رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی
سرخط خبرها

وزیر نفت خبر داد: تعیین تکلیف فروش اوراق سلف نفتی امروز ۲۸ مرداد

  • کد خبر: ۳۹۴۹۷
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
وزیر نفت خبر داد: تعیین تکلیف فروش اوراق سلف نفتی امروز ۲۸ مرداد
وزیر نفت با بیان اینکه موضوع عرضه اوراق سلف امروز تعیین تکلیف می‌شود، گفت: برداشت من این است که همه اعضای کمیسیون دنبال این بودند که به حوزه نفت کمک کنند که بدون ایجاد مشکلی این اوراق هرچه زودتر منتشر شود.
به گزارش شهرآرانیوز، بیژن نامدار زنگنه روز سه‌شنبه در حاشیه جلسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در این جلسه درباره اوراق مالی اسلامی که برای طرح‌های نفت براساس تبصره ۵ قانون بودجه قرار است منتشر شود، توضیحاتی ارائه شد و دیوان محاسبات و سازمان بورس و انرژی توضیحاتی را ارائه کردند و نمایندگان مجلس هم سوالات خود را مطرح کردند.

وزیر نفت افزود: یکی از موارد مورد بررسی توسط کمیته فقهی بورس و شورای عالی بورس بحث معاملات سلف موازی استاندارد بود که جزو اوراق مالی اسلامی تعریف می‌شود و البته انواع و اقسامی دارد.

زنگنه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اوراق سلف چه زمانی عرضه می‌شود، تصریح کرد: فکر می‌کنم امروز این موضوع تعیین تکلیف شود، دوستان به دنبال حل مشکل هستند تا ابهامی وجود نداشته باشد. برداشت من این است که همه اعضای کمیسیون دنبال این بودند که به حوزه نفت کمک کنند که بدون ایجاد مشکلی این اوراق هرچه زودتر منتشر شود.

وی اضافه کرد: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نظرات خود را پس از بررسی و مشورت اعلام می‌کند، اما نظر آن‌ها را مثبت دیدم.

وزیر نفت در واکنش به ادعای آمریکا مبنی بر توقیف کشتی‌های نفتکش ایرانی، گفت: نه کشتی و نه محموله‌ها متعلق به ایران نیست، بلکه این محموله‌ها شامل بنزین فروخته شده ایران به ونزوئلا بوده است. آمریکا به دنبال تهیه یک پیروزی برای خود است در حالی که نه کشتی و نه محموله‌ها متعلق به ایران نبوده است.

زنگنه تاکید کرد: این محموله‌ها شامل بنزین ایران بوده که به صورت فوب به ونزوئلا فروخته شده بود، آمریکا نه اموال جمهوری اسلامی ایران، بلکه اموال ونزوئلا را توقیف کرده است.
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->