نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی نقش موثر خواب در بهبود کیفیت زندگی | قبل از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید صدور ۳۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای زائران اربعین عدم حضور گروه‌های حساس در فضا‌های گرم| میگرن و ام اس در گرما تشدید می‌شود حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه نتایج آزمون سردفتری اسناد رسمی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) انسداد ۳۸۷ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان‌رضوی پشه آئدس در کمین است | نیش پشه آئدس در طلوع و غروب آفتاب گزنده‌تر است اعتراف به قتل پای بساط قمار در مشهد + عکس برگزاری کارگاه کشوری ثبت و طبقه‌بندی علل بیماری‌ها و مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مسافران هوایی به عراق در ایام اربعین هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها
سرخط خبرها

تست کرونا در منزل تحت پوشش بیمه نیست

  • کد خبر: ۳۸۸۷۴
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸
تست کرونا در منزل تحت پوشش بیمه نیست
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره انجام تست پی سی آر تشخیص کرونا در منزل توسط مراکز ارایه خدمات در منزل، توضیحاتی ارائه کرد و گفت که انجام این تست در منزل، جزو خسارات متفرقه بوده و تحت پوشش بیمه نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره انجام تست پی سی آر تشخیص کرونا در منزل توسط مراکز ارایه خدمات در منزل، توضیحاتی ارائه کرد و گفت که انجام این تست در منزل، جزو خسارات متفرقه بوده و تحت پوشش بیمه نیست.

شهرام غفاری، در پاسخ به اینکه برخی اقدام به انجام تست کرونا در منزل می کنند، آیا تست در منزل، تحت پوشش بیمه قرار می گیرد؟ اظهار کرد: در بخش سرپایی، خسارات متفرقه را نمی پذیرند.

وی افزود: دلیلش هم این است که مدیریت بازار برای ما سخت می شود. بازار هدف ما، بازار گسترده ای است و ۴۰ میلیون بیمه شده داریم و در این صورت ممکن است یک تقاضای القایی ایجاد شود و چند میلیون نفر که علائم مشکوک دارند، بخواهند چنین تستی انجام دهند؛ در حالی که انجام تست برای همه لازم نیست.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: البته تست پی سی آر هم استانداردهایی دارد، اما در نهایت نظر پزشک مهم است. پزشک می تواند بگوید نظرم این بود که بیمارم در منزل تست بدهد.

غفاری در پاسخ به اینکه برخی افراد با علائم مشکوک طی تماس تلفنی با آزمایشگاه، درخواست ارائه تست در منزل می کنند، گفت: اگر زنگ بزنند و از آزمایشگاه بیایند که دیگر یک بیزینس و خارج از رفتار پزشک است و کالایی است که یکی می خرد و یکی می فروشد و با استانداردهای نظام سلامت هم نمی خواند. ضمن آنکه ممکن است طبق تعرفه مصوب، پول نگیرند و قیمت گذاری متفاوتی داشته باشند.

وی افزود: تست کووید هم استانداردهایی دارد و آنها که علائم شدید دارند، ممکن است در معرض بیمار مبتلا بوده اند، ریسک بالا دارند، بیمار ریوی اند، سرطان دارند، باردار هستند و یا سن بالا دارند که پزشک ترجیح می دهد سریع تشخیص دهد. انجام تست برای افراد معمولی با علائم اندک در نظام سلامت چندان توجیهی ندارد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اما وقتی فرد به مرکز طرف قرارداد می آید طبق همان تعرفه از او وجه دریافت می شود، اظهار کرد: هزینه تست پی سی آر با تعرفه دولتی ۲۳۰ هزار تومان است که ما ۹۰ درصدش را در بخش بستری و ۷۰ درصد را در بخش سرپایی تقبل می کنیم.

غفاری افزود: هزینه انجام تست پی سی آر در بخش خصوصی دو برابر بخش دولتی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->