بلاگرهای مروّج قماربازی؛ بازی را باختند بلایند دیت؛ این بار در کلانتری هشدار نیترات‌ در فرآورده‌های گوشتی| در مصرف این غذاها افراط نکنید وزیر آموزش‌وپرورش: کودکان را برای مواجهه با فناوری‌های جدید آماده کنیم شیر خشک نوزادان ایرانی در دستان خارجی‌ها هشدار جدی هلال احمر: به ارتفاعات نروید پرندگان در آتش‌سوزی تالاب بین‌المللی گندمان بروجن سالم ماندند انفجار ترقه در دست نوجوان کاشمری حادثه آفرید (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ حذف ترمیم نمره یا ایجاد سابقه پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

پرورش انواع ماهی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۹۹۴۴
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
پرورش انواع ماهی در خراسان رضوی
معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۹۴۶۷ تن ماهی سردابی، ۷ میلیون و ۱۱۲ هزار قطعه ماهی زینتی و ۲۲۶۰ تن ماهی گرمابی در خراسان رضوی تولید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۹۴۶۷ تن ماهی سردابی، ۷ میلیون و ۱۱۲ هزار قطعه ماهی زینتی و ۲۲۶۰ تن ماهی گرمابی در خراسان رضوی تولید می‌شود.

هادی عزتی در خصوص ظرفیت تولید بچه‌ماهی در خراسان رضوی اظهار کرد: به‌ دلیل وجود مرکز تکثیر و مراکز حد واسط در استان خراسان‌ رضوی، مشکلی در تامین بچه‌ماهی قزل‌آلا نداریم اما به‌ دلیل نبود مراکز حد واسط و همچنین فقدان دستورالعمل برای صدور مجوز حد واسط در سازمان نظام مهندسی، امکان تهیه بچه‌ماهی کپور با وزن ۵۰ گرم وجود ندارد و پرورش این نوع ماهی گرمابی با مشکل مواجه است.

وی بیان کرد: در ابتدای سال ۹۹ و حتی اواخر سال ۹۸ به‌ دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها، هتل‌ها و لغو مسافرت‌ها، با کاهش قیمت فروش ماهی مواجه شدیم؛ به‌ طوری‌ که قیمت فروش از قیمت تمام‌شده کم‌تر بود و منجر به کاهش برنامه تولید شد اما با عادی‌ شدن شرایط جامعه و گران‌ شدن گوشت مرغ، در این بازار نیز شاهد افزایش قیمت بودیم.

معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در ابتدای شیوع کرونا به‌ دلیل نبود حمل‌ونقل جهت عرضه ماهی به بازار، انتقال بچه‌ماهی و انتقال و صادرات ماهیان زینتی با رکودی تقریبی مواجه شد که با عادی‌ شدن شرایط در موج دوم کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شرایط و فعالیت به حالت عادی بازگشت.

عزتی با اشاره به آمار تولید انواع ماهی در استان تصریح کرد: استان خراسان‌ رضوی در تولید ماهیان سردابی رتبه هفتم کشور را دارد که از ۱۸۷ هزار و ۴۰۹ تن ماهی تولید کشور، ۹۴۶۷ تن آن تولید استان است.

وی ادامه داد: در تولید ‌ماهیان زینتی نیز رتبه هشتم را در کشور داریم که از ۲۶ میلیون و ۸۳۸ هزار قطعه ماهی تولیدی در کشور، ۷ میلیون و ۱۱۲ هزار قطعه از آن مربوط به استان خراسان ‌رضوی است. در زمینه تولید ماهیان گرمابی نیز استان خراسان رتبه ششم را در کشور به خود اختصاص داده که از ۲۱۶ هزار و ۳۵۳ تن ماهی تولیدی در کشور، ۲۲۶۰ تن آن سهم خراسان رضوی است.

معاون شیلات جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص تولید خاویار در استان گفت: حدود پنج سال است که پرورش ماهی خاویار در استان آغاز شده و پس از بررسی و سونوگرافی اولین مولدهای ماده، اقدام به استحصال خاویار شد که از تعداد ۱۱ مولد، ۲۰ کیلوگرم خاویار استحصال شد و ۱۵ مولد دیگر نیز آماده استحصال است و پیش‌بینی می‌شود ۳۰ کیلوگرم خاویار از این میزان استحصال شود.

عزتی اضافه کرد: از سال آینده با رسیدن مولدهای ماده، هر سال استحصال خاویار خواهیم داشت و حدود ۵ تا ۱۰ درصد وزن مولدها، خاویار استحصال می‌شود. با کامل ‌شدن خط و برنامه تولید می‌توان میزان خاویاری را که استحصال می‌شود را به‌ دست آورد و برای آن برنامه صادرات داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->