صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کاهش مصرف نهاده‌های دامی با اجرای طرح ملی تولید مرغ گوشتی سایز

  • کد خبر: ۳۸۹۷۳
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰
کاهش مصرف نهاده‌های دامی با اجرای طرح ملی تولید مرغ گوشتی سایز
با اجرای طرح ملی تولید مرغ گوشتی سایز در مصرف نهادهای دامی صرفه جویی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز،معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در جلسه «برنامه ملی پرورش مرغ گوشتی (مرغ سایز)» ، اظهار کرد: برای این طرح ملی جلسات مختلفی گذاشته شده اما باید تقاضا از سوی مصرف کننده وجود داشته باشد تا این طرح ملی اجرا شود.

 

مرتضی رضایی افزود: هنوز هم در جامعه، مرغ با وزن بیشتر را راحت‌تر خریداری می‌کنند و قیمت لاشه‌های سنگین بیش از لاشه 1700 گرمی است، بنابراین فشار تقاضا بر طرح موثر بوده و اصلی‌ترین رکن این است که باید بر روی الگوی مصرف مرغ سالم‌تر پیش برویم تا مردم خیالشان راحت باشد که این نوع مرغ، هم از نظر اقتصاد خانوار و هم بهداشت مناسب‌تر است.

 

رضایی با اشاره به لزوم استفاده از ابزار رسانه در تغییر الگوی مصرف مرغ گوشتی خاطرنشان کرد: باید از طریق رسانه برای مردم تبلیغ شود که مصرف‌کننده بداند، صلاح جامعه به تولید و مصرف این نوع مرغ است.

 

وی افزود: دستگاه‌های مرتبط مانند تنظیم بازار و وزارت صنعت، معدن و تجارت باید در این کار با وزارت جهاد کشاورزی همکاری کنند.

 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: اگر قیمت مرغ افزایش یابد، تمایل مرغداران به سمت افزایش وزن می رود، بنابراین باید یک نرخ ترجیحی برای مرغ سایز وجود داشته باشد، در غیر این صورت این طرح ضمانت اجرایی نخواهد داشت.

 

وی در رابطه با کاهش مصرف نهاده‌های دامی در اجرای طرح ملی تولید مرغ گوشتی سایز گفت: اجرای این طرح در مصرف نهادهای دامی صرفه جویی خواهد کرد، بنابراین مجموعه‌ای از دستگاه‌ها باید در این طرح همراه باشند و یک کارگروه نظارتی مستقل از بخش، فعال باشد تا موضوعات هوشمندانه و رصد شده و مشکلات مرتفع شود.

 

رضایی با اشاره به نقش تشکل‌ها در اجرای این طرح تصریح کرد: تشکل‌ها نقش بسیار اساسی در اجرای این طرح خواهند شد و باید در این طرح با بخش دولتی همکاری کنند.

 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: باید از طرح‌های بازدارنده برای عدم نگهداری مرغ بیش از 38 روز در مرغداری‌ها استفاده کنیم، همچنین استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی و تولید محتوا برای تغییر الگوی مصرف مرغ لازم الاجراست.

 

*صرفه‌جویی در مصرف یک میلیارد دز واکسن با تولید مرغ سایز

در ادامه این جلسه، علی‌صفر ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: در صورتی که برنامه مدیریت سنی طیور گوشتی داشته باشیم می‌توانیم بر مزایای آن از 2 بعدی اقتصادی و بهداشتی (زیست‌محیطی، طیور و انسانی) تأکید کنیم.

 

وی افزود: با مدیریت سنی مرغ گوشتی از 42 روز به 38 روز، 1.2 میلیارد پرنده که 2.4 میلیون تن گوشت مرغ را تولید می‌کنند، مخاطرات محیطی آنها 10.5 درصد کاهش می‌یابد و از 9 میلیارد دز واکسنی که برای این 2.4 میلیون تن گوشت مرغ استفاده می‌شود، یک میلیارد دز صرفه‌جویی خواهد شد.

 

ماکنعلی ادامه داد: از نظر کیفیت گوشت مرغ هم گوشت سالم‌تری خواهیم داشت؛ مرغ در هفته 5 و 6 ، از آنجایی که سایز بزرگتری داشته، میزان اکسیژن بیشتری نیاز دارد و امکان ابتلا به بیماری های ریوی در این دوره است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تأکید کرد: با تولید مرغ سایز استفاده از آنتی بیوتیک‌ها تا 300 تن کاهش می‌یابد.

 

وی گفت: در تمام دنیا اثربخشی یک برنامه وابسته به تغییر نگرش مردم است و اگر بتوانیم به تولید کننده ثابت کنیم که با این روش هزینه تولید کاهش می‌یابد و به مصرف کننده نیز ثابت کنیم که این نوع مرغ سالمتر است، می‌توانیم به موفقیت این طرح امیدوار باشم.

 

ماکنعلی تصریح کرد: در حال حاضر در 41 کشتارگاه که مرغ گرید A+ و A تولید می‌کنند، مرغ با سن کمتر از 38 روز را خریداری و کشتار می‌کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->