قیمت بنزین سوپر وارداتی چقدر است؟ (۲۲ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت نفت سنگین ایران (۲۲ آبان ۱۴۰۳) زمان واریز یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات با ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان چه موبایل‌هایی بخریم؟ (۲۲ آبان ۱۴۰۳) افزایش ۲۵ درصدی نرخ نان آزادپز در مشهد (۲۲ آبان ۱۴۰۳) درباره قطعی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق جدول قطعی برق در تهران و شهرستان‌ها به‌تفکیک مناطق منتشر شد + جزئیات (سه‌شنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۳) واردات لاستیک ۷ برابر تولید، ارز گرفت تب رشد شارپی بورس فروکش کرد | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۲ آبان ۱۴۰۳) هزینه یک باک بنزین سوپر با دلار آزاد چقدر می‌شود؟ قیمت خودرو‌های خارجی ۳ تا ۳۵ میلیون تومان افت کرد (۲۲ آبان ۱۴۰۳) | لاماری ایما یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان بنزین سوپر در کدام جایگاه‌های سوخت در تهران عرضه می‌شود؟ + آدرس مراکز ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (۲۲ آبان ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۱۶ میلیون تومان ارزان‌تر شد آیا «طرح سامان‌دهی استخدام کارکنان دولت» از دور خارج شد؟ کاهش ۱.۵ میلیون تومانی قیمت سکه در مشهد (۲۲ آبان ۱۴۰۳) واردات بنزین سوپر به‌نفع مردم است یا دولت؟ | قیمت بنزین سوپر وارداتی چقدر می‌شود؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال | بیت‌کوین، یک گام تا ۹۰ هزار دلاری شدن (۲۲ آبان ۱۴۰۳) برق پمپ‌بنزین‌ها و بانک‌ها هم قطع می‌شود درخواست کارگران برای تصویب حق مسکن ۱۴۰۳ در جلسه امروز شورای کار برق کدام مراکز مشهد قطع نمی‌شود؟ | نحوه اطلاع از برنامه قطعی برق در مشهد وعده توانیر برای حل مشکل کمبود برق در تابستان ۱۴۰۴ رکوردزنی‌ ادامه‌دار بیت‌کوین، این رمزارز را تبدیل به هشتمین دارایی بزرگ دنیا کرد مالیات ۱۴۰۴ چگونه بر زندگی ما اثر می‌گذارد؟ رشد ۴ برابری قیمت گوجه فرنگی در مشهد پیش بینی قیمت دلار سه شنبه (۲۲ آبان ۱۴۰۳) | ارز رو به ارزانی؟ نحوه خرید ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ از حراج مرکز مبادله چهارشنبه (۲۳ آبان ۱۴۰۳) فقط ۵۷ درصد شرکت‌کنندگان موفق به خرید سکه از حراج مرکز مبادله شدند (۲۱ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه (۲۲ آبان ۱۴۰۳) | ریزش ادامه دارد؟
سرخط خبرها

سهام عدالت اموات تا پایان تابستان واگذار می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۳۹۱۰۴
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
سهام عدالت اموات تا پایان تابستان واگذار می‌شود + جزئیات
 مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار اظهار داشت: باید خواسته ورثه از طریق سازمان خصوصی سازی به قوه قضاییه و بعد به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی منتقل شود. برای این اقدامات در حال تهیه زیرساخت‌ها و بسترسازی هستیم چراکه سامانه‌های موجود در شرکت سپرده گذاری باید به سامانه‌های قوه قضاییه، دادگاه و سازمان خصوصی سازی ارتباط پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد فرهانیان، درباره تعیین تکلیف واگذاری سهام عدالت اموات اظهار داشت: بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سهام عدالت در ده سال گذشته فوت شده‌اند و واگذاری حتما باید به طور مکانیزه و الکترونیکی انجام شود.

 

وی ادامه داد: حتما با ورثه این سهام‌داران در تماس خواهیم بود، اما برای واگذاری سهام عدالت فوت شدگان باید یک پروسه اداری و قانونی طی شود. می‌خواهیم تمام این پروسه از دستور دادگاه گرفته تا تخصیص مجدد دارایی توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی مکانیزه و الکترونیکی شود.

 

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره جزییات نحوه واگذای سهام عدالت فوت شدگان گفت: باید خواسته ورثه از طریق سازمان خصوصی سازی به قوه قضاییه و بعد به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی منتقل شود. برای این اقدامات در حال تهیه زیرساخت‌ها و بسترسازی هستیم چراکه سامانه‌های موجود در شرکت سپرده گذاری به سامانه‌های قوه قضاییه، دادگاه و سازمان خصوصی سازی ارتباط پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه به همین دلیل این اقدام زمان‌بر بوده و ما تلاش کردیم تا پایان تابستان امکان واگذاری سهام عدالت از این طریق ایجاد شود و ورثه به حق و حقوق خود برسند، اظهار داشت: ورثه باید توجه داشته باشند که برای انجام این اقدامات در مرحله اول باید برگه انحصار وراثت داشته باشند و نمی‌توان برای انجام این اقدامات از روال قانونی کشوری خارج شد.

 

فرهانیان ادامه داد: یک نفر از ورثه از سایر اعضا وکالت می‌گیرد و درخواست مورد نظر را به دادگاه ارایه می‌دهد، دادگاه به نیابت حکم را صادر می‌کند. حکم به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انتقال می‌یابد و افراد به عنوان ورثه شناسایی می‌شوند.

 

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی تاکید کرد: موضوع مهم این است که ورثه بهتر از قبل از اینکه اطلاعات آن‌ها به شرکت سپرده‌گذاری برسد، حتما فرایند احراز هویت الکترونیکی و سجامی شدن را سپری کنند.

 

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم که تا پایان تابستان انتقال سهام عدالت اموات به اجرا برسد، گفت: البته اگر زیرساخت‌ها فراهم شود زودتر هم این اقدامات را انجام می‌دهیم.

 

فرهانیان با اشاره به مدت زمان کاری انتقال سهام عدالت اموات به ورثه اظهار داشت: یک قسمتی از این پروسه در اختیار دادگاه و وقوه قضاییه است و از آن مجرا رسیدگی می‌شود که تلاش می‌کنیم آن بخش هم الکترونکی شود. اگر این بخش از پروسه الکترونیکی هم نشد، شورای حل اختلاف محلی و پروسه تعیین شده از سوی قوه قضاییه پیگیری می‌شود به محض اینکه این اطلاعات از شعب دادگاه به معاونت حقوقی شرکت سپرده گذاری ارسال شود و پیاده‌سازی اجرا می‌شود تمام این عملیات بیشتر از یک هفته طول نمی‌کشد.


آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->