وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشورهای خارج از اوپک‌پلاس، تولید نفت را کاهش می‌‌دهند
سرخط خبرها

فصلی تازه برای کادیلاک

  • کد خبر: ۳۹۴۳۳
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
فصلی تازه برای کادیلاک
همه ماشین‌های کادیلاک تا سال ۲۰۳۰ الکتریکی خواهند شد
به گزارش شهرآرانیوز؛ اسم کادیلاک که می‌آید، خیلی‌ها را به یاد مدلی از این خودرو آمریکایی با نام سویل می‌اندازد که در سال ۵۶ وارد بازار خودرو کشورمان شد و در آن زمان یکی از سدان‌های لوکس به حساب می‌آمد. اصولا کادیلاک به نوعی نماد خودرو‌های کلاسیک آمریکایی به شمار می‌رود که با موتور هشت‌سیلندر بنزینی و بدنه‌ای بزرگ و سنگین، یادآور دوران ارزانی بنزین است، دورانی که با لیتری ۱۰۰ تومان، می‌توانستیم باک خودرو‌ها را پر کنیم و نگران مصرف بالای بنزین و هزینه‌های آن نباشیم.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

در سال‌های گذشته، اما خیلی از خودروساز‌های دنیا به سمت توسعه خودرو‌های غیربنزینی رفته‌اند و حالا به نظر می‌رسد کادیلاک افسانه‌ای هم با رونمایی اولین خودرو تمام‌الکتریکی، در آستانه فصلی تازه از تاریخ فعالیت خود قرار دارد.
 
این خودرو که «لیریک» (Lyriq) نام دارد، اولین مدل از چند مدل الکتریکی است که خودروساز لوکس آمریکایی می‌خواهد در دهه آینده به بازار عرضه کند.
لیریک یک شاسی‌بلند متوسط است که چهره‌ای تازه از کادیلاک را نمایش می‌دهد. جلوپنجره ذوزنقه‌ای همیشگی کادیلاک حالا بیشتر بخش جلو ماشین را پوشانده است. چراغ‌های ال‌ای‌دی به صورت خطوطی باریک موازی دور جلوپنجره قرار داده شده و چراغ عقب هم به صورت خطی پهن در امتداد بدنه کشیده شده است.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

مهندسان کادیلاک برای کاهش صدای اتاق از میکروفن‌هایی استفاده کرده‌اند که صدای تایر و محیط بیرون را دریافت، و با فرستادن فرکانس مخالف، این صدا‌ها را حذف می‌کند.
در داخل خودرو یک نمایشگر سی‌وسه‌اینچی با وضوح بالا اطلاعات را نمایش می‌دهد. کادیلاک می‌گوید این نمایشگر با توانایی نمایش بیش از یک میلیارد رنگ، بهترین نمونه در صنعت خودرو است. اطلاعات همچنین از طریق واقعیت مجازی روی جاده به راننده نشان داده می‌شود.
کادیلاک همچنین ماشین را به سیستم خودرانی مجهز کرده است که می‌تواند در بیش از ۳۲۰ هزار کیلومتر بزرگراه در آمریکا بدون نیاز به راننده حرکت کند.

لیریک از سیستم باتری‌های جدید جنرال‌موتورز نیرو می‌گیرد که کارخانه آن را «آلتیوم» نامیده است. کادیلاک می‌گوید ماشین با هر بار شارژ می‌تواند تا ۵۰۰ کیلومتر حرکت کند. لیریک به صورت استاندارد، با یک موتور برای چرخ‌های عقب ساخته می‌شود، اما می‌توان مدل گران‌تری از آن را با ۲ موتور سفارش داد.
«استیو کارلایل»، مدیر کادیلاک، هم‌زمان با رونمایی لیریک گفت که این ماشین نقطه عطفی در تاریخ کارخانه است و با آمدنش فصل تازه‌ای در کادیلاک آغاز خواهد شد.
 
فصلی تازه برای کادیلاک

البته برای آغاز این فصل تازه باید مدتی صبر کرد. قرار است اولین سری لیریک اواخر سال ۲۰۲۲ ابتدا در چین، بزرگ‌ترین بازار خودرو‌های الکتریکی جهان، سپس در آمریکا عرضه شود.
به نظر می‌رسد جنرال‌موتورز با سرمایه‌گذاری بیست‌میلیارد‌دلاری، قمار سنگینی روی ماشین‌های الکتریکی کرده است. در این پروژه، کادیلاک نقش اصلی را دارد و قرار است تا سال ۲۰۳۰ همه مدل‌هایش الکتریکی باشد.

لیریک علاوه بر محصولات تسلا با رقیبان اروپایی نظیر «جگوار آی‌پیس» و «آئودی ای‌ترون» رقابت می‌کند. فروش هر ۲ خودروساز در سال جاری کمتر از پیش‌بینی بوده است. آئودی در نیمه اول سال ۲۰۲۰ کمتر از ۱۷ هزار دستگاه از شاسی‌بلند الکتریکی خود را فروخته و فروش جگوار کمی بیش از ۵۴۰۰ دستگاه بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->