معاون اجرایی رئیس جمهور: تکمیل کریدورهای ریلی اولویت دولت چهاردهم است سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟
سرخط خبرها

فصلی تازه برای کادیلاک

  • کد خبر: ۳۹۴۳۳
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
فصلی تازه برای کادیلاک
همه ماشین‌های کادیلاک تا سال ۲۰۳۰ الکتریکی خواهند شد
به گزارش شهرآرانیوز؛ اسم کادیلاک که می‌آید، خیلی‌ها را به یاد مدلی از این خودرو آمریکایی با نام سویل می‌اندازد که در سال ۵۶ وارد بازار خودرو کشورمان شد و در آن زمان یکی از سدان‌های لوکس به حساب می‌آمد. اصولا کادیلاک به نوعی نماد خودرو‌های کلاسیک آمریکایی به شمار می‌رود که با موتور هشت‌سیلندر بنزینی و بدنه‌ای بزرگ و سنگین، یادآور دوران ارزانی بنزین است، دورانی که با لیتری ۱۰۰ تومان، می‌توانستیم باک خودرو‌ها را پر کنیم و نگران مصرف بالای بنزین و هزینه‌های آن نباشیم.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

در سال‌های گذشته، اما خیلی از خودروساز‌های دنیا به سمت توسعه خودرو‌های غیربنزینی رفته‌اند و حالا به نظر می‌رسد کادیلاک افسانه‌ای هم با رونمایی اولین خودرو تمام‌الکتریکی، در آستانه فصلی تازه از تاریخ فعالیت خود قرار دارد.
 
این خودرو که «لیریک» (Lyriq) نام دارد، اولین مدل از چند مدل الکتریکی است که خودروساز لوکس آمریکایی می‌خواهد در دهه آینده به بازار عرضه کند.
لیریک یک شاسی‌بلند متوسط است که چهره‌ای تازه از کادیلاک را نمایش می‌دهد. جلوپنجره ذوزنقه‌ای همیشگی کادیلاک حالا بیشتر بخش جلو ماشین را پوشانده است. چراغ‌های ال‌ای‌دی به صورت خطوطی باریک موازی دور جلوپنجره قرار داده شده و چراغ عقب هم به صورت خطی پهن در امتداد بدنه کشیده شده است.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

مهندسان کادیلاک برای کاهش صدای اتاق از میکروفن‌هایی استفاده کرده‌اند که صدای تایر و محیط بیرون را دریافت، و با فرستادن فرکانس مخالف، این صدا‌ها را حذف می‌کند.
در داخل خودرو یک نمایشگر سی‌وسه‌اینچی با وضوح بالا اطلاعات را نمایش می‌دهد. کادیلاک می‌گوید این نمایشگر با توانایی نمایش بیش از یک میلیارد رنگ، بهترین نمونه در صنعت خودرو است. اطلاعات همچنین از طریق واقعیت مجازی روی جاده به راننده نشان داده می‌شود.
کادیلاک همچنین ماشین را به سیستم خودرانی مجهز کرده است که می‌تواند در بیش از ۳۲۰ هزار کیلومتر بزرگراه در آمریکا بدون نیاز به راننده حرکت کند.

لیریک از سیستم باتری‌های جدید جنرال‌موتورز نیرو می‌گیرد که کارخانه آن را «آلتیوم» نامیده است. کادیلاک می‌گوید ماشین با هر بار شارژ می‌تواند تا ۵۰۰ کیلومتر حرکت کند. لیریک به صورت استاندارد، با یک موتور برای چرخ‌های عقب ساخته می‌شود، اما می‌توان مدل گران‌تری از آن را با ۲ موتور سفارش داد.
«استیو کارلایل»، مدیر کادیلاک، هم‌زمان با رونمایی لیریک گفت که این ماشین نقطه عطفی در تاریخ کارخانه است و با آمدنش فصل تازه‌ای در کادیلاک آغاز خواهد شد.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

البته برای آغاز این فصل تازه باید مدتی صبر کرد. قرار است اولین سری لیریک اواخر سال ۲۰۲۲ ابتدا در چین، بزرگ‌ترین بازار خودرو‌های الکتریکی جهان، سپس در آمریکا عرضه شود.
به نظر می‌رسد جنرال‌موتورز با سرمایه‌گذاری بیست‌میلیارد‌دلاری، قمار سنگینی روی ماشین‌های الکتریکی کرده است. در این پروژه، کادیلاک نقش اصلی را دارد و قرار است تا سال ۲۰۳۰ همه مدل‌هایش الکتریکی باشد.

لیریک علاوه بر محصولات تسلا با رقیبان اروپایی نظیر «جگوار آی‌پیس» و «آئودی ای‌ترون» رقابت می‌کند. فروش هر ۲ خودروساز در سال جاری کمتر از پیش‌بینی بوده است. آئودی در نیمه اول سال ۲۰۲۰ کمتر از ۱۷ هزار دستگاه از شاسی‌بلند الکتریکی خود را فروخته و فروش جگوار کمی بیش از ۵۴۰۰ دستگاه بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->