مهلت نام‌نویسی در آزمون سامفا تا ۲۰ دی تمدید شد حل مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان سازمان حفاظت محیط زیست برای محیط بان کرمانی وکیل می گیرد جان باختن راننده ترکمنستانی در زرند کرمان + جزئیات جزئیات تازه درباره برخورد پرنده با هواپیمای فوق سبک شخصی نشان مشهدالرضا (ع) باید به کشف ظرفیت‌های مغفول مانده مشهد بپردازد میانگین تجویز دارو در ایران بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است دستگیری سارق ۱۵۰۰ گرم طلا در مشهد صدور مجوز پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ صدور هشدار هواشناسی برای آلودگی هوا در مشهد و ۷ شهر دیگر (۱۵ دی ۱۴۰۳) ویروس جدید چینی HMPV چیست و چه علائمی دارد؟ + راه‌های پیشگیری یادی از دکتر محمد فقیهی حکم‌آبادی، نخستین جراح چشم مشهد | چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود* پایداری محیط زیست با الگو‌های موفق بازیافت زباله خطرات مصرف بیش از حد استامینوفن را جدی بگیرید ارائه خدمت به ۱۳ هزار زوج نابارور در راستای فرزندآوری  رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، ۳ مصدوم بر جای گذاشت | رانندگی پرخطر ۴ خودرو را درگیر کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳) اعلام زمان ثبت‌نام آزمون دستیاری تخصصی استفاده از ظرفیت تمام شهروندان برای حل مسائل کشور، یکی از اهداف مهم دولت ریه اسفنجی، عارضه جدید دخانیات نوپدید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ دی ۱۴۰۳) زورگیری طلاهای همسر دوم برای کادودادن به زن اول سرانه پایین درمانی در دومین کلان‌شهر ایران | قدردانی از بهورزان و مراقبان سلامت و مربیان بهورزی در مشهد حضور ۱۹۱۰ نفر بدهکار مهریه در زندان‌های کشور ترکیب نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان تغییر کرد + جزئیات نگاهی به شاخصه های نسل زِد و راه هایی برای برقراری ارتباط بهتر با آن ها | ماجرای ما و زومرها دستگیری چند متهم سرقت سریالی | مقابله پلیس مشهد با شگردهای قدیمی و جرائم روز تدوین دستورالعمل نظارت بر فراورده‌های نانو و تاتو در سازمان غذا و دارو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌های جوی در شهر‌های بزرگ و صنعتی آلودگی هوا آمار مراجعه به مراکز درمانی را افزایش داد سبک زندگی در فصل زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی چگونه است؟ ماموریت‌های اورژانس مشهد در ارتباط با بیماری‌های تنفسی ۱۸ درصد افزایش یافت (۱۵ دی ۱۴۰۳) انتقادِ بازنشستگان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به مبلغ ناچیز همسان‌سازی
سرخط خبرها

کشف پادتن‌هایی که علیه کووید۱۹ عمل می‌کنند

  • کد خبر: ۴۰۵۱۵
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۱
کشف پادتن‌هایی که علیه کووید۱۹ عمل می‌کنند
محققان "دانشکده پزشکی دانشگاه ماساچوست" در مطالعه اخیرشان موفق به کشف آنتی‌بادی‌هایی/پادتن‌هایی شدند که ممکن است از بدن دربرابر کووید-۱۹ محافظت کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه "ماساچوست" در مطالعه اخیرشان که در مجله "Nature Communications" منتشر شده، نشان داده‌اند که "پادتن‌های تک دودمانی آی جی‌ای خاص" (specific IgA monoclonal antibodies) کووید ممکن است ایمنی موثری در سیستم تنفسی در برابر کروناویروس جدید فراهم کنند که این یک ویژگی بالقوه مهم یک واکسن موثر است.

دکتر "یانگ وانگ" (Yang Wang) و همکارانش طی این مطالعه به توضیح کشف این موضوع و توصیف پادتن تک دودمانی متقابل واکنش انسان (MAB) و ارتباط آن با پروتئین‌های میخ مانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ که سبب انسداد گیرنده ACE ۲ بر روی گیرنده مخاطی دستگاه تنفسی می‌شوند پرداخته‌اند.

آغاز داستان و پی بردن به این کشف سریع و مهم به ۱۶ سال پیش بر می‌گردد، هنگامی که محققان این دانشگاه یک پادتن تک دودمانی آی جی جی توسعه دادند که در برابر یک ویروس مشابه مانند سارس مؤثر بود.

ویروس سارس در ابتدا باعث بیماری نگران کننده‌ای شد، اما سپس ناپدید شد. محققان که در آن زمان برای شروع یک کارآزمایی بالینی آماده بودند، اطلاعات تحقیقاتی مرتبط با آن کار را ذخیره کردند.

هنگامی که کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به رسمیت شناخته شد و شروع به گسترش کرد، محققان دریافتند که اولین پادتن تک دودمانی متقابل واکنش انسان ممکن است به سیستم ایمنی در مبارزه با این بیماری جدید کمک کند. آن‌ها روند احیای برنامه قدیمی سارس را بازیابی کردند و سلول‌های هیبریدوما منجمد را که ۱۶ سال قبل ساخته شده بودند، بازیابی کرده، آن‌ها را ذوب کرده و تعیین کردند که آیا آن برای یک کروناویروس جدید نیز کار می‌کند یا خیر. اگرچه ۹۰ درصد شباهت بین دو کروناویروس وجود داشت، اما پادتن تک دودمانی هیچ گونه اتصال به کروناویروس جدید نشان نداد.

محققان سپس پادتن تک دودمانی متقابل واکنش انسان دیگری را که در مطالعه ۱۶ سال پیش مورد بررسی قرار داده بودند را ارزیابی کردند که این نیز مانند پادتن قبلی موثر نبود.

پس از آن محققان یک برنامه تحقیق جداگانه برای تولید "آی جی ای‌های ترشحی" (sIgA) آنتی بادی‌هایی که نقش مهمی در ایمنی روی سطوح مخاطی دارند را آغاز کردند. محققان طی این مطالعه به بررسی آی جی ای‌های ترشحی در دستگاه گوارش به عنوان یک درمان ممکن برای جلوگیری از عفونت‌های دستگاه گوارش پرداختند.

آن‌ها قصد داشتند دریابند آیا آی جی ای‌های ترشحی ضد کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ مشابه می‌توانند ایمنی مخاطی را در دستگاه تنفسی (جایی که بیماری کووید-۱۹ فوق العاده به آن آسیب میزند) ایجاد کند یا خیر. این روش با موفقیت عمل کرد و محققان یک آنتی بادی با میل و فعالیت خنثی سازی به نام MAb ۳۶۲ را تولید کردند.

محققان گفتند: ما بسیار هیجان زده شدیم که آنتی بادی‌های کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ در اتصال و خنثی سازی ویروس هنگامی که در ایزوتایپ آی جی ای‌های ترشحی آنتی بادی هستند، در مقایسه با آنتی بادی‌های معمول در حال گردش آی جی جی مؤثرتر هستند.

به طور طبیعی آنتی بادی آی جی ای‌های ترشحی سطح مخاطی مانند دستگاه‌های تنفسی، دستگاه گوارش و دستگاه ادراری تناسلی را پوشش می‌دهد و لایه مخاطی روی این سطوح تثبیت می‌شود. در آنجا، آن‌ها کار مهم جلوگیری از اتصال یک پاتوژن به سلول‌های میزبان را انجام می‌دهند، بنابراین از بروز عفونت جلوگیری می‌کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->