نرخ عوارض خروج از کشور گران شد + جدول (مرداد ۱۴۰۳) خسارت گرمای ۵۰ درجه به شبکه برق سرخس (۷ مرداد ۱۴۰۳) ماجرای جمع آوری واکسن‌های کرونا تاریخ گذشته در اهواز چه بود؟ (۷ مرداد ۱۴۰۳) نجات یک نفر از خودسوزی در عسلویه + فیلم نتایج اولیه آزمون‌های نهایی پایه دهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۷ مرداد ۱۴۰۳) کاخ سعدآباد تا روز چهارشنبه (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است همه چیز درباره سکته گرمایی در روزهای داغ تابستان معدوم سازی یک تن مواد غذایی فاسد در مشهد ماجرای فوت بیماران دیالیزی بر اثر سرم‌های آلوده به کجا رسید؟ وقوع حادثه برای پرواز کیش به تهران (۷ مرداد ۱۴۰۳) کشف ۲ میلیارد ریال کالای پزشکی قاچاق در تایباد (۷ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۳۷۸۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۱ خودروی متخلف توقیف شدند (۷ مرداد ۱۴۰۳) سرعت باد در خواف به ۷۲ کیلومتر بر ساعت رسید (۷ مرداد ۱۴۰۳) آتش سوزی در کارخانه یخچال سازی در تبریز (۷ مرداد ۱۴۰۳) محسن چاوشی ۲۰ زندانی کرمانی را آزاد کرد (۷ مرداد ۱۴۰۳) انتقال بخشی از زائران اربعین از طریق دریا | هنوز قیمت بلیت شناور‌ها مشخص نیست در صورت گرمازدگی باید به کجا مراجعه کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم گرما در استان دستگیری مردی که بر سر زباله باعث مرگ همسایه‌اش شد در معابر شهری مشهد بار ترافیکی نداریم (۷ مرداد ۱۴۰۳) عملیات فروغ جاویدان و شکست سنگین فرماندهان پوشالی مسعود و مریم متقاضیان جراحی تغییر رنگ چشم بخوانند | چه کسانی مجاز هستند؟
سرخط خبرها

کشف پادتن‌هایی که علیه کووید۱۹ عمل می‌کنند

  • کد خبر: ۴۰۵۱۵
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۱
کشف پادتن‌هایی که علیه کووید۱۹ عمل می‌کنند
محققان "دانشکده پزشکی دانشگاه ماساچوست" در مطالعه اخیرشان موفق به کشف آنتی‌بادی‌هایی/پادتن‌هایی شدند که ممکن است از بدن دربرابر کووید-۱۹ محافظت کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه "ماساچوست" در مطالعه اخیرشان که در مجله "Nature Communications" منتشر شده، نشان داده‌اند که "پادتن‌های تک دودمانی آی جی‌ای خاص" (specific IgA monoclonal antibodies) کووید ممکن است ایمنی موثری در سیستم تنفسی در برابر کروناویروس جدید فراهم کنند که این یک ویژگی بالقوه مهم یک واکسن موثر است.

دکتر "یانگ وانگ" (Yang Wang) و همکارانش طی این مطالعه به توضیح کشف این موضوع و توصیف پادتن تک دودمانی متقابل واکنش انسان (MAB) و ارتباط آن با پروتئین‌های میخ مانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ که سبب انسداد گیرنده ACE ۲ بر روی گیرنده مخاطی دستگاه تنفسی می‌شوند پرداخته‌اند.

آغاز داستان و پی بردن به این کشف سریع و مهم به ۱۶ سال پیش بر می‌گردد، هنگامی که محققان این دانشگاه یک پادتن تک دودمانی آی جی جی توسعه دادند که در برابر یک ویروس مشابه مانند سارس مؤثر بود.

ویروس سارس در ابتدا باعث بیماری نگران کننده‌ای شد، اما سپس ناپدید شد. محققان که در آن زمان برای شروع یک کارآزمایی بالینی آماده بودند، اطلاعات تحقیقاتی مرتبط با آن کار را ذخیره کردند.

هنگامی که کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به رسمیت شناخته شد و شروع به گسترش کرد، محققان دریافتند که اولین پادتن تک دودمانی متقابل واکنش انسان ممکن است به سیستم ایمنی در مبارزه با این بیماری جدید کمک کند. آن‌ها روند احیای برنامه قدیمی سارس را بازیابی کردند و سلول‌های هیبریدوما منجمد را که ۱۶ سال قبل ساخته شده بودند، بازیابی کرده، آن‌ها را ذوب کرده و تعیین کردند که آیا آن برای یک کروناویروس جدید نیز کار می‌کند یا خیر. اگرچه ۹۰ درصد شباهت بین دو کروناویروس وجود داشت، اما پادتن تک دودمانی هیچ گونه اتصال به کروناویروس جدید نشان نداد.

محققان سپس پادتن تک دودمانی متقابل واکنش انسان دیگری را که در مطالعه ۱۶ سال پیش مورد بررسی قرار داده بودند را ارزیابی کردند که این نیز مانند پادتن قبلی موثر نبود.

پس از آن محققان یک برنامه تحقیق جداگانه برای تولید "آی جی ای‌های ترشحی" (sIgA) آنتی بادی‌هایی که نقش مهمی در ایمنی روی سطوح مخاطی دارند را آغاز کردند. محققان طی این مطالعه به بررسی آی جی ای‌های ترشحی در دستگاه گوارش به عنوان یک درمان ممکن برای جلوگیری از عفونت‌های دستگاه گوارش پرداختند.

آن‌ها قصد داشتند دریابند آیا آی جی ای‌های ترشحی ضد کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ مشابه می‌توانند ایمنی مخاطی را در دستگاه تنفسی (جایی که بیماری کووید-۱۹ فوق العاده به آن آسیب میزند) ایجاد کند یا خیر. این روش با موفقیت عمل کرد و محققان یک آنتی بادی با میل و فعالیت خنثی سازی به نام MAb ۳۶۲ را تولید کردند.

محققان گفتند: ما بسیار هیجان زده شدیم که آنتی بادی‌های کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ در اتصال و خنثی سازی ویروس هنگامی که در ایزوتایپ آی جی ای‌های ترشحی آنتی بادی هستند، در مقایسه با آنتی بادی‌های معمول در حال گردش آی جی جی مؤثرتر هستند.

به طور طبیعی آنتی بادی آی جی ای‌های ترشحی سطح مخاطی مانند دستگاه‌های تنفسی، دستگاه گوارش و دستگاه ادراری تناسلی را پوشش می‌دهد و لایه مخاطی روی این سطوح تثبیت می‌شود. در آنجا، آن‌ها کار مهم جلوگیری از اتصال یک پاتوژن به سلول‌های میزبان را انجام می‌دهند، بنابراین از بروز عفونت جلوگیری می‌کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->