مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

طرح‌های مقابله با ویروس کرونا در طب سنتی

  • کد خبر: ۳۹۱۱۰
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
طرح‌های مقابله با ویروس کرونا در طب سنتی
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا گفت: ۳۰ پروژه در زمینه طب سنتی، گیاهی و مکمل‌ها برای مقابله با ویروس کرونا در دست اجرا است. دارو‌های گیاهی بسیاری در کشور برای تسکین بیماری کرونا وجود دارد، اما این دارو‌ها روی جمعیت‌های کمتر از ۱۰۰ نفر استفاده و سلامت آن‌ها تایید شده بود.
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی قانعی در خصوص اسپری تنفسی که به عنوان داروی گیاهی برای تسکین بیماران کرونایی وارد بازار شده است، اظهار داشت: بسیاری از دارو‌های گیاهی برای تسکین سرفه مجوز ورود به بازار گرفته بودند که با شیوع ویروس کرونا و سرفه که در بیماری کرونا شایع است، این دارو‌ها برای تسکین سرفه در بیماران و استفاد در منزل توصیه می‌شود.

این متخصص ریه ادامه داد: این دارو‌ها جزو پروتکل درمان نیست، اما پزشکان می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

وی گفت: دارو‌های گیاهی بسیاری در کشور برای تسکین بیماری کرونا وجود دارد، اما این دارو‌ها روی جمعیت‌های کمتر از ۱۰۰ نفر استفاده و سلامت آن‌ها تایید شده بود؛ بنابراین اعلام اثربخشی آن‌ها هنوز نیاز به زمان و آزمایش لازم دارد تا به تایید برسد. بعضی از این دارو‌ها به عنوان درمان تسکینی بیماران کرونایی مورد قبول واقع شده است، مثلا برای بحث سرفه یا برای بدن درد می‌توان از این دارو‌های گیاهی استفاده کرد.
 
عرضه اسپری تنفسی برای تسکین بیماران کرونایی
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا با اشاره به اینکه تاکنون دارو‌های گیاهی بسیاری برای تسکین بیماران کرونایی تایید شده است، افزود: اسپری تنفسی که به تازگی به عنوان یک داروی گیاهی از سازمان غذا و دارو برای تسکین بیماران کرونایی اجازه ورود به بازار گرفته است، در حد محدودی روی بیماران تست شده، اما برای اینکه کارایی خود را نشان دهد، در یک حجم وسیع تری در حال انجام تست بالینی است.

قانعی یادآور شد: هنوز هیچ یک از این دارو‌ها در سطح بالینی شواهد خود را به کمیته علمی ارایه نکردند که توانسته باشند یا مرگ ومیر یا طول مدت بستری بیماران مبتلا به کرونا را کم کنند یا در یک حجم مناسبی از بیمار تست شده باشند. ممکن است که محققان مرحله به مرحله این امر را به کمیته علمی اعلام کنند.

وی یادآور شد: برای پیشگیری از کرونا در حال حاضر نه ما و نه دنیا دارویی نداریم، فعلا در طب سنتی و گیاهی و مکمل ۳۰ پروژه در سطح کشور درحال اجرا است، اما نتیجه هیچکدام به حدی نرسیده که به عنوان پروتکل کشوری تصویب شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->