۱۴۰۰ تکمیل شوند، اما این پروژه‌ها به منابع مالی بالایی نیاز دارند به همین دلیل از ظرفیت‌های موجود در قانون برنامه بودجه استفاده خواهیم کرد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) تصریح کرد: در قانون بودجه تهاتر اموال اداری دولت، تهاتر نفت و استفاده از اوراق تسویه خزانه قید شده است تا دولت بتواند دیون خود را تسویه کند، اما علیرغم این ظرفیت‌های خوب در قانون، به دلیل بورکراسی اداری، تهاتر به کندی پیش می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد به‌منظور تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های ملی در سال جهش تولید، به این مهم سرعت بخشیده شود.

سردار محمد با بیان اینکه قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) موافق تهاتر نفت و اموال دولتی به‌منظور پس‌گیری طلب‌های خود از دولت است، گفت: این اموال در ادامه به نقدینگی تبدیل شده و به پروژه‌ها تزریق می‌شود.

وی تعریف طرح‌های سودآور در فرابورس به صورت پذیره‌نوسی را مسیر دیگر قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) برای دستیابی به درآمد جهت تکمیل پروژه‌های ملی عنوان کرد و توضیح داد: این مسیر هم با وزارت اقتصاد و سازمان بورس طراحی شده و امید است در ابتدای ۶ماه دوم سال، عرضه خوبی داشته باشیم تا علاوه‌بر هدایت منابع و سرمایه‌های مردمی به سمت تولید و اشتغال، پروژه‌های بزرگ و تاثیرگذار که در چارچوب اقتصاد مقاومتی قرار گرفته را تکمیل کنیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->