بورس فردا دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

فصلی تازه برای کادیلاک

  • کد خبر: ۳۹۴۳۳
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
فصلی تازه برای کادیلاک
همه ماشین‌های کادیلاک تا سال ۲۰۳۰ الکتریکی خواهند شد
به گزارش شهرآرانیوز؛ اسم کادیلاک که می‌آید، خیلی‌ها را به یاد مدلی از این خودرو آمریکایی با نام سویل می‌اندازد که در سال ۵۶ وارد بازار خودرو کشورمان شد و در آن زمان یکی از سدان‌های لوکس به حساب می‌آمد. اصولا کادیلاک به نوعی نماد خودرو‌های کلاسیک آمریکایی به شمار می‌رود که با موتور هشت‌سیلندر بنزینی و بدنه‌ای بزرگ و سنگین، یادآور دوران ارزانی بنزین است، دورانی که با لیتری ۱۰۰ تومان، می‌توانستیم باک خودرو‌ها را پر کنیم و نگران مصرف بالای بنزین و هزینه‌های آن نباشیم.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

در سال‌های گذشته، اما خیلی از خودروساز‌های دنیا به سمت توسعه خودرو‌های غیربنزینی رفته‌اند و حالا به نظر می‌رسد کادیلاک افسانه‌ای هم با رونمایی اولین خودرو تمام‌الکتریکی، در آستانه فصلی تازه از تاریخ فعالیت خود قرار دارد.
 
این خودرو که «لیریک» (Lyriq) نام دارد، اولین مدل از چند مدل الکتریکی است که خودروساز لوکس آمریکایی می‌خواهد در دهه آینده به بازار عرضه کند.
لیریک یک شاسی‌بلند متوسط است که چهره‌ای تازه از کادیلاک را نمایش می‌دهد. جلوپنجره ذوزنقه‌ای همیشگی کادیلاک حالا بیشتر بخش جلو ماشین را پوشانده است. چراغ‌های ال‌ای‌دی به صورت خطوطی باریک موازی دور جلوپنجره قرار داده شده و چراغ عقب هم به صورت خطی پهن در امتداد بدنه کشیده شده است.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

مهندسان کادیلاک برای کاهش صدای اتاق از میکروفن‌هایی استفاده کرده‌اند که صدای تایر و محیط بیرون را دریافت، و با فرستادن فرکانس مخالف، این صدا‌ها را حذف می‌کند.
در داخل خودرو یک نمایشگر سی‌وسه‌اینچی با وضوح بالا اطلاعات را نمایش می‌دهد. کادیلاک می‌گوید این نمایشگر با توانایی نمایش بیش از یک میلیارد رنگ، بهترین نمونه در صنعت خودرو است. اطلاعات همچنین از طریق واقعیت مجازی روی جاده به راننده نشان داده می‌شود.
کادیلاک همچنین ماشین را به سیستم خودرانی مجهز کرده است که می‌تواند در بیش از ۳۲۰ هزار کیلومتر بزرگراه در آمریکا بدون نیاز به راننده حرکت کند.

لیریک از سیستم باتری‌های جدید جنرال‌موتورز نیرو می‌گیرد که کارخانه آن را «آلتیوم» نامیده است. کادیلاک می‌گوید ماشین با هر بار شارژ می‌تواند تا ۵۰۰ کیلومتر حرکت کند. لیریک به صورت استاندارد، با یک موتور برای چرخ‌های عقب ساخته می‌شود، اما می‌توان مدل گران‌تری از آن را با ۲ موتور سفارش داد.
«استیو کارلایل»، مدیر کادیلاک، هم‌زمان با رونمایی لیریک گفت که این ماشین نقطه عطفی در تاریخ کارخانه است و با آمدنش فصل تازه‌ای در کادیلاک آغاز خواهد شد.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

البته برای آغاز این فصل تازه باید مدتی صبر کرد. قرار است اولین سری لیریک اواخر سال ۲۰۲۲ ابتدا در چین، بزرگ‌ترین بازار خودرو‌های الکتریکی جهان، سپس در آمریکا عرضه شود.
به نظر می‌رسد جنرال‌موتورز با سرمایه‌گذاری بیست‌میلیارد‌دلاری، قمار سنگینی روی ماشین‌های الکتریکی کرده است. در این پروژه، کادیلاک نقش اصلی را دارد و قرار است تا سال ۲۰۳۰ همه مدل‌هایش الکتریکی باشد.

لیریک علاوه بر محصولات تسلا با رقیبان اروپایی نظیر «جگوار آی‌پیس» و «آئودی ای‌ترون» رقابت می‌کند. فروش هر ۲ خودروساز در سال جاری کمتر از پیش‌بینی بوده است. آئودی در نیمه اول سال ۲۰۲۰ کمتر از ۱۷ هزار دستگاه از شاسی‌بلند الکتریکی خود را فروخته و فروش جگوار کمی بیش از ۵۴۰۰ دستگاه بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->