گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

وزیر نفت: باید در کمتر از سه ماه به ظرفیت پیش از تحریم بازگردیم

  • کد خبر: ۳۹۲۷۹
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
وزیر نفت: باید در کمتر از سه ماه به ظرفیت پیش از تحریم بازگردیم
وزیر نفت با اشاره به اینکه در توسعه میادین نفتی منتظر خارجی‌ها نمی‌مانیم، گفت:در تمامی میادین مشترک بزرگ نفتی و گازی در ظرفیت تولید از همسایگان جلوتر هستیم.
به گزارش شهرآرانیوز، بیژن زنگنه امروز (دوشنبه) در مراسم امضای قرارداد‌های مرحله دوم طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت، افزود: در صنعت جهانی نفت بر سر این اجماع است که رکن اصلی در فعالیت‌های بالادستی نفت، افزایش ضریب بازیافت است.

وی با بیان اینکه بخش‌های عملیاتی به توسعه فناوری کمک می‌کنند، ادامه داد: یک درصد افزایش ضریب بازیافت به معنای افزایش هفت میلیارد بشکه نفت به تولید ایران است که درآمد ۳۰۰ میلیارد دلاری را به دنبال دارد.

زنگنه با اشاره به اینکه رقابت در بازار تحول ایجاد کرده است، گفت: بازار رقابت به کسی رحم نمی‌کند. برای بقا به رقابت نیاز است و برای رقابت نیاز به افزایش تکنولوژی است تا قیمت پایین آمده و کیفیت افزایش پیدا کند.

وزیر نفت با بیان اینکه برای اینکار در اولین گام با دانشگاه‌ها تعامل کردیم، افزود: در هفته‌های آینده شاهد امضای قرارداد‌های جدید با دانشگاه‌ها برای افزایش تولید خواهیم بود.

وی تاکید کرد: شرکت‌های اکتشاف و تولید یک رکن اصلی برای افزایش توانمندی در بخش افزایش ضریب بازیافت هستند.

زنگنه با بیان اینکه برای اجرای پروژه‌های بالا دستی نفت چند طرح و تجربه داریم، گفت: قرارداد‌های بیع متقابل، سنتی است که همچنان اجازه داریم از آن استفاده کنیم.

وی افزود: روش بعدی قرارداد‌های جدید نفتی است که در شکل مانند بیع متقابل است و عملکرد پیمانکار به میدان واگذار می‌شود و در بازپرداخت پیمانکار، موثر است.

وزیر نفت تاکید کرد: در چند ماه آینده قرارداد‌های جدید با شرکت‌های ایرانی اکتشاف و تولید به امضا می‌رسد که در صنعت نفت تحول به شمار می‌رود.

به گفته زنگنه، روش دیگر برای توسعه میادین نفتی، قرارداد‌هایی است که امروز ۱۳ مورد آن امضا می‌شود و مسوولیت مخزن بر عهده ماست و قرارداد یکپارچه خواهد بود.

وی با بیان اینکه اینکار از سال ۹۵ آغاز شد و در سال ۹۷ مصوبه شورای اقتصاد را گرفت، افزود: از تمام روش‌ها برای افزایش ظرفیت تولید استفاده می‌کنیم.

زنگنه مزیت‌ها در این روش را زمان‌بندی قابل پیگیری و کنترل هزینه‌ها دانست و ادامه داد: مزیت دیگر امکان بهره گیری از بازار سرمایه برای تامین مالی است.

وزیر نفت تاکید کرد: اگر این طرح‌ها را نداشتیم کار نفت متوقف می‌شد، اما با اینکار فعالیت‌ها ادامه پیدا می‌کند و اشتغالزایی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح‌ها یک پیام است مبنی بر اینکه در شرایط تحریم کار می‌کنیم، گفت: تحریم و بانیانش رفتنی هستند و ایران ماندنی است.

زنگنه ادامه داد: باید برای ظرفیت سازی کار کنیم، زیرا قدرت یک کشور در مخازن نیست بلکه ظرفیت تولید است.

وی با اشاره به اینکه اگر در شرایط تحریم نتوانیم ظرفیت سازی کنیم با رفع تحریم نمی‌توانیم سهم خود را از بازار پس بگیریم، افزود: باید در کمتر از سه ماه به ظرفیت پیش از تحریم باز گردیم و با قدرت وارد بازار شویم.

زنگنه تاکید کرد: ایران باید یک تا دومیلیون بشکه ظرفیت مازاد داشته باشد تا در شرایط خاص وارد بازار شود.

به گفته وزیر نفت در شرایط تحریم حتی یک دکل و یک نفر بیکار نشده است و در تلاشیم تا پیمانکاران ضعیف محلی، تقویت شوند.
 


وی ادامه داد: «منتظر خارجی‌ها نمی‌شویم تا اگر آن‌ها نیامدند رو به قبله شویم. بیگانه، بیگانه است و هر کسی دنبال منافع خود است. خارجی نامحرم است. ما کار خود را بدون خارجی‌ها ادامه می‌دهیم، البته در صورت حضور آن‌ها کار تسریع می‌شود.»

وزیر نفت با اشاره به اینکه از هر روشی برای توسعه کشور استفاده می‌کنیم، افزود: در تمامی میادین مشترک بزرگ نفتی و گازی در ظرفیت تولید از همسایگان جلوتر هستیم.

وی تاکید کرد: در دسته اول قرارداد‌های نگهداشت تولید در فضای کسب و کار با مشکلاتی رو برو شدیم که این مشکلات را در قرارداد‌های جدید اصلاح کردیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->