کتاب «گیتار اصالتاً یک ساز ایرانی است» در بازار نشر فیلم اقتباسی «شیاطین» به روایت «جیمز کامرون» فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۹ و ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش کارگردان «پیرپسر»: محمدرضا داوودنژاد یک سینه‌سوخته تمام‌عیار است دفاع یک کارگردان از وزیر ارشاد: نمایندگان مجلس کارت زرد را باید به وزیر قبلی می‌دادند مسعود کیمیایی، پیش تولید فیلم جدیدش را آغاز کرد گروه موسیقی‌ای که هوش مصنوعی از آب در آمد! پیدا شدن نقاشی ترسناک در پارکینگ یک خانه + عکس دبیر شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی منصوب شد تصاویری از حضور هنرمندان در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه | محسن افشانی و المیرا شریفی مقدم در بیت رهبری تأکید معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ بر انجام فعالیت‎‌های قرآنی محمدحسین مهدویان از جنگ ۱۲ روزه فیلم می‌سازد علیرضا قربانی در استانبول کنسرت برگزار می‌کند ویدئو | جدیدترین تریلر انیمیشن «زوتوپیا ۲» + زمان پخش راهکار صدا و سیما برای پخش زنده برنامه‌ها پس از حمله موشکی چه بود؟ برگزاری نمایشگاه «زیر پوست آب» در نگارخانه آسمان مشهد برنامه «قرارگاه» با محوریت اربعین روی آنتن می‌رود + زمان پخش خانه پدری جلال‌آل‌احمد میزبان یک رویداد هنری شد + فراخوان مدیر کل دفتر موسیقی: می‌توانیم نام جشنواره موسیقی فجر را تغییر دهیم
سرخط خبرها

آغاز تعطیلی سینماهای کشور از فردا،۳۰ مرداد

  • کد خبر: ۳۹۶۸۰
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹
آغاز تعطیلی سینماهای کشور از فردا،۳۰ مرداد
امسال سینماهای کشور نسبت به سال‌های گذشته زودتر به استقبال عزاداری ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) می‌روند و از ابتدای محرم تا پایان روز یازدهم سینماها تعطیل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، امسال سینماهای کشور نسبت به سال‌های گذشته زودتر به استقبال عزاداری ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) می‌روند و از ابتدای محرم تا پایان روز یازدهم سینماها تعطیل هستند.

سعید رجبی فروتن مدیرکل حوزه ریاست سازمان امور سینمایی و سمعی بصری با بیان این مطلب گفت: امسال سینماهای کشور نسبت به سال‌های گذشته زودتر به استقبال عزاداری ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) می‌روند و از ابتدای محرم تا پایان روز یازدهم سینماها تعطیل هستند.

رجبی فروتن با اشاره به برخی برنامه‌های پیش بینی شده از سوی بنیاد سینمایی فارابی، افزود: بنیاد سینمایی فارابی مجموعه برنامه‌هایی را در قالب محتوای دیجیتال برای انتشار در فضای مجازی آماده کرده است که در هفته‌های پیش رو منتشر می‌شود.

به گفته او گفتگو با دست‌اندرکاران فیلم‌های عاشورایی، نشانه شناسی فیلم‌های عاشورایی از زبان منتقدان سینمایی، نماهنگ تولید شده بر اساس نماهای منتخب فیلم‌های عاشورایی و نیز قدردانی از دست‌اندرکاران فیلم‌های مروج و مبلغ فرهنگ عاشورا از جمله برنامه‌های پیش بینی شده بنیاد سینمایی فارابی است.

در حالی  به مناسبت آغاز ماه محرم همه سینماهای کشور تعطیل می‌شوند که سینماهای خرسان رضوی به ویژه سینماهای مشهد از چند ماه پیش نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا در تعطیلی کامل به سر می‌برند.

دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->