اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد (شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵) | مذاکرات هیئت ایرانی با طرف پاکستانی آغاز شد

  • کد خبر: ۴۰۵۷۸۳
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۴
اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد (شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵) | مذاکرات هیئت ایرانی با طرف پاکستانی آغاز شد
هیئت مذاکرات جمهوری اسلامی ایران که از شب گذشته وارد اسلام آباد پاکستان شد، امروز با ایالات متحده آمریکا دیدار و گفت و گو می نماید.
علی صمدی جوان
تنظیم خبر علی صمدی جوان

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمهوری اسلامی ایران، امروز شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ در اسلام آباد پاکستان، مذاکرات خود با دولت ایالات متحده آمریکا را آغاز خواهد کرد.

اخبار لحظه به لحظه مذاکرات را اینجا بخوانید:

وزیر خارجه پاکستان: اسلام‌آباد برای تسهیل توافق ایران و آمریکا آماده است
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۱:۴۷

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد (شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵) | مذاکرات هیئت ایرانی با طرف پاکستانی آغاز شد

«محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان با تاکید بر آمادگی کشورش برای ایفای نقش میانجی، ابراز امیدواری کرد که جمهوری اسلامی ایران و آمریکا با رویکردی سازنده در مذاکرات اسلام‌آباد مشارکت کرده و به راه‌حلی پایدار و بادوام برای پایان بحران دست یابند.

محمد اسحاق دار در دیدار با جی دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا و تیم همراهش، گفت: این مذاکرات فرصتی مهم برای کاهش تنش‌ها و حرکت به‌سوی راه‌حلی سیاسی برای پایان درگیری‌ها در منطقه است.

تا دقایقی دیگر؛ حضور هیئت ایرانی در هتل سارینای اسلام آباد برای گفتگو با نخست وزیر پاکستان
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۱:۴۵

ایران نقض عهدهای طرف آمریکایی‌ را در این دیدار به میانجیگر پاکستانی اطلاع می دهد. 

شب گذشته هم موضوع نقض عهدهای امریکا در آتش بس های غرب آسیا موضوع گفتگوی هیئت ایرانی با فرمانده ارتش پاکستان بوده است.

تیم ایرانی در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان اعتراض شدید خود به نقض عهد آمریکا را اعلام کرد
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۱:۲۳

هیات ایرانی به سرپرستی قالیباف و با حضور  وزیر خارجه کشورمان شب گذشته پس از ورود به اسلام‌آباد در جلسه‌ای با فرمانده ارتش پاکستان دیدار و گفتگو کردند. 

در این دیدار هیات ایرانی اعتراض شدید خود را به نقض عهد آمریکایی‌ها در همین مرحله مذاکرات مطرح کردند.

پس از درخواست آمریکایی ها برای توقف آتش، ایران شروطی را در این زمینه برای آغاز گفتگوها ارائه کرده بود.

آزادسازی دارایی‌های ایران و اعمال آتش بس در لبنان بخشی از این شروط بودند. واسطه پاکستانی اعلام کرده بود که آمریکا با این موارد موافق است. با این حال تاکنون انجام نشده است. 

البته ایران نیز در واکنش به نقض عهد آمریکا دست بسته عمل نکرده و عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز را به حالت سابق نگه داشته است.

انتشار نخستین تصاویر از محل مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۱:۱۷

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد (شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵) | مذاکرات هیئت ایرانی با طرف پاکستانی آغاز شد

تصاویری از محل نشست مذاکراتی میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا به میزبانی اسلام آباد منتشر شد.

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد (شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵) | مذاکرات هیئت ایرانی با طرف پاکستانی آغاز شد

مذاکرات ایران و آمریکا یک روزه است
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۱:۰۴

به گزارش خبرنگاران اعزامی از ایران، در صورت قطعی شدن مذاکرات ایران و آمریکا برنامه از پیش تعیین شده، یک روزه است.

مذاکرات پس از ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت پاکستان آغاز خواهد شد
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۱:۰۳

منابع می‌گویند که مذاکرات پس از ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت پاکستان آغاز خواهد شد.

هیئت ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۴۳

شبکه الجزیره اعلام کرد: هیات مذاکره کننده ایرانی اندکی پس از ورود به پاکستان، مذاکرات خود را با مسئولان این کشور در سطوح مختلف از جمله نخست وزیر و فرمانده ارتش آغاز کرد.

خبرنگار الجزیره افزود: به نظر می‌رسد هیات ایرانی با برگ‌های برنده زیادی در اسلام آباد حضور یافته است تا بتواند تصمیمات مناسبی اتخاذ کند.

وی یادآور شد: نکته بسیار مهم در خصوص مذاکرات این است که آیا به شکل مستقیم برگزار خواهد شد یا غیرمستقیم؟ اما به هر حال آنچه جلب توجه می‌کند، این است که این مذاکرات عملا با دیدارهای هیات ایرانی با مسولان پاکستانی آغاز شده و طرف پاکستانی سرفصل‌های مورد نظر ایران را در این مذاکرات دریافت خواهد کرد.

الجزیره ادامه داد: به نظر می رسد این دیدارها در واقع یک نشست ارزیابی و توافق در مورد سرفصل‌های مورد نظر ایران است.

