چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

شکست رکورد تولید برق خورشیدی و بادی

  • کد خبر: ۳۸۷۴۷
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
شکست رکورد تولید برق خورشیدی و بادی
بر اساس گزارش مؤسسه انرژی امبر برای اولین بار در نیمه اول سال ۲۰۲۰ حدود ۱۰ درصد از کل برق جهان با استفاده از انرژی خورشیدی و بادی تولید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طی این مدت کارخانه‌های زغال سنگ جهان با کمتر از نصف ظرفیت خود به فعالیت ادامه داده‌اند و امید می‌رود این روند به کاهش تخریب محیط زیست کمک کند.

علیرغم کاهش نسبی تقاضا برای مصرف برق در نیمه اول سال ۲۰۲۰ به علت شیوع ویروس کرونا، منابع انرژی خورشیدی و بادی برای تولید ۱۱۲۹ تراوات ساعت الکتریسیته به کار گرفته شدند که این رقم در مقایسه با رقم ۹۹۲ تراوات ساعت در نیمه اول سال ۲۰۱۹ افزایش قابل توجهی نشان می‌دهد.

در سال ۲۰۱۵ که موافقتنامه پاریس برای کاهش اثرات گرمایش زمین بین کشورهای جهان امضا شد تنها ۴.۶ درصد از کل برق جهان از طریق منابع خورشیدی و باد تولید شد و رسیدن این رقم به ۱۰ درصد در نیمه اول سال ۲۰۲۰ موجب امیدواری شده است.

استفاده از زغال سنگ برای تولید برق نیز طی همین مدت ۸.۳ درصد کاهش یافته است. در حال حاضر ۳۰ درصد از آلودگی زیست محیطی مربوط به مصرف سوخت‌های فسیلی مربوط به فعالیت کارخانه‌های زغال سنگ است.

از جمله کشورهایی که در این زمینه پیشرفت خوبی داشته‌اند می‌توان به انگلیس اشاره کرد که ۲۱ درصد از برق خود را از طریق باد و خورشید تأمین می‌کند و این رقم در مورد چین، هند، ژاپن، برزیل، ترکیه و آمریکا نیز بیش از ۱۰ درصد است.

منبع: سی جی تی ان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->