جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | راوی« آخرین شاهد» چرا همسرش را به قتل رساند؟ تعطیلی چهارساعته واحدهای صنفی مشهد تا ۲۰ روز آینده | تابلوهای تبلیغاتی اصناف خاموش شود خدمات دهی به بیماران سکته قلبی در سه مرکز درمانی مشهد بیش از ۳۰ درصد سالمندان یک بار در عمر خود، سقوط را تجربه می‌کنند سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت همه چیز درباره مراسم ازدواج آنانت آمبانی و رادیکا مرچنت آیا پشه آئدس به خراسان شمالی رسیده است؟ جلوگیری از ۵۰۰ سقط جنین سالم در مشهد و خراسان‌رضوی نقش انرژی خورشیدی در شکل‌دادن به شهرهای پایدار آینده پیرترین ببر سیبری ایران در باغ‌وحش ارم تلف شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) با گریه و لج بازی کودک برای رسیدن به خواسته‌هایش چه کنیم؟ وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳) الزام در دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان سربازی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم هوای گرم تا اوایل هفته آینده آخرین وضعیت پرونده «کورش کمپانی» تشریح شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) چگونه هزینه‌های سفر به روسیه را کنترل کنیم؟ بازداشت ۲ تن از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۳) هدفگذاری دانشگاه ها در دولت چهاردهم منطقی و مسئله محور شود ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی استان خراسان رضوی جز مناطق عاری از بیماری مالاریا است اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرح‌های مقابله با ویروس کرونا در طب سنتی

  • کد خبر: ۳۹۱۱۰
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
طرح‌های مقابله با ویروس کرونا در طب سنتی
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا گفت: ۳۰ پروژه در زمینه طب سنتی، گیاهی و مکمل‌ها برای مقابله با ویروس کرونا در دست اجرا است. دارو‌های گیاهی بسیاری در کشور برای تسکین بیماری کرونا وجود دارد، اما این دارو‌ها روی جمعیت‌های کمتر از ۱۰۰ نفر استفاده و سلامت آن‌ها تایید شده بود.
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی قانعی در خصوص اسپری تنفسی که به عنوان داروی گیاهی برای تسکین بیماران کرونایی وارد بازار شده است، اظهار داشت: بسیاری از دارو‌های گیاهی برای تسکین سرفه مجوز ورود به بازار گرفته بودند که با شیوع ویروس کرونا و سرفه که در بیماری کرونا شایع است، این دارو‌ها برای تسکین سرفه در بیماران و استفاد در منزل توصیه می‌شود.

این متخصص ریه ادامه داد: این دارو‌ها جزو پروتکل درمان نیست، اما پزشکان می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

وی گفت: دارو‌های گیاهی بسیاری در کشور برای تسکین بیماری کرونا وجود دارد، اما این دارو‌ها روی جمعیت‌های کمتر از ۱۰۰ نفر استفاده و سلامت آن‌ها تایید شده بود؛ بنابراین اعلام اثربخشی آن‌ها هنوز نیاز به زمان و آزمایش لازم دارد تا به تایید برسد. بعضی از این دارو‌ها به عنوان درمان تسکینی بیماران کرونایی مورد قبول واقع شده است، مثلا برای بحث سرفه یا برای بدن درد می‌توان از این دارو‌های گیاهی استفاده کرد.
 
عرضه اسپری تنفسی برای تسکین بیماران کرونایی
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا با اشاره به اینکه تاکنون دارو‌های گیاهی بسیاری برای تسکین بیماران کرونایی تایید شده است، افزود: اسپری تنفسی که به تازگی به عنوان یک داروی گیاهی از سازمان غذا و دارو برای تسکین بیماران کرونایی اجازه ورود به بازار گرفته است، در حد محدودی روی بیماران تست شده، اما برای اینکه کارایی خود را نشان دهد، در یک حجم وسیع تری در حال انجام تست بالینی است.

قانعی یادآور شد: هنوز هیچ یک از این دارو‌ها در سطح بالینی شواهد خود را به کمیته علمی ارایه نکردند که توانسته باشند یا مرگ ومیر یا طول مدت بستری بیماران مبتلا به کرونا را کم کنند یا در یک حجم مناسبی از بیمار تست شده باشند. ممکن است که محققان مرحله به مرحله این امر را به کمیته علمی اعلام کنند.

وی یادآور شد: برای پیشگیری از کرونا در حال حاضر نه ما و نه دنیا دارویی نداریم، فعلا در طب سنتی و گیاهی و مکمل ۳۰ پروژه در سطح کشور درحال اجرا است، اما نتیجه هیچکدام به حدی نرسیده که به عنوان پروتکل کشوری تصویب شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->