میزان اهدای خون در خراسان رضوی افزایش یافت (۲۹ دی ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۸۶۸۸۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
میزان اهدای خون در خراسان رضوی افزایش یافت (۲۹ دی ۱۴۰۴)
مسئول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی گفت: میزان اهدای خون در این استان طی ۹ماهه ۱۴۰۴ نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۳.۵ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی مهدوی ارفع، افزود: در این مدت ۱۳۲ هزار و ۵۷ داوطلب موفق به اهدای خون شدند، در حالیکه این میزان سال گذشته ۱۲۷ هزار و ۷۷۰ نفر بوده است.

وی ادامه داد: از تعداد داوطلبی که موفق به اهدای خون شده‌اند، ۶۹ هزار و ۹۵۹ نفر اهداکنندگان مستمر و بقیه افراد باسابقه و بار اولی هستند.

به گفته وی، میزان مشارکت اهداکنندگان مستمر در خراسان رضوی در بازه زمانی مذکور نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴.۲۵ درصد افزایش یافته است.

مسئول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی با بیان اینکه هشت هزار و ۶۰ نفر از اهداکنندگان خون را زنان و بقیه را مردان تشکیل داده‌اند، گفت: میزان مشارکت زنان استان در امر اهدای خون در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از هشت درصد افزایش داشته است.

مهدوی ارفع افزود: ۳۸ هزار و ۹۸۲ نفر از اهداکنندگان خون امسال نیز جوانان زیر ۳۵ سال هستند که مشارکت جوانان در این رده سنی در امر اهدای خون، نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد افزایش داشته است.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال است.

استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.