زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

ممنوع شدن سفر برای بیماران کرونایی‌

  • کد خبر: ۴۰۷۳۰
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
ممنوع شدن سفر برای بیماران کرونایی‌
مدیرعامل شرکت راه‌آهن اعلام کرد: افراد مبتلا به ویروس کرونا و آن‌هایی که دارای علائم مشکوک هستند براساس مصوبات ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا نمی‌توانند سفر کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید رسولی با اشاره به اینکه با افراد بیمار در سطوح مختلف از کارمندان تا مسافران که بیماری‌شان را پنهان کنند برخورد می‌شود، اظهار کرد: سلامت مردم برای راه‌آهن خط قرمز است و بر این اساس و با توجه به مصوبات ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا در عملیات غربالگری و تب‌سنجی که با همکاری اورژانس و تیم پزشکی انجام می‌شود اگر مسافری علائم کرونا را داشته باشد نمی‌تواند به هیچ وجه از راه‌آهن برای سفر خود استفاده کند و ممنوع‌السفر است.

وی افزود: به تمامی زیربخش‌های راه‌آهن دستور داده‌ایم که حتی اگر در حین مسیر متوجه بیماری شخصی شدند در اولین ایستگاه با همکاری اورژانس او را تحویل کادر درمانی دهند و این کار با نظارت راه‌آهن در حال انجام است. همچنین اگر کارکنان راه‌آهن در زیربخش‌های مختلف بیماری خود را کتمان کنند و متوجه آن شویم برخورد قانونی لازم در چارچوب مقررات و ابلاغیه‌های صورت گرفته صورت می‌گیرد و در این زمینه با هیچ شخصی تعارف نداریم چرا که سلامت جامعه و مردم برای ما از همه چیز مهم‌تر است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن اظهار کرد: پروتکل‌های بهداشتی در مجموعه راه‌آهن براساس مصوبات ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا اجرا می‌شود و غربالگری، ضدعفونی کردن تمامی معابر و سطوح تماس، تب سنجی مسافران و همه ورودی‌و خروجی‌های امکان مرتبط با راه‌آهن، پلمپ کردن کوپه‌ها قبل از مسافرگیری و... از جمله این پروتکل‌ها هستند که با دقت و سخت‌گیری بسیار این پروتکل‌ها اجرایی می‌شود.

رسولی گفت: تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر تخلف و تخطی از این مصوبات و پروتکل‌ها نداشته‌ایم، اما از سویی بازرسی‌های مختلفی داریم و اگر تخلفی صورت گیرد و آن را مشاهده کنیم در چارچوب قوانین و مقررات با متخلفان برخورد می‌کنیم و اگر مردم در هر یک از مراحل مختلف شکایتی در این حوزه داشتند می‌توانند با سامانه ۵۱۴۹ صدای مسافر راه‌آهن تماس بگیرند تا در سریع‌ترین زمان ممکن به شکایت آن‌ها رسیدگی شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->