شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

شکست رکورد تولید برق خورشیدی و بادی

  • کد خبر: ۳۸۷۴۷
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
شکست رکورد تولید برق خورشیدی و بادی
بر اساس گزارش مؤسسه انرژی امبر برای اولین بار در نیمه اول سال ۲۰۲۰ حدود ۱۰ درصد از کل برق جهان با استفاده از انرژی خورشیدی و بادی تولید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طی این مدت کارخانه‌های زغال سنگ جهان با کمتر از نصف ظرفیت خود به فعالیت ادامه داده‌اند و امید می‌رود این روند به کاهش تخریب محیط زیست کمک کند.

علیرغم کاهش نسبی تقاضا برای مصرف برق در نیمه اول سال ۲۰۲۰ به علت شیوع ویروس کرونا، منابع انرژی خورشیدی و بادی برای تولید ۱۱۲۹ تراوات ساعت الکتریسیته به کار گرفته شدند که این رقم در مقایسه با رقم ۹۹۲ تراوات ساعت در نیمه اول سال ۲۰۱۹ افزایش قابل توجهی نشان می‌دهد.

در سال ۲۰۱۵ که موافقتنامه پاریس برای کاهش اثرات گرمایش زمین بین کشورهای جهان امضا شد تنها ۴.۶ درصد از کل برق جهان از طریق منابع خورشیدی و باد تولید شد و رسیدن این رقم به ۱۰ درصد در نیمه اول سال ۲۰۲۰ موجب امیدواری شده است.

استفاده از زغال سنگ برای تولید برق نیز طی همین مدت ۸.۳ درصد کاهش یافته است. در حال حاضر ۳۰ درصد از آلودگی زیست محیطی مربوط به مصرف سوخت‌های فسیلی مربوط به فعالیت کارخانه‌های زغال سنگ است.

از جمله کشورهایی که در این زمینه پیشرفت خوبی داشته‌اند می‌توان به انگلیس اشاره کرد که ۲۱ درصد از برق خود را از طریق باد و خورشید تأمین می‌کند و این رقم در مورد چین، هند، ژاپن، برزیل، ترکیه و آمریکا نیز بیش از ۱۰ درصد است.

منبع: سی جی تی ان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->