مراسم وداع با پیکر شهید مدافع امنیت «مهدی ظریف» در مشهد برگزار شد + فیلم

  • کد خبر: ۳۸۸۳۷۳
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
  • ۱
مراسم وداع با پیکر شهید مدافع امنیت «مهدی ظریف» در مشهد برگزار شد + فیلم
مراسم وداع با پیکر مطهر شهید مدافع امنیت «مهدی ظریف» در مسجد امام المنتظر (عج) خیابان کوهسنگی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امشب، جمعی از مردم قدرشناس مشهد، گرد هم آمده بودند تا با پیکر یکی از شهدای مدافع امنیت، وداع کنند. شهید «مهدی ظریف» در جریان اغتشاشات اخیر، به ضرب گلوله به‌سختی مجروح شد و پس از چند روز مداوا، به دلیل شدت جراحات واردشده به شهادت رسید.

تعداد بازدید : 201

شهید مهدی ظریف، پیش از این نیز در دفاع از حرم، جان خود را به کف گرفته بود و در زمانی که داعش به قصد تخریب حرم اهل بیت (ع) مهیا شده بود، لباس رزم پوشیده و به میدان رفته بود و در این راه، به درجه جانبازی رسیده بود. این شهید گرانقدر، مسیر خود را در خدمت به مردم و دفاع از انقلاب اسلامی انتخاب کرده بود و در آخر کار هم رزق شهادت نصیبش شد.

مردم قدرشناس مشهد هم امشب، به کنار پیکر شهید آمدند تا اعلام کنند که راه این شهید را ادامه خواهند داد. جان می‌دهند، ولی اجازه نمی‌دهند گزندی به ایران و مردم ایران و انقلاب اسلامی که به برکت خون هزاران شهید به ثمر نشسته، وارد شود.

گفتنی است زمان مراسم تشییع و خاک‌سپاری پیکر مطهر این شهید، متعاقباً اعلام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
آرمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۹
0
0
مشهد در مقابلش چند هزار کشته از مردم عادی توسط مدافعان امنیت داده