بارش برف در نقاط مختلف افغانستان راه‌های کوهستانی را مسدود کرد (۲۱ بهمن ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۱۹۶۸
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
بارش برف در نقاط مختلف افغانستان راه‌های کوهستانی را مسدود کرد (۲۱ بهمن ۱۴۰۴)
بارش برف در ولایت‌های بامیان، غور و بدخشان باعث بسته شدن موقت شمار زیادی از جاده‌های کوهستانی و محلی شده است، با این حال شاهراه سالنگ باز است.

به گزارش شهرآرانیوز، اداره هواشناسی طالبان اعلام کرد امروز (سه شنبه ۲۱ بهمن) برف خفیف همراه با وزش باد در بخش‌های مختلف شاهراه سالنگ ادامه دارد، با این وجود این مسیر برای مسافرین باز می‌باشد و وسایل نقلیه مسافربری از هر دو طرف و باربری به جز تریلر از سمت شمال به جنوب اجازه تردد دارند.

مسدود شدن مسیر‌های ارتباطی در غور و بامیان

در ولایت بامیان، بارش برف باعث مسدود شدن موقتی چندین مسیر مهم شده است. مسیر‌های حاجی‌گک، قوناق، شاطو، بکک و همچنین مسیر‌های دهن سیاه‌دره – پل‌بندشوی، یکاولنگ – دره‌صوف و پنجاب – آب‌قول کرمان به روی تردد مسدود می‌باشند.

ولایت غور نیز شاهد مسدودی چندین مسیر به دلیل بارش برف است. جاده‌های بند بکک، بند بایند، بند غوک، بند بور، لعل و کرمان، بند شاتیغ، حوض بنگی و تعدادی دیگر از مسیر‌های برفی به صورت موقت بسته شده‌اند.

در ولایت بدخشان نیز مسیر شهرستان یاوان به دلیل بارش برف در کویه، به طور موقت مسدود اعلام شده است.

تلاش برای باز نگه داشتن جاده‌ها

مسئولان وزارت خدمات عمومی طالبان در این ولایت‌ها تأکید کرده‌اند که در جریان بارش برف، تمام تلاش خود را برای باز نگه‌داشتن شاهراه‌ها و جاده‌های کشور به کار خواهند بست.

به مسافران و رانندگان توصیه می‌شود پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت جاده‌ها اطلاع کسب کنند و در صورت سفر به مناطق برف‌خیز، همراه داشتن زنجیرچرخ و تجهیزات ضروری را فراموش نکنند.

بارش برف در افغانستان، به‌ویژه در مناطق مرتفع و کوهستانی، هر سال چالش‌های جدی برای شبکه حمل‌ونقل این کشور ایجاد می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.