آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تأمین برق سیدنی با انرژی تجدیدپذیر

  • کد خبر: ۳۴۱۲۸
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
تأمین برق سیدنی با انرژی تجدیدپذیر
از اول ماه ژوئن، برق موردنیاز برای مصارف عمومی در شهر سیدنی، به‌طور کامل از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌شود. شهر‌های بزرگ دنیا اقدامات مختلفی برای کاهش آلاینده‌ها و گاز‌های گلخانه‌ای انجام داده‌اند تا با افزایش سریع گرمایش جهانی مقابله کنند.
ترجمه عماد پورشهریاری | شهرآرانیوز؛ شهر سیدنی، بزرگ‌ترین شهر استرالیا، اکنون یکی از الهام‌بخش‌ترین پروژه‌های شهری در این حوزه را اجرایی کرده است. از حدود یک ماه پیش، تمام مصرف برق عمومی این شهر، از جمله تأمین روشنایی شهر و چراغ‌های خیابان‌ها، استخرها، ساختمان شهرداری و سایر اماکن عمومی به‌طور ۱۰۰ درصدی از برق تجدیدپذیر تغذیه می‌شوند.

برای تأمین نیاز شهر سیدنی به برق از ۲ مزرعه بزرگ انرژی خورشیدی و یک مزرعه انرژی بادی در منطقه نیو ساوس ولز این کشور استفاده می‌شود. نیروگاه بادی از ۷۵ توربین ۲۰۰ متری (از مدرن‌ترین توربین‌های جهان) تشکیل شده است که ظرفیت ۲۷۰ مگاوات تولید برق را دارد. ۲ نیروگاه خورشیدی نیز با ظرفیت‌های ۳ و ۱۲۰ مگاوات وارد مدار شده‌اند. نیروگاه ۳ مگاواتی با ۱۰ هزار صفحه خورشیدی و نیروگاه دوم با ۳۱۰ هزار صفحه خورشیدی دوطرفه، در مساحتی به وسعت ۲۵۰ هکتار، برق تولید می‌کنند.

انرژی تولیدشده در این مزارع برق ۱۱ ساختمان، ۷۵ پارک و ۲۳ هزار چراغ در سطح شهر را تأمین خواهد کرد. با اجرای این طرح انتظار می‌رود سالانه ۲۰ هزار تُن کربن‌دی‌اکسید کمتری وارد جو شود. علاوه بر این پیش‌بینی می‌شود این طرح در طول یک دهه آینده سالانه حدود ۳۰۰ هزار یورو هزینه‌های شهر را کاهش دهد. علاوه بر این اشتغال‌زایی در نیروگاه‌ها به‌طور مستقیم و غیرمستقیم از اهداف این پروژه ۶۰ میلیون دلاری است.

به گفته کلور مور، شهردار سیدنی، شهر‌ها مسئول ۷۰ درصد گاز گلخانه‌ای تولیدشده در جهان هستند، به همین دلیل باید اقدامات مهم و تأثیرگذاری در این حوزه انجام شود. خانم مور که از سال ۲۰۰۴ شهرداری سیدنی را مدیریت می‌کند از همان سال‌های آغاز به کار حذف آلاینده‌های شهری را در دستور کار قرار داد. سیدنی از سال ۲۰۰۷ شهر کربن خنثی بوده، یعنی مدیریت شهر بر پایه انتشار کربن به میزان صفر انجام می‌شود. براساس طرح کلان کاهش آلودگی هوا در این شهر، سیدنی موظف است تا سال ۲۰۳۰، ۷۰ درصد تولید آلاینده‌ها را کاهش دهد که با اجرایی شدن پروژه انرژی‌های تجدیدپذیر در ماه گذشته، پیش‌بینی می‌شود ۶ سال زودتر و در سال ۲۰۲۴ به این هدف برسد.

بسیاری از مزارع انرژی‌های تجدیدپذیرِ ساخته‌شده در سیدنی با سرمایه‌گذاری مستقیم شهر، اما توسط بخش خصوصی انجام شده است. این مراکز علاوه بر تأمین برق شهر، موظف‌اند برق بسیار ارزان‌قیمت به ساکنان اطراف پروژه خود ارائه کنند. آن‌طور که مقامات شهر می‌گویند آغاز به کار این پروژه بخشی از پاسخ به درخواست ۸۶ درصد از شهروندان سیدنی است که معتقدند باید اقدامات جدی‌تری در رابطه با تغییرات اقلیمی وضع شود.

براساس گزارش سازمان CDB تا پایان سال ۲۰۱۹، ۱۰۵ شهر در دنیا کاهش آلاینده‌های تا سال ۲۰۵۰ را به‌صورت جدی پیگیری می‌کنند. سیدنی، آدلاید، ملبورن و کانبرا در استرالیا از پیشگامان این طرح هستند. شهر‌های دیگری نیز در اروپا، امریکای شمالی به این طرح پیوسته‌اند، اما سهم آسیا در این بین تنها چند شهر در کره جنوبی، ژاپن، مالزی و اندونزی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->