سطح اشغال هتل‌های مشهد به ۳۰ درصد رسیده است | اسکان زائران در هتل‌ها با تخفیف ۵۰ درصدی

  • کد خبر: ۴۰۱۵۹۱
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۷
سطح اشغال هتل‌های مشهد به ۳۰ درصد رسیده است | اسکان زائران در هتل‌ها با تخفیف ۵۰ درصدی
رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی گفت: در حال حاضر سطح اشغال هتل‌ها به ۳۰ درصد رسیده و استقبال خوب بوده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

محمود مادرشاهیان در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص سطح اشغال هتل‌ها در ایام نوروز ۱۴۰۵ اظهار کرد: در حال حاضر سطح اشغال هتل‌ها به ۳۰ درصد رسیده، استقبال خوب بوده و در حال جذب زائران هستیم.

وی افزود: مشکل اصلی ما لغو تمام پرواز‌ها است، در صورت اتمام جنگ و راه افتادن مجدد پرواز‌ها قطعا درصد اشغال افزایش بیشتری خواهد داشت.

مادرشاهیان با بیان اینکه در این مدت تعدیل نیرو نداشتیم و تنها تعداد اندکی از نیرو‌ها به صورت شیفتی کار می‌کردند، عنوان کرد: در حال حاضر تمام نیرو‌ها دارند فعال می‎شوند. ادامه وضعیت بستگی به شرایط جنگی دارد که امید داریم وضعیت بهتر شود، البته الان وضعیت فعالیت هتل‌ها نسبت به قبل بهتر شده است.

رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی بیان کرد: ما آمادگی داریم زائرانی که به دلیل شرایط شهر‌های خود به مشهد مراجعه می‌کنند را با همان تخفیف ۵۰ درصد اسکان که بوده و ادامه دارد، بپذیریم. آماده پذیرایی هستیمف همه پای کار هستند و مشکلی برای اسکان زائران چه رسمی و چه اضطراری نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.