گفتگوی تلفنی سران هند و اسرائیل در مورد مسائل منطقه‌ای

  • کد خبر: ۳۸۴۵۸۳
  • ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲
گفتگوی تلفنی سران هند و اسرائیل در مورد مسائل منطقه‌ای
نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همتای هندی او در یک تماس تلفنی در مورد مسائل منطقه‌ای و جهانی مورد علاقه متقابل تبادل نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه هند امروز عصر چهارشنبه اعلام کرد که نتانیاهو و مودی اولویت‌های مشترکی را برای تقویت بیشتر مشارکت استراتژیک در سال آینده، با هدایت ارزش‌های دموکراتیک مشترک، اعتماد عمیق متقابل و چشم‌اندازی آینده‌نگر، مشخص کردند.

طبق گفته وزارت خارجه هند، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، مودی را در جریان اجرای طرح صلح غزه قرار داد. نخست وزیر هند حمایت مداوم کشورش از تلاش‌ها برای دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار در منطقه را مجدداً تأیید کرد.

آنها همچنین در میانه تنش‌ها در منطقه که ناشی از تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشورهای همسایه است، در مورد مسائل منطقه‌ای و جهانی مورد علاقه متقابل تبادل نظر کردند.

به تازگی گزارش شده است که شورای خریدهای دفاعی هند (DAC) به ریاست «راجنات سینگ» وزیر دفاع این کشور، به‌تازگی خریدهای تسلیحاتی گسترده‌ای به ارزش حدود ۸٫۷ میلیارد دلار را تصویب کرده است. در میان اقلام این قرارداد، کیت‌های هدایت دقیق SPICE ۱۰۰۰ ساخت شرکت اسرائیلی رافائل نیز قرار دارد.

سامانه SPICE از خانواده سلاح‌های هوا به زمین با دقت بالا است که توانایی هدایت مستقل بدون نیاز به GPS را دارد و با دقت کمتر از سه متر به هدف اصابت می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.