معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی: ۱۷۲ کشور در صف دریافت واکسن کرونا

  • کد خبر: ۴۰۳۵۶
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۱
سازمان بهداشت جهانی: ۱۷۲ کشور در صف دریافت واکسن کرونا
مدیرکل سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: ۱۷۲ کشور در برنامه تهیه و تولید واکسن کرونا شرکت کرده‌اند و ۷۰ درصد جمعیت جهان از این طریق تحت پوشش قرار می‌گیرند. به دلیل محدودیت در عرضه واکسن کووید–۱۹، اولویت دریافت واکسن با کشور‌هایی است که میزان خطر در آن‌ها بالاتر است.
به گزارش شهرآرانیوز، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ۱۷۲ کشور در برنامه تولید و تهیه واکسن کووید -۱۹ ثبت‌نام کرده‌اند که توزیع منصفانه واکسن را تضمین می‌کند. تاکنون ۷۰ درصد از جمعیت جهان از طریق فهرست کشور‌هایی که در این برنامه ثبت نام کرده اند، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست مطبوعاتی درمورد این برنامه تحت عنوان «کوواکس» گفت: زمانی که محدودیت‌هایی در عرضه واکسن کووید–۱۹ وجود دارد، مهم است که واکسن در اختیار کشور‌هایی قرار گیرد که در بالاترین میزان خطر هستند.

وی تاکید کرد که هدف از اجرای برنامه جهانی کوواکس، عرضه ۲ میلیارد دُز واکسن ایمن و دوام پذیر تا پایان سال ۲۰۲۱ است.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که روسیه به اولین کشور در جهان تبