امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عبور از موج اول کرونا بدون همراهی تشکل‌ها ممکن نبود

  • کد خبر: ۳۸۶۵۱
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۵
عبور از موج اول کرونا بدون همراهی تشکل‌ها ممکن نبود
سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: در روز‌های سخت شیوع ویروس کرونا با همت تشکل‌های مردم‌نهاد توانستیم از بحران عبور کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز،  رضا دانایی ضمن تبریک هفته ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی بیان کرد: در وضعیت بحرانی امروز، بیش از هر زمان دیگری نیازمند مشارکت اجتماعی و حرکت‌های خودجوش و داوطلبانه مردم کشورمان هستیم.

وی با اشاره به اینکه در موج اول همه گیری کرونا تعداد ۱۶۹۷ تشکل مردمی با سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد همکاری داشتند، افزود: تجربه بحران کرونا نشان داد سازمان‌های مردم‌نهاد در صورت تقویت، ساماندهی و به‌کارگیری هدفمند، می‌توانند نقش تاثیرگذاری در عبور از شرایط بحران ایفا کنند و بنابراین ضروری است این ظرفیت بیش از پیش جدی گرفته شود.

دانایی با اشاره به محدودیت‌های موجود برای برگزاری مراسم در آستانه هفته ملی تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی گفت: باتوجه به وضعیت فوق‌العاده‌ای که در آن به سر می‌بریم، برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی برای سمن‌ها به صورت حضوری امکان‌پذیر نیست و در تلاش هستیم که زیرساخت مناسب برای برگزاری این دوره‌ها به صورت مجازی را فراهم کنیم تا بدین وسیله بخشی از رسالت خود را در زمینه توان افزایی و تقویت نهاد‌های مردمی به انجام برسانیم.

وی تصریح کرد: تقدیر از سمن‌های فعال در دوران کرونا از دیگر اقدامات این معاونت است که براساس هماهنگی‌های صورت گرفته، ادارات فرهنگی و اجتماعی مناطق در معرفی این تشکل‌ها ما را یاری می‌کنند.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از راه‌اندازی سامانه مشارکت‌ها خبر داد و گفت: به منظور ساماندهی، هدفمند کردن و شفافیت مشارکت شهرداری با سازمان‌های مردم‌نهاد و نیز با هدف تجمیع اطلاعات سمن‌های فعال در سطح مشهد و تقویت مسیر‌های ارتباط‌گیری با آنان، سامانه‌ای به نشانی mosharekat.etefaq.org راه اندازی شده است که از تمامی سازمان‌های مردم نهاد مشهدی دعوت می‌کنیم از طریق ثبت مشخصات خود در این سامانه ما را در ارتباط گیری مؤثرتر یاری کنند.

وی در پایان با اشاره به انتشار فراخوان عکس از «مشارکت اجتماعی» در محلات مشهد از سوی این معاونت اظهارکرد: این فراخوان به منظور تبلیغ، ترویج و تقدیر از فعالیت‌های داوطلبانه و مشارکت‌جویانه منتشر شده است و از این رو از تمامی فعالان اجتماعی و سمن‌های مشهدی دعوت می‌کنیم با ارسال عکس‌های خود که بیانگر تجربه فعالیت اجتماعی در محلات مشهد است به سامانه مشارکت‌ها در این فراخوان شرکت کنند.

گفتنی است علاوه بر اکران ۵۰ عکس برتر شرکت داده شده در این، فراخوان از سمن‌ها و عکاسان ۸ عکس اول نیز تقدیر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->