کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد تأکید معاون رئیس جمهور در خصوص لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران تا سه‌شنبه معاون سابق وزیر آموزش و پرورش: ۷۰ هزار مربی کم داریم برای مهار افزایش قیمت بلیت هواپیما نیازمند بازنگری در رأی دیوان عدالت هستیم صادق حسین زاده معاون جدید پرورشی وزارت آموزش‌ و پرورش شد + سوابق اضافه‌کار اجباری پرستاران ممنوع است هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه‌های چای (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) ترمیم آسیب قرنیه با سلول‌های بنیادی افکار مخربی که مقدمه‌ای برای خیانت بین همسران می‌شود | وسوسه‌های یک ذهن نازیبا وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی مدارس تا پایان سال ادامه دارد
سرخط خبرها

ممنوع شدن سفر برای بیماران کرونایی‌

  • کد خبر: ۴۰۷۳۰
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
ممنوع شدن سفر برای بیماران کرونایی‌
مدیرعامل شرکت راه‌آهن اعلام کرد: افراد مبتلا به ویروس کرونا و آن‌هایی که دارای علائم مشکوک هستند براساس مصوبات ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا نمی‌توانند سفر کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید رسولی با اشاره به اینکه با افراد بیمار در سطوح مختلف از کارمندان تا مسافران که بیماری‌شان را پنهان کنند برخورد می‌شود، اظهار کرد: سلامت مردم برای راه‌آهن خط قرمز است و بر این اساس و با توجه به مصوبات ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا در عملیات غربالگری و تب‌سنجی که با همکاری اورژانس و تیم پزشکی انجام می‌شود اگر مسافری علائم کرونا را داشته باشد نمی‌تواند به هیچ وجه از راه‌آهن برای سفر خود استفاده کند و ممنوع‌السفر است.

وی افزود: به تمامی زیربخش‌های راه‌آهن دستور داده‌ایم که حتی اگر در حین مسیر متوجه بیماری شخصی شدند در اولین ایستگاه با همکاری اورژانس او را تحویل کادر درمانی دهند و این کار با نظارت راه‌آهن در حال انجام است. همچنین اگر کارکنان راه‌آهن در زیربخش‌های مختلف بیماری خود را کتمان کنند و متوجه آن شویم برخورد قانونی لازم در چارچوب مقررات و ابلاغیه‌های صورت گرفته صورت می‌گیرد و در این زمینه با هیچ شخصی تعارف نداریم چرا که سلامت جامعه و مردم برای ما از همه چیز مهم‌تر است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن اظهار کرد: پروتکل‌های بهداشتی در مجموعه راه‌آهن براساس مصوبات ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا اجرا می‌شود و غربالگری، ضدعفونی کردن تمامی معابر و سطوح تماس، تب سنجی مسافران و همه ورودی‌و خروجی‌های امکان مرتبط با راه‌آهن، پلمپ کردن کوپه‌ها قبل از مسافرگیری و... از جمله این پروتکل‌ها هستند که با دقت و سخت‌گیری بسیار این پروتکل‌ها اجرایی می‌شود.

رسولی گفت: تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر تخلف و تخطی از این مصوبات و پروتکل‌ها نداشته‌ایم، اما از سویی بازرسی‌های مختلفی داریم و اگر تخلفی صورت گیرد و آن را مشاهده کنیم در چارچوب قوانین و مقررات با متخلفان برخورد می‌کنیم و اگر مردم در هر یک از مراحل مختلف شکایتی در این حوزه داشتند می‌توانند با سامانه ۵۱۴۹ صدای مسافر راه‌آهن تماس بگیرند تا در سریع‌ترین زمان ممکن به شکایت آن‌ها رسیدگی شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->