زمان گفتگو با هیئت آمریکایی پس از روشن شدن پیش‌شرط‌ها مشخص می‌شود
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۴۱

قالیباف با نخست‌وزیر پاکستان دیدار می‌کند؛ زمان مذاکره با آمریکا بعداً مشخص می‌شود.

خبرنگار صداوسیما: هیئت ایرانی هر سناریویی حتی به نتیجه نرسیدن مذاکرات هم آماده است
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۳۹
ابراز امیدواری پاکستان به برگزاری مذاکرات صلح سازنده
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۳۷

بر اساس اعلام دستگاه دیپلماسی پاکستان وزیر امور خارجه این کشور ابراز امیدواری کرد دو هیئت در مذاکرات صلح، به‌صورت سازنده شرکت کنند.

محمد اسحاق دار بر آمادگی خود برای ادامه تلاش‌ها در جهت تسهیل دستیابی به راه‌حلی برای اختلاف میان دو طرف تأکید کرد.

ایران با اعزام مقاماتی با بالاترین سطح اختیار و توانمندی، جدیت خود را نشان داد
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۳۱

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در صفحه شخصی خود با تاکید بر اختیار و توانمندی سطح بالای تیم مذاکراتی ایران، نوشت: 

«ایران با اعزام مقاماتی با بالاترین سطح اختیار و توانمندی به اسلام‌آباد،  جدیت خود را علی‌رغم خیانت‌های مکرر آمریکا، نشان داد. امیدوار باشیم که ترامپ در پس ادعاها درک کند که تنها راه خروج از این بن‌بست خودساخته، کنار گذاشتن توصیه‌های جنایتکار تحت تعقیب و هم‌دستانش و دستیابی به توافق است، پیش از آنکه این فرصت از دست برود».

ونس همراه ویتکاف و کوشنر وارد اسلام‌آباد شد
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۲۰

جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد ساعاتی قبل وارد پایتخت پاکستان شد. قبل از آن استیو ویتکاف و جرد کوشنر فرستادگان ویژه ترامپ نیز خود را به اسلام‌آباد رساندند. 

معاون رئیس جمهور آمریکا در پایگاه هوایی نورخان از سوی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه و همچنین فرمانده ارتش پاکستان مورد استقبال قرار گرفت.

خبر سی‌ان‌ان مبنی بر چند روزه بودن مذاکرات اسلام‌آباد هیچ قطعیتی ندارد
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۰۷

خبری که سی ان ان آمریکایی مبنی بر چند روزه بودن مذاکرات در اسلام آباد پاکستان مخابره کرده تا الان واقعی نیست و برنامه‌ریزی‌های فعلی اینگونه است که اگر مذاکرات شکل گرفت، این گفتگوها به احتمال زیاد یک روزه خواهد بود. 
ایران فعلاً در مرحله ارزیابی طرف مقابل است و اگر گفتگویی شکل بگیرد، از عصر امروز خواهد بود و فعلا برنامه ریزی یک روزه است.

ملاقات هیات ایرانی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان برای ساعت ۱۳ ظهر امروز برنامه ریزی شده است
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۱۰:۰۳

بنا به اعلام رسانه های ایرانی مستقر در اسلام آباد، ملاقات هیات ایرانی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان برای ساعت ۱۳ ظهر امروز برنامه ریزی شده است.

جزئیات اعضای تیم مذاکره کننده ایرانی
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۰۹:۵۹

دیدار هیات ایرانی با آقای شهباز شریف نخست وزیر پاکستان به ریاست آقای قالیباف برای امروز برنامه ریزی شده است و  بعد از این دیدار تکلیف جزییات گفتگوی های ایران و آمریکا روشن می شود
بر اساس اعلام پاکستانی هیات آمریکایی هم دقایقی پیش وارد این کشور شدند
ریاست کمیته حقوقی با اقای غریب آبادی؛ کمیته اقتصادی با آقای همتی و کمیته نظامی با آقای احمدیان است

جزئیات جلسه با شهباز شریف؛ ایران موضوع نقض عهدهای آمریکا را با نخست‌وزیر پاکستان مطرح می‌کند
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۰۹:۵۳

هیات ایرانی در ملاقات ظهر امروز با شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان، موضوع نقض عهدهای طرف آمریکایی را مطرح خواهد کرد. 

آزادسازی دارایی‌های ایران و آتش بس در لبنان جزو پیش شرطهای شروع مذاکرات بوده است. 

آمریکا به اطلاع پاکستان به عنوان واسطه مذاکرات رسانده بود که با این پیش شرطها و برخی شروط دیگر برای آغاز مذاکرات موافق است. با این حال برخی از این موارد تاکنون تامین نشده است. 

هیات ایرانی در جلسات امروز بنا دارد که به یک ارزیابی از موضع آمریکا و عمل او به تعهداتش برسد؛ و‌ پس از آن درباره مذاکره با آمریکا تصمیم‌گیری‌ خواهد کرد.

ورود ونس به اسلام‌ آباد برای مذاکرات با ایران
۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ۰۹:۴۸

هواپیمای دولتی آمریکا حامل معاون رئیس‌ جمهور آمریکا و دیگر مقامات ارشد این کشور لحظاتی قبل در پایتخت پاکستان به زمین نشست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.