کارگردان «غبار میمون»: این فیلم بر اساس پرونده‌های واقعی ساخته شد

  • کد خبر: ۳۸۹۷۹۴
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۵
کارگردان «غبار میمون»: این فیلم بر اساس پرونده‌های واقعی ساخته شد
عوامل فیلم «غبار میمون» از قصه این فیلم که براساس پرونده‌های واقعی ساخته شده و موقعیت‌ها ما به ازادی واقعی دارد، خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست پرسش‌وپاسخ فیلم سینمایی «غبار میمون» ساخته آرش معیریان با اجرای سونیا پوریامین شامگاه ۱۱ بهمن در سالن ۱۲ پردیس ملت با حضور آرش معیریان، امیر بوالی نویسنده فیلمنامه، امیر ولی‌خانی طراح جلوه‌های ویژه و سعید مرادی تهیه کننده فیلم برگزار شد.

آرش معیریان کارگردان فیلم در ابتدای نشست گفت: من حدود ۳۵ سال است که در سینما کار می‌کنم. از گذشته عاشق فیلم و سریال در همه ژانر‌ها بودم و همه ژانر‌ها را کار کرده‌ام.

وی اضافه کرد: در این سال‌ها اکثر کارهایم کمدی بوده، اما لابه لای آن‌ها ژانر‌های مختلف را هم تجربه کرده‌ام. فیلمنامه «غبار میمون» بسیار من را جذب کرد هر ژانر ریتم و جهان خاص خود را دارد و این ژانر سینمایی‌ترین فرم هست.

معیریان درباره تفاوت این فیلم با آثار قبلی اش تصریح کرد: من توقع ندارم مخاطبان آثار قبلی من به همان اندازه این فیلم را هم دوست داشته باشد. اما امیدوارم قابلیت متن را به تصویر کشیده باشیم چراکه ژانر تریلر سیاسی پلیسی یکی از ژانر‌های جذاب است.

مرادی تهیه کننده در خصوص چالش‌های ساخت فیلم عنوان کرد: ما در پیش تولید بودیم که با جنگ ۱۲ روزه مواجه شدیم و کار متوقف شد بعضی از عوامل ما انصراف دادند و ما پیش تولید دیگری را اعمال کردیم. ما در ارمنستان کار را پیش برده بودیم، اما دوباره برنامه ریزی کردیم و خدا را شکر با چالش دیگری مواجه نشدیم.

سپس امیر بوالی نویسنده فیلمنامه نیز گفت: اکشن در بین ژانر‌ها بسیار جذاب است و دغدغه من بود که در این ژانر کار کنم. اینکه نیروی امنیتی چگونه باید ترسیم شود و در این فضا کار کند همه جزو نکاتی بود که دوست داشتم به آن بپردازم.

معیریان در ادامه درباره این فیلمنامه اظهار کرد: با فیلم‌نامه «غبار میمون» وارد جهانی شده بودم که برایم غریب بود و دوست داشتم از جهان فیلم نامه نویسنده آگاه شوم و سوال هایم جواب داده شود و در واقع عطش دانستن درباره این موضوع، بیشتر از فیلم سازی بود.

بوالی درباره دسترسی به پرونده‌های واقعی برای ساخت فیلم گفت: تقریبا هیچ موقعیتی در فیلم وجود ندارد که ارجاع به واقعیت نداشته نباشد.

تهیه کننده فیلم نیز یادآور شد: البته فیلمنامه جهان شمول‌تر از این بود که با دسترسی به یک یا دو پرونده بتوان به آن رسید. ما پژوهش‌های زیادی داشتیم که برای شکل گیری این فیلمنامه بسیار کمک کرد.

معیریان در خصوص سوالی درباره ضعف ساختاری فیلم و اینکه تصاویر بیشتر شبیه راش بوده است، عنوان کرد: اگر راش دیدید من عذر خواهی میکنم، با این حال این فیلمنامه هم نسخه سینمایی دارد و هم سریالی که تولید نسخه سینمایی یک دکوپاژ کاملا مجزا از سریال داشته است.

مرادی تهیه کننده کار نیز در خصوص تمایز فیلم و سریال گفت: نسخه سریالی این اثر با نام متفاوتی ارائه می‌شود و شاید ۱۰ درصد از موقعیت‌های سریال و فیلم سینمایی مشابه باشد.

معیریان در بخش دیگر در پاسخ به پرسشی درباره بخش‌هایی از فیلم که کمدی ناخواسته شده است، گفت: ما با بضاعت و دانش اندک خودمان تلاش کردیم این فیلم را بسازیم و اگر خنده دار شده است من ندیدم کسی در سالن بخندد.

امیر ولی‌خانی طراح جلوه‌های ویژه و طراح صحنه و لباس فیلم توضیح داد: ما برای فیلمبرداری به فرانسه و کشور‌های دیگر نرفتیم و به صورت ویژوال این بخش‌ها تصویربرداری شد، اما فکر می‌کنم بخش جلوه‌های ویژه فیلم باورپذیر بوده است که نسبت به آن سوالی وجود نداشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.