تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد
سرخط خبرها

۲۱هزار و ۴۰۰داوطلب کنکور سراسری، میهمان دانشگاه فردوسی

  • کد خبر: ۳۹۲۱۹
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
۲۱هزار و ۴۰۰داوطلب کنکور سراسری، میهمان دانشگاه فردوسی
دانشگاه فردوسی مشهد در طول چهار روز متوالی، میزبان ۲۱ هزار و ۴۰۰ داوطلب کنکور سراسری خواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور ضمن بیان این خبر، در خصوص تمهیدات دانشگاه فردوسی مشهد برای برگزاری کنکور کارشناسی اظهار کرد: مطابق آزمون‌های قبلی تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا پروتکل‌هایی که به ما ابلاغ شده است را به خوبی رعایت کنیم. این پروتکل‌ها پیش از برگزاری آزمون، بعد از برگزاری هر مرحله از آزمون و حین برگزاری آزمون را شامل شده که در ۴.۵ روز تقسیم می‌شود.
 
فاصله ۱.۸ متری میان داوطلبان
دکتر جواد ساده افزود: یکی از پروتکل‌هایی که در حال حاضر وجود دارد، موضوع فاصله‌گذاری اجتماعی است. براساس استانداردی که به ما ابلاغ شده، این فاصله ۱.۸ متر است. ما تلاش کردیم که تمام حوزه‌ها را براساس همین معیار چیدمان کنیم و این مساله باعث شد که نسبت به آزمون‌های قبلی که فواصل کمتری برای آن‌ها پیشنهاد شده بود، محدودیت مکانی برای حوزه‌ها به وجود بیاید. در این راستا سعی کردیم از تمام امکاناتی که در دانشگاه فردوسی مشهد وجود دارد، استفاده کنیم.
 
انجام سه مرحله ضدعفونی کامل در زمان برگزاری آزمون
ساده بیان کرد: سالن‌های ورزشی و سلف‌سرویس‌ها آماده‌اند تا کاهش ظرفیت فضا را به علت رعایت پروتکل‌ها پوشش دهند. برای تمام حوزه‌های فرعی داخل دانشگاه فردوسی که شامل ۱۱ دانشکده می‌شود، قبل از برگزاری آزمون سه نوع محلول ضدعفونی ارسال می‌شود. برای دست، برای سطوح و نوعی دیگر برای ورودی‌ها که به صورت وایتکس برای ضدعفونی کف کفش استفاده می‌شود. همچنین موکت‌هایی در ورودی‌ها پیش‌بینی شده که به صورت مستمر روی آن وایتکس ریخته می‌شود تا کف کفش‌های افراد در زمان ورود به حوزه ضدعفونی شود. برای سطوح مختلف هم به همین شکل مواد ضدعفونی در نظر گرفته شده است که پیش و پس از آزمون همه سطوح مانند صندلی‌ها، دستگیره‌ها، راه‌روها، سرویس‌های بهداشتی و... ضدعفونی شود. برای ضدعفونی دست‌های داوطلبان هم در ورودی‌ها و تمام مسیری که دانشجو در آن رفت‌وآمد دارد، اسپری‌هایی قرار داده شده است.
 
از همراه داشتن وسایل اضافی بپرهیزید
ساده خاطرنشان کرد: از داوطلبان و همراهان آن‌ها خواهش جدی داریم تا هشدارها، پروتکل‌ها و فواصلی که با علامت‌گذاری بر روی زمین پیش‌بینی و در نظر گرفته شده است را رعایت کنند. داوطلبان باید صبح زودتر به سمت حوزه حرکت کنند، زیرا با توجه به حجم داوطلبان، ترافیک زیادی در ورودی‌های حوزه وجود خواهد داشت. همچنین داوطلبان باید توجه داشته باشند که با استرس به حوزه امتحانی خود نرسند. علاوه بر این لازم است داوطلبان تا حد امکان وسایل اضافه همراه خود نداشته باشند، زیرا در شرایط خاصی که وجود دارد، امانت‌داری اینگونه وسایل بسیار دشوار است و از نظر بهداشتی مشکلاتی به همراه خواهد داشت. همچنین از همراهان دواطلبان می‌خواهیم که در حوزه‌ها تجمع نکنند.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشگاه فردوسی مشهد در روز اول و همزمان با برگزاری آزمون گروه هنر میزبان ۴۹۹۳ نفر، در روز دوم و در زمان برگزاری آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی ۵۵۵۹ نفر، در روز سوم و در زمان برگزاری آزمون گروه علوم تجربی با ۵۷۰۰ نفر و در روز آخر در زمان برگزاری آزمون گروه زبان‌های خارجه میزبان ۵۰۸۸ نفر است. در کنار این آمار، حدود ۶۰ داوطلب معلول نیز متقاضی شرکت در کنکور هستند. با وجود اینکه دانشگاه در بازه تعطیلات به‌سر می‌برد، همکاران در دانشگاه حضور دارند و دانشگاه را برای برگزاری آزمون آماده می‌کنند تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن آزمون را برگزار کنیم. در کنار دانشگاه فردوسی، دانشگاه سجاد، دانشگاه آزاد، پیام‌نور، فنی و حرفه‌ای، علوم پزشکی و خیام نیز برگزار کننده کنکور هستند.

مدیر خدمات آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: حوزه امتحانی داوطلبانی که به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری هستند، دانشگاه نیست و دفترچه آزمون توسط نماینده دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان به دست این افراد می‌رسد. برای آن دسته از داوطلبانی که در بدو ورود به حوزه برگزاری آزمون تب‌سنجی شده و مشکوک شناسایی می‌شوند، در هر حوزه اتاق‌هایی ایزوله و مستقل در نظر گرفته شده است. در هر اتاق یک نفر یا نهایتا ۲ نفر قرار خواهند گرفت؛ بنابراین آزمون این افراد کاملا جدا برگزار می‌شود و حتی برخی از دانشکده‌ها فضایی محصور، اما باز دارند که جزو قسمت‌هایی است که برای اینگونه داوطلبان در نظر گرفته شده است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->