شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ ابان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی| ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۶ آبان ۱۴۰۴) الجولانی وارد عربستان شد شهادت مأمور انتظامی لاهیجان در درگیری با اراذل (۶ آبان ۱۴۰۴) لاوروف: ناتو به‌رغم تمام تعهدات در حال گسترش است | تبدیل اوراسیا به «قلمرو ناتو» برای ما قابل قبول نیست استعفای ۳ مدیر در خراسان رضوی برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها اعتراف قاتل شینزو آبه در دادگاه، ۳ سال پس از قتل او در ایران چند نفر لامبورگینی، مازراتی و پورشه دارند؟ جمعیت مهاجران افغانستانی در ایران، حدود ۶ میلیون نفر است | زنان، یک‌چهارم سرپرستان خانواده‌های مهاجر در کشور پزشکیان: برای همکاری در رفع اختلافات پاکستان و افغانستان آماده‌ایم وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه است نخستین اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی در مورد پرونده پژمان جمشیدی (۶ آبان ۱۴۰۴) در حالی که ترامپ بر سلامتی خود تاکید دارد، کاخ سفید ام آر آی او را پنهان کرد واکنش مرکز رسانه قوه مقننه به حواشی نطق قالیباف در صحن علنی مجلس نخست وزیر عراق: ایران کشوری مهم و تأثیرگذار است | روابط ما با آمریکا باید مبتنی بر شراکت واقعی و احترام متقابل باشد
سرخط خبرها

سوال از رییس‌جمهور بار دیگر در مجلس یازدهم کلید خورد

  • کد خبر: ۳۹۶۲۶
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
سوال از رییس‌جمهور بار دیگر در مجلس یازدهم کلید خورد
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی خواستار حضور رییس جمهور در مجلس و پاسخگویی وی به نمایندگان شد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسن آصفری در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) و در تذکری مستند به ماده ۲۱۰ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پنج سوال کلیدی (از رییس جمهور) مطرح شده بود که مهم‌ترین بحث آن در حوزه اقتصادی، گرانی، تورم و تعطیلی کارخانجات است چرا آن را وارد نمی‌دانید چه مساله‌ای مهم‌تر از حل مسائل و مشکلات معیشتی وجود دارد.

وی ادامه داد: از ما می‌پرسند که بسته اقتصادی آقای قالیباف چیست؟ ما که اطلاعی از آن نداریم. بگویید که در جریان باشیم.

آصفری ادامه داد: چه مسائلی مهم‌تر از گرانی، تورم، بازار ارز و تعطیلی کارخانجات وجود دارد. به ۲۰۰ نفری که این سوال را امضاء کرده‌اند احترام بگذارید. مردم به این مجلس امید پیدا کرده‌اند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: غیر از آمدن رییس جمهور به مجلس شورای اسلامی و پاسخگویی به سوالات نمایندگان این دغدغه حل نمی‌شود ما باید دولت را به خط کنیم که پاسخ دهد. چرا دلار ۴۲۰۰ تومانی سر از فردوسی در می‌آورد؟

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حفظ شأن مجلس خاطرنشان کرد: رییس جمهور باید با حضور در مجلس شورای اسلامی در مورد آوردن نفت به بورس توضیح دهد و به مجلس پاسخگو باشد. مشکلات، دغدغه‌ها و مسائل اقتصادی گریبانگیر همه است.

قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به این تذکر، موضوع اقتصادی را بحث اول کشور و اولویت مجلس عنوان کرد.



قالیباف: سوال از رییس جمهور دنبال خواهد شد


از سوی دیگر نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز از تاخیر هیات رییسه در اعلام وصول سوال از رییس جمهور انتقاد کرد.
 
جبار کوچکی‌نژاد در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۱۰ آیین‌نامه و اصل ۸۸ قانون اساسی بیان کرد: حدود ۲۰۰ نفر از نمایندگان بحث سوال از رییس جمهور را امضاء کردند و این حق نمایندگان است و قانون نیز این اجازه را به آن‌ها داده است. در مجلس دهم علاوه بر این‌که مجلس شورای اسلامی با دولت هماهنگ بود هیات رییسه سوال از رییس جمهور را اعلام وصول کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: براساس آیین‌نامه هیات رییسه یک هفته فرصت دارد سوال را به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع داده و نماینده رییس جمهور با حضور در کمیسیون‌ها به سوالات پاسخ دهد. اگر نمایندگان قانع نشدند رییس جمهور باید به مجلس شورای اسلامی آمده و پاسخگو باشد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:، اما چرا هیات رییسه به آیین‌نامه عمل نمی‌کند و با گذشت چند ماه هنوز سوال از رییس جمهور را اعلام وصول نکرده است؟

محمدباقر قالیباف که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت در پاسخ به تذکر وی بیان کرد: هیات رییسه به آیین‌نامه عمل کرده و سوال از رییس جمهور نیز دنبال خواهد شد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->