کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟ آزادی ۸۸۸ زندانی نیازمند، از زندان‌های خراسان رضوی در پویش《به عشق امام رضا میبخشم》 معروف‌ترین جا‌های دیدنی قم کدام است؟ آیا آمپول‌های لاغری می‌توانند جایگزینی برای جراحی‌های چاقی باشند؟ فعالیت‌های سنگین بدنی شایع‌ترین علت گرفتگی عضلانی است پیام تبریک رئیس جمهور برای قهرمانی تیم ملی نجوم و اختر فیزیک ایران آیا دوره کارشناسی دانشگاه‌ها ۳ ساله می‌شود؟ + ویدئو معاون وزیر نیرو: ورود فقط ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از هیرمند | فاصله معنادار با دریافت حق‌آبه ۸۲۰ میلیون مترمکعبی کسب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری از گردشگران خارجی تا پایان سال در لیست اهداف وزارت میراث فرهنگی (یکم شهریور ۱۴۰۴) افزایش احتمال ابتلا به عفونت‌های تنفسی در تجمعات فصلی بیماری‌های کلیه در کودکان را جدی بگیرید سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جاری ۷۲ هزار نفر در وزارت جذب شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد با وزش باد و گردوخاک دارو‌هایی که نباید با دمنوش مصرف کنیم «سرماخوردگی چشمی» بیماری شایعی که به سرعت اعضای خانواده را درگیر می‌کند پیام گرامیداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مناسبت روز پزشک کاهش تولد و افزایش ازدواج در اردستان اصفهان
سرخط خبرها

وایتکس و قند و یخ عمر گل را بیشتر می‌کند؟

  • کد خبر: ۳۸۸۷۶
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
وایتکس و قند و یخ عمر گل را بیشتر می‌کند؟
ماندگاری گل‌های باکیفیت بیشتر از دو هفته نیست. اگر یک هفته از عمر آن گذشته باشد فقط یک هفته دیگر از عمر گل باقی می‌ماند؛ بنابراین بهتر است گلی انتخاب شود که ساقه تمیزی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه استان تهران در خصوص افزایش طول عمر گل‌های شاخه بریده با این توصیه که شهروندان به هنگام خرید گل، حتما از نوع تازه آن خریداری کنند، گفت: ماندگاری گل‌های باکیفیت بیشتر از دو هفته نیست. اگر یک هفته از عمر آن گذشته باشد فقط یک هفته دیگر از عمر گل باقی می‌ماند؛ بنابراین بهتر است گلی انتخاب شود که ساقه تمیزی دارد. هرچه ساقه گل تمیزتر باشد گل تازه‌تر و هرچه ساقه بی رنگ‌تر باشد نشان دهنده آن است که گل مدت بیشتری در آب مانده است.

غلامحسین سلطان محمدی اضافه کرد: برای افزایش ماندگاری گل در خانه بایستی آب گلدان هر ۱۲ ساعت یک بار عوض شود. اگر کسی نمی‌تواند این کار را انجام دهد می‌تواند با اضافه کردن یک قطره وایتکس در آب از بوگرفتن آب و در نهایت خراب شدن گل جلوگیری کند. اگرچه وایتکس برای گل خوب نیست، ولی اجازه نمی‌دهد آب در گلدان فاسد شود. همچنین بایستی چند تکه یخ نیز به آب گل اضافه شود. اضافه شدن یخ باعث خنک شدن آب و جلوگیری از فساد و بوگرفتن آن می‌شود.

سلطان محمدی در پاسخ به این سوال که آیا قند نیز باعث افزایش عمر گل می‌شود؟ گفت: قند دارای مواد غذایی است و اضافه کردن آن به گل ضرر ندارد، ولی به طور کل تاثیر چندانی بر ماندگاری گل ندارد. کسانی که قصد دارند گل هایشان را به مدت طولانی‌تر نگه دارند، علاوه بر رعایت نکات مذکور می‌توانند از مواد غذایی مخصوص گل‌های شاخه بریده که به شکل پودر در آب حل می‌شود، استفاده کنند.

وی تصریح کرد: بسته به نوع گل و ساقه آن شیوه نگهداری متفاوت است. برای مثال گل‌هایی مانند آلسترومریا ساقه نرمی دارند و ساقه آن‌ها پس از چند روز قرارگیری در آب لیز شده و دیگر آب نمی‌کشند. این گل باید در گلدانی با آب کم و بدون برگ قرار گیرد، زیرا اگر برگ با ساقه به داخل آب برود آب بو گرفته و عمر گل کوتاه می‌شود. همچنین بعد از چند روز می‌توان آن مقدار از ساقه گل را که داخل آب بوده برید و قسمت دیگری از ساقه را داخل آب تمیز قرار داد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه استان تهران در پایان گفت: برخی از گل‌های شاخه بریده مانند رز ساقه ضخیمی دارند. این گل‌ها نیازمند آب بیشتری هستند و بایستی برگ‌ها به هنگام قرار گیری در گلدان چیده تا عمر گل بیشتر شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->