فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن شیائومی بجای آیفون آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی شود | دیابتی های مشهدی قربانی داروخانه های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟
سرخط خبرها

آمار جهانی کرونا تا ۲۹ مرداد

  • کد خبر: ۳۹۵۹۲
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
آمار جهانی کرونا تا ۲۹ مرداد
شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۲ میلیون و ۳۰۸ هزار و ۴۴ نفر رسیده و مرگ ۷۸۴ هزار و ۳۶۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۲ میلیون و ۳۰۸ هزار و ۴۴ نفر رسیده و مرگ ۷۸۴ هزار و ۳۶۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد و بنا بر تازه‌ترین آمارها ۱۵ میلیون و ۵۰ هزار و ۶۳ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

در میان شش میلیون و ۴۷۳ هزار و ۶۱۶ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۴۱۱ هزار و ۵۸۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۲ هزار و ۲۷ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۵ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۴۲۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۵ میلیون و ۵۰ هزار و ۶۳ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۷۸۴ هزار و ۳۶۵ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از۵.۶ میلیون مبتلا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، کشورهایی هستند که بالای دو میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.

همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا پنج میلیون و ۶۵۵ هزار و ۹۷۴ مبتلا، ۱۷۵ هزار و ۷۴ قربانی

 ۲. برزیل سه میلیون و ۴۱۱ هزار و ۸۷۲ مبتلا، ۱۱۰ هزار و ۱۹ قربانی

۳. هند دو میلیون و ۷۶۷ هزار و ۲۷۳ مبتلا، ۵۳ هزار و ۱۴ قربانی

 ۴. روسیه ۹۳۲ هزار و ۴۹۳ مبتلا،  ۱۵ هزار و ۸۷۲ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۵۹۲ هزار و ۱۴۴ مبتلا، ۱۲ هزار و ۲۶۴ قربانی

 ۶. پرو ۵۴۹ هزار و ۳۲۱ مبتلا، ۲۶ هزار و ۶۵۸ قربانی

 ۷. مکزیک ۵۳۱ هزار و ۲۳۹ مبتلا، ۵۷ هزار و ۷۷۴ قربانی

۸. کلمبیا ۴۸۹ هزار و ۱۲۲ مبتلا، ۱۵ هزار و ۶۱۹ قربانی

۹. شیلی ۳۸۸ هزار و ۸۵۵ مبتلا، ۱۰ هزار و ۵۴۶ قربانی

۱۰. اسپانیا ۳۸۴ هزار و ۲۷۰ مبتلا، ۲۸ هزار و ۶۷۰ قربانی

پس از آن ایران با ۳۴۷ هزار و ۸۳۵ مبتلا و ۱۹ هزار و ۹۷۲ قربانی کرونا در رتبه یازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته است.

سپس کشورهای انگلیس با ۳۲۰ هزار و ۲۸۶ مبتلا، آرژانتین با ۳۰۵ هزار و ۹۶۶ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۰۱ هزار و ۳۲۳ مبتلا، پاکستان با ۲۹۰ هزار و ۴۴۵ مبتلا، بنگلادش با ۲۸۲ هزار و ۳۴۴ مبتلا، ایتالیا با ۲۵۴ هزار و ۶۳۶ مبتلا، ترکیه با ۲۵۱ هزار و ۸۰۵ مبتلا، آلمان با ۲۲۸ هزار و ۱۰۵ مبتلا، فرانسه با ۲۲۱ هزار و ۲۶۷ مبتلا، عراق با ۱۸۴ هزار و ۷۰۹ مبتلا، فیلیپین با ۱۶۹ هزار و ۲۱۳ مبتلا، اندونزی با ۱۴۳ هزار و ۴۳ مبتلا، کانادا با ۱۲۳ هزار و ۱۵۴ مبتلا، قطر با ۱۱۵ هزار و ۶۶۱، قزاقستان با ۱۰۳ هزار و ۵۷۱ مبتلا، بولیوی با ۱۰۳ هزار و ۱۹ مبتلا و اکوادور با ۱۰۲ هزار و ۹۴۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->