آیفون ۱۷ پرو مکس، قدرتمندترین گوشی اپل، رونمایی شد + مشخصات و قیمت اپل از آیفون ۱۷ پرو رونمایی کرد + مشخصات و قیمت مقایسه قیمت آیفون ۱۷، آیفون ۱۷ ایر، آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس اپل واچ سری ۱۱ معرفی شد + مشخصات و قیمت ایرپاد پرو ۳ اپل معرفی شد + مشخصات و قیمت آیفون ۱۷ اپل رونمایی شد + مشخصات و قیمت Nothing Ear 3 چه زمانی رونمایی می‌شود؟ سامسونگ تا ۲۰۳۰ نود درصد محصولاتش را به هوش مصنوعی مجهز می‌کند OpenAI می‌خواهد با هوش مصنوعی، انیمیشن بلند بسازد سهم کاربران اینترنت سیار ایران از شبکه 4G و 5G چقدر است؟ بانک مرکزی پیش‌نویس ضوابط فعالیت صرافی‌های رمزارزی را منتشر کرد بودجه یک میلیون دلاری دولت برای حمایت از فناوری‌های جدید تصاویری از ماه‌گرفتگی و ماه‌سرخ در مشهد + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) ردوبدل‌شدن ۷۰ درصد ترافیک کشور در بستر VPN و فیلترشکن‌ها ماه‌گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ | تاریخ و زمان دقیق آغاز، اوج و پایان خسوف رصد ماه‌گرفتگی در بوستان کوهسنگی مشهد + جزئیات (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) کاربران تلفن همراه و اینترنت درگیر قطعی برق لورفتن تصاویر گلکسی S25 FE یک روز پیش از رونمایی رسمی قابلیت Picture-in-Picture به بخش نمایش ریل‌های اینستاگرام می‌آید گفتگو با ارشیا میرشمسی، برنده مدال طلای المپیاد نجوم ۲۰۲۵ | هیچ‌کجا مرکز عالم نیست اداره پست خراسان رضوی و شهرداری مشهد برای تقویت زیرساخت‌های شهر هوشمند همکاری می‌کنند
سرخط خبرها

تبدیل اسکنر اثر انگشت به دوربین

  • کد خبر: ۳۸۵۳۸
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
تبدیل اسکنر اثر انگشت به دوربین
یکی از کاربران گوشی شیائومی Mi ۹T پس از نصب برنامه «Activity Launcher» توانسته سنسور اپتیکال ساخته شده توسط «Goodix» را تبدیل به دوربین کند. این برنامه امکانات متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، اگر تا به امروز می‌خواستید بدانید اسکنر اثر انگشت اپتیکال درون نمایشگر چه چیزی می‌بیند، این کاربر پرده از این راز برداشته است.
 
از جمله امکاناتی که این برنامه در اختیار کاربران قرار می‌دهد، شامل دسترسی به فعالیت‌های مخفی درون دستگاه، منو‌های کالیبره، تست‌های کارخانه‌ای و موارد دیگر می‌شود و کاربر توسط با استفاده از آن، کاربرد سنسور را عوض کند.

همانطور که می‌توان انتظار داشت، کیفیت تصویر سنسور اپتیکال گوشی شیائومی Mi ۹T بسیار پایین است و نمی‌توان از آن بجای دوربین سلفی استفاده کرد. این سنسور‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تنها می‌توانند در محلی که انگشت کاربر قرار می‌گیرد، تمرکز کنند و به همین علت امکان جاسوسی از کاربران توسط آن‌ها کم است.

با وجود چنین موضوعی، امکان دسترسی کاربر نهایی به این اطلاعات توسط یک اپلیکیشن نگرانی‌هایی را در پی داشته است. سردبیر «XDA-Developers»، «میشال رحمان» به این موضوع اشاره کرده که سازندگان نباید این برنامه‌های رفع باگ را درون نسخه نهایی قرار دهند.

تبدیل اسکنر اثر انگشت به دوربین

صاحب این گوشی شیائومی به این موضوع اشاره کرده که از برنامه شخص ثالث استفاده کرده و برنامه پیش فرضی چنین امکانی را برای وی فراهم نکرده است. این گفته نگرانی‌های بیشتری ایجاد می‌کند چرا که می‌توان تنها با یک برنامه به فعالیت‌های مخفی دستگاه دسترسی پیدا کرد.

توسعه‌دهندگان نیاز به دسترسی به این ابزار‌های رفع باگ دارند تا بتوانند در زمان نیاز به احراز هویت، مشکلات احتمالی را برطرف کنند. با این وجود، از اطلاعات بیومتریک درون یک محیط امن قابل اعتماد در پردازنده دستگاه محافظت می‌شود.

در حالی که این کاربر توانسته با موفقیت اسکنر اثر انگشت اپتیکال را به دوربین تبدیل کند، افراد دیگر مانند او چندان خوش شانس نبوده‌اند. یکی از کاربران گوشی پوکو اف ۲ پرو به دنبال انجام چنین کاری بوده که در نهایت با توقف فعالیت و خراب شدن سنسور اثر انگشت مواجه شده است.


منبع: digiato
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->