ابراز نگرانی وزارت خارجه هند از حمله آمریکا به ونزوئلا

  • کد خبر: ۳۸۳۵۳۶
  • ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
ابراز نگرانی وزارت خارجه هند از حمله آمریکا به ونزوئلا
در واکنش به حملات اخیر ایالات متحده و بازداشت نیکلاس مادورو و همسرش در ونزوئلا، وزارت امور خارجه هند با صدور بیانیه‌ای، به جای محکومیت صریح، تنها نسبت به اوضاع جاری در کاراکاس ابراز نگرانی عمیق کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه هند گفت که «تحولات ونزوئلا مایه نگرانی عمیق است و (این کشور) از نزدیک اوضاع را زیر نظر دارد.»

هند در این بیانیه تجاوزگری آمریکایی‌ها علیه ونزوئلا را محکوم نکرد. به دنبال حملات شب گذشته آمریکا به ونزوئلا، نیکلاس مادورو و همسرش از کاراکاس ربوده و به خاک آمریکا منتقل شدند؛ تجاوزاتی که طبق گزارش نیویورک تایمز، دست‌کم ۴۰ کشته از مردم ونزوئلا بر جای گذاشت.

وزارت خارجه هند اعلام کرد: «هند حمایت خود را از رفاه و امنیت مردم ونزوئلا مجدداً تأکید می‌کند. ما از همه طرف‌های ذینفع می‌خواهیم که مسائل را از طریق گفت‌و‌گو به صورت مسالمت‌آمیز حل و صلح و ثبات منطقه را تضمین کنند.»

این وزارتخانه اضافه کرد: «سفارت هند در کاراکاس با اعضای جامعه (شهروندان) هندی در تماس است و به ارائه هرگونه کمک ممکن ادامه خواهد داد.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.