سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

آیا داروهای کرونا تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است؟

  • کد خبر: ۳۸۵۳۵
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
آیا داروهای کرونا تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است؟
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: در بخش بستری دارو‌هایی که مورد قبول وزارت بهداشت است و توسط دبیرخانه شورای عالی بیمه به ما ابلاغ می‌شود ۹۵ درصدش تحت پوشش است. هزینه تخت- روز هم طبق استاندارد‌های موجود محاسبه و لحاظ می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، شهرام غفاری درباره هزینه‌های درمان کرونا برای بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در مراکز طرف قرارداد توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: میزان هزینه کرد، متفاوت است، اما تعهد ما در برابر بیماران کرونایی در مراکز طرف قرارداد مانند تعهدی است که در سایر بیماری‌ها داریم.

وی افزود: به علاوه اینکه دارو‌هایی که طبق مصوبات دبیرخانه شورای عالی بیمه در تعهد بیمه‌ها قرار می‌گیرد و به ما ابلاغ می‌شود را نیز اجرایی کرده و پوشش می‌دهیم. به عنوان مثال داروی "کلترا" را در بخش بستری پوشش می‌دهیم، ولی در بخش سرپایی تحت پوشش ما نیست؛ زیرا از یک سو کنترل بازارِ گسترده در بخش سرپایی مشکل است و از سوی دیگر ضرورت آن در بیماران سرپایی هنوز معلوم نیست.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به صدور دستورالعمل و استاندارد‌های درمان بیماران کوویدی از نظر تشخیصی و درمانی از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: آخرین دستورالعمل‌ها هرچه باشد طبق آن عمل می‌کنیم. به عنوان مثال در بخش بستری دارو‌هایی که مورد قبول وزارت بهداشت است و توسط دبیرخانه شورای عالی بیمه به ما ابلاغ می‌شود ۹۵ درصدش تحت پوشش است. هزینه تخت- روز هم طبق استاندارد‌های موجود محاسبه و لحاظ می‌شود.

غفاری تاکید کرد: البته هنوز این موضوع که بیماران کرونایی باید از محل اعتبارات و کمک‌های دولت درمان شوند یا خیر، هنوز روشن نشده، ولی در کل صورتحساب‌ها را با این مبنا که گفته شد می‌پردازیم.

وی با بیان اینکه فرانشیز یا پرداختی از جیب بیمار در بخش بستری ۱۰ درصد است گفت: در بخش سرپایی نیز دارو‌ها را تا ۷۰ درصد پوشش می‌دهیم و فرانشیز یا سهم بیمار ۳۰ درصد است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی افزود: در مجموع ۹۰ درصد هزینه‌های بخش بستری و ۷۰ درصد هزینه‌های بخش سرپایی را پوشش می‌دهیم و بیماران بستری شده هزینه اندک و ناچیزی می‌پردازند.

غفاری در پاسخ به اینکه با توجه به سیرصعودی ابتلا به بیماری در هفته‌های اخیر مشکلی در ارائه خدمت نداشتید؟ اظهار کرد: تا امروز در ارائه این بسته خدمتی مورد تعهد ما مشکلی وجود نداشته است، اما یکی از مواردی که ممکن است بیماران را با سختی مواجه کند این است که دارو‌های کووید مانند اینترفرون و کلترا را بر اساس دستورالعمل در بخش بستری پوشش می‌دهیم، شاید برخی تمایل داشته باشند دارو را بگیرند و سرپایی استفاده کنند، ولی وضعیت نظام سلامت فعلا طوری است که این دارو‌ها در بخش بستری استفاده می‌شود.

وی افزود: اگر در بخش بستری، دارو در بیمارستان موجود نباشد، نسخه به همراه بیمار می‌دهند که از بیرون تهیه کند، در این صورت ممکن است دارو در بازار به سختی پیدا شود؛ البته این موارد را پوشش می‌دهیم.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: یکی دو دارو مانند رمدسیور فعلا در پروتکل درمانی وزارت بهداشت و بیمه‌ها نیامده اند، ولی اگر وارد پروتکل شوند پوشش می‌دهیم.

غفاری با بیان اینکه هزینه کووید را جزو بیماری‌های همه گیر، اپیدمی و غیرمترقبه است و در محاسبات اکچوئری بیمه‌ها نمی‌آید عنوان کرد: بیمه‌ها هنوز تاکید دارند دولت که اعتبارات این حوزه را به وزارت بهداشت می‌دهد باید برای همه کوویدی‌ها هزینه کند؛ اینکه وزارت بهداشت هزینه درمان را هم از بیمه‌ها بگیرد و هم از دولت محل ایراد است هرچند آن‌ها هم می‌گویند هنوز همه یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی را دریافت نکرده اند. با این حال معتقدیم هزینه درمان کووید را دولت‌ها پوشش می‌دهد.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->