هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند مصرف نگران‌کننده دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام رئیس جمهور پزشکیان به پاپ لئو: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

آیا داروهای کرونا تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است؟

  • کد خبر: ۳۸۵۳۵
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
آیا داروهای کرونا تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است؟
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: در بخش بستری دارو‌هایی که مورد قبول وزارت بهداشت است و توسط دبیرخانه شورای عالی بیمه به ما ابلاغ می‌شود ۹۵ درصدش تحت پوشش است. هزینه تخت- روز هم طبق استاندارد‌های موجود محاسبه و لحاظ می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، شهرام غفاری درباره هزینه‌های درمان کرونا برای بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در مراکز طرف قرارداد توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: میزان هزینه کرد، متفاوت است، اما تعهد ما در برابر بیماران کرونایی در مراکز طرف قرارداد مانند تعهدی است که در سایر بیماری‌ها داریم.

وی افزود: به علاوه اینکه دارو‌هایی که طبق مصوبات دبیرخانه شورای عالی بیمه در تعهد بیمه‌ها قرار می‌گیرد و به ما ابلاغ می‌شود را نیز اجرایی کرده و پوشش می‌دهیم. به عنوان مثال داروی "کلترا" را در بخش بستری پوشش می‌دهیم، ولی در بخش سرپایی تحت پوشش ما نیست؛ زیرا از یک سو کنترل بازارِ گسترده در بخش سرپایی مشکل است و از سوی دیگر ضرورت آن در بیماران سرپایی هنوز معلوم نیست.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به صدور دستورالعمل و استاندارد‌های درمان بیماران کوویدی از نظر تشخیصی و درمانی از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: آخرین دستورالعمل‌ها هرچه باشد طبق آن عمل می‌کنیم. به عنوان مثال در بخش بستری دارو‌هایی که مورد قبول وزارت بهداشت است و توسط دبیرخانه شورای عالی بیمه به ما ابلاغ می‌شود ۹۵ درصدش تحت پوشش است. هزینه تخت- روز هم طبق استاندارد‌های موجود محاسبه و لحاظ می‌شود.

غفاری تاکید کرد: البته هنوز این موضوع که بیماران کرونایی باید از محل اعتبارات و کمک‌های دولت درمان شوند یا خیر، هنوز روشن نشده، ولی در کل صورتحساب‌ها را با این مبنا که گفته شد می‌پردازیم.

وی با بیان اینکه فرانشیز یا پرداختی از جیب بیمار در بخش بستری ۱۰ درصد است گفت: در بخش سرپایی نیز دارو‌ها را تا ۷۰ درصد پوشش می‌دهیم و فرانشیز یا سهم بیمار ۳۰ درصد است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی افزود: در مجموع ۹۰ درصد هزینه‌های بخش بستری و ۷۰ درصد هزینه‌های بخش سرپایی را پوشش می‌دهیم و بیماران بستری شده هزینه اندک و ناچیزی می‌پردازند.

غفاری در پاسخ به اینکه با توجه به سیرصعودی ابتلا به بیماری در هفته‌های اخیر مشکلی در ارائه خدمت نداشتید؟ اظهار کرد: تا امروز در ارائه این بسته خدمتی مورد تعهد ما مشکلی وجود نداشته است، اما یکی از مواردی که ممکن است بیماران را با سختی مواجه کند این است که دارو‌های کووید مانند اینترفرون و کلترا را بر اساس دستورالعمل در بخش بستری پوشش می‌دهیم، شاید برخی تمایل داشته باشند دارو را بگیرند و سرپایی استفاده کنند، ولی وضعیت نظام سلامت فعلا طوری است که این دارو‌ها در بخش بستری استفاده می‌شود.

وی افزود: اگر در بخش بستری، دارو در بیمارستان موجود نباشد، نسخه به همراه بیمار می‌دهند که از بیرون تهیه کند، در این صورت ممکن است دارو در بازار به سختی پیدا شود؛ البته این موارد را پوشش می‌دهیم.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: یکی دو دارو مانند رمدسیور فعلا در پروتکل درمانی وزارت بهداشت و بیمه‌ها نیامده اند، ولی اگر وارد پروتکل شوند پوشش می‌دهیم.

غفاری با بیان اینکه هزینه کووید را جزو بیماری‌های همه گیر، اپیدمی و غیرمترقبه است و در محاسبات اکچوئری بیمه‌ها نمی‌آید عنوان کرد: بیمه‌ها هنوز تاکید دارند دولت که اعتبارات این حوزه را به وزارت بهداشت می‌دهد باید برای همه کوویدی‌ها هزینه کند؛ اینکه وزارت بهداشت هزینه درمان را هم از بیمه‌ها بگیرد و هم از دولت محل ایراد است هرچند آن‌ها هم می‌گویند هنوز همه یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی را دریافت نکرده اند. با این حال معتقدیم هزینه درمان کووید را دولت‌ها پوشش می‌دهد.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->