تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

مخالفت ستاد کرونابا بازگشایی حضوری مدارس و دانشگاه‌ها

  • کد خبر: ۳۹۴۶۴
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
مخالفت ستاد کرونابا بازگشایی حضوری مدارس و دانشگاه‌ها
معاون برنامه‌ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در تهران اعلام کرد: ستاد کرونای تهران با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به صورت حضوری برای ترم پاییز مخالف است.
به گزارش شهرآرانیوز، علی ماهر  اظهار کرد: ارزیابی و بررسی‌های ما در ستاد تهران نشان می‌دهد که زیرساخت‌ها و بستر مناسب و همچنین آمادگی لازم برای پذیرش حضوری دانش‌آموزان و دانشجویان در فضا‌های آموزشی استان تهران وجود ندارد، بنابراین ستاد تهران کلاً با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به صورت حضوری مخالف بوده و این مساله را بار‌ها مطرح کرده است.

وی با اشاره به وضعیت و امکانات موجود در فضا‌های آموزشی شهر تهران، گفت: در شهر تهران با توجه به امکانات موجود اکیدا توصیه می‌شود که در سال تحصیلی جدید از فضا و آموزش‌های مجازی و در کل سیستم غیرحضوری برای مدارس و دانشگاه‌ها استفاده شده و تنها در موارد خاص و مورد نیاز و به صورت موردی نسبت به پذیرش حضوری دانش آموزان یا دانشجویان اقدام شود.

معاون ستاد کرونای تهران با اشاره به مهمترین چالش‌های پیش رو در این رابطه، عنوان کرد: در رابطه با دانشگاه‌های دولتی شهر تهران اکثر دانشجویان از شهرستان آمده و باید در خوابگاه سکونت داشته باشند که این مساله مشکل را مضاعف می‌کند، چراکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضا‌های خوابگاهی تقریبا ناممکن است. اکثر اتاق‌های خوابگاهی چند نفره بوده که امکان جداسازی افراد در این فضا‌ها وجود ندارد و در کل فضا‌های خوابگاهی، ورودی‌ها و سایر بخش‌های آن برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی و رعایت اصول فاصله‌گذاری محدود است.

دکتر ماهر با اشاره به سایر کمبود‌های زیرساختی در فضا‌های آموزشی، اظهار کرد: مساله مهم بعدی فضا‌های آموزشی در دانشگاه‌ها و مدارس بوده که در اکثر کلاس‌های بالای ۳۰ نفره مدارس هیچ وقت نمی‌توان فاصله‌گذاری لازم را فراهم کرد، همچنین فضا‌ها در مباحث گردش و تهویه هوا استاندارد‌های لازم را ندارند و طبیعتا با سرد شدن هوا در پاییز و همزمانی آن با شیوع آنفلوانزا و حضور مدام دانش‌آموزان و دانشجویان در فضا‌های بسته می‌تواند افراد را آسیب‌پذیرتر کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه با بیان اینکه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها بدون توجه به زیرساخت‌های لازم باعث افزایش شدید رفت و آمدها، تردد و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی می‌شود، گفت: در حال حاضر بزرگترین عامل شیوع و انتقال بیماری در شهر تهران همین وسایل حمل و نقل عمومی است، چراکه امکانات به اندازه کافی وجود ندارد و همین بار فعلی رفت‌وآمد‌ها نیز با استاندارد‌ها یعنی فاصله گذاری دو متر و تهویه مناسب، پوشش داده نمی‌شود؛ بنابراین این خطر با بازگشایی مدارس و دانشگاه چندبرابر می‌شود.

وی با بیان اینکه توصیه ما این است که در ترم آینده در فضای مدارس و دانشگاه‌ها، آموزش به صورت مجازی و از راه دور دنبال شود، تاکید کرد: آموزش حضوری در ترم پاییز را با شرایط و امکانات موجود به هیچ عنوان به صلاح نمی‌دانیم، بنابراین حداقل در ترم آینده یعنی ترم پاییز با پیش بینی شیوع بیشتر بیماری کووید ۱۹ و همزمانی آن با شیوع آنفلوانزا، صلاح نمی‌دانیم که افراد به صورت حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها حاضر شوند.

معاون ستاد کرونای تهران با بیان اینکه استان تهران همچنان جزو استان‌های قرمز محسوب می‌شود و تمام پروتکل‌های مرتبط با استان‌های مناطق قرمز باید برای آن رعایت شود، گفت: بنابراین پیشنهاد روشن ما در ستاد مقابله با کرونای استان تهران این است که ترم آینده در مدارس و دانشگاه به صورت غیر حضوری برگزار شود.

وی با بیان اینکه تجربه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها در ترم گذشته نشان داد که زیرساخت‌های مناسب آموزش مجازی به خصوص در دانشگاه‌های دولتی فراهم است، گفت: حتی بسیاری از دانشگاه‌ها قبل از اعلام دولت و به صورت داوطلبانه، آموزش‌های مجازی و غیرحضوری را آغاز کردند، بنابراین زیرساخت لازم در دانشگاه‌ها تا حد قابل توجهی مهیاست.

به گفته ماهر، در رابطه با دانشگاه‌های علوم پزشکی، چالش‌هایی در رابطه با واحد‌های عملی وجود دارد که البته آموزش‌های بالینی به دلیل فعال بودن بیمارستان‌ها ادامه داشت و در رابطه با آموزش‌های تئوری نیز مشکلات جدی گزارش نشد.

دکتر ماهر در خاتمه با اشاره به برگزاری جلسات آموزش و پرورش با ستاد ملی کرونا برای تصمیم‌گیری در خصوص نحوه بازگشایی مدارس در ترم پاییز در تهران، گفت: از ستاد کرونای تهران نیز در این رابطه استعلام شده و ما نیز نظرات خود را اعلام کرده‌ایم، ولی تصمیم گیری قطعی احتمالاً تا اوایل شهریور اتخاذ می‌شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->