بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم
سرخط خبرها

واکسن کرونا و هزاران سوال بی جواب

  • کد خبر: ۳۸۹۶۸
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
واکسن کرونا و هزاران سوال بی جواب
رییس سازمان غذا و دارو درباره برخی تبلیغات در فضای مجازی در زمینه واکسن کرونا هشدار داد و گفت: خواهشم این است که واقعا مردم به تبلیغات در فضای مجازی توجه نکنند. این تبلیغات قصد خیری ندارند. درباره تولید و میزان اثربخشی واکسن در دنیا، از سوی مراجع رسمی سوالات بسیار زیاد و بعضا بدون جوابی مطرح است.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس سازمان غذا و دارو درباره برخی تبلیغات در فضای مجازی در زمینه واکسن کرونا هشدار داد و گفت: خواهشم این است که واقعا مردم به تبلیغات در فضای مجازی توجه نکنند. این تبلیغات قصد خیری ندارند. درباره تولید و میزان اثربخشی واکسن در دنیا، از سوی مراجع رسمی سوالات بسیار زیاد و بعضا بدون جوابی مطرح است.

دکتر محمدرضا شانه‌ساز در بخش دیگری از نشست خبری امروز خود با خبرنگاران، در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تبلیغات پیش فروش واکسن کرونا در فضای مجازی، گفت: اولا واقعا خواهشم این است که واقعا مردم به تبلیغات در فضای مجازی توجه نکنند. این تبلیغات قصد خیری ندارند. در زمینه واکسن کرونا،  واقعا در این کار قصد خیری نیست. آنچه که عنوان می‌شود الان در دنیا تولید و میزان اثربخشی آن، توسط مراجع رسمی سوالات بسیار زیاد و بعضا بدون جوابی مطرح است. حال اینکه یک نفر اعلام کند که این واکسن را پیش خرید کنید، یقینا قصد سوءاستفاده دارد و هیچ منبع رسمی و ذی صلاحی آن را تایید نمی‌کند.

وی ادامه داد: در عین حال حتی اینکه مطرح می‌شود برخی کشورها واکسن را پیش خرید کرده‌اند، اینطور نیست. یکی دو کشور بیشتر پیش خرید نکردند و موسسات تولید هم اعلام کردند که اگر نتوانستیم واکسن کرونا را تولید کنیم، پول شما سوخت می‌شود. احتمالا کشورهایی این کار را می کنند که منابع باد آورده دارند. وگرنه هیچ عقل سلیمی پولش را به این صورت خرج نمی‌کند. آنچه که درباره دوره ایمنی واکسن نیز مطرح شده، بسیار کوتاه است و فرد باید چهار بار در سال واکسن بزند.

داروی سنتی کرونا نداریم

رییس سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوال درباره تخلفات عطاری‌ها در حوزه کرونا نیز گفت: تاکید می‌کنم که هنوز هیچ دارویی چه در طب سنتی و چه در داروهای شیمیایی وجود ندارد که مجوز و تاییدیه‌ای از سازمان غذا و دارو به عنوان مرجع رسمی صدور مجوزهای دارو در کشور، داشته باشد. بارها هم این موضوع را تکرار کردیم. موارد زیادی در این زمینه مطرح شده اما هنوز کسی مجوزی دریافت نکرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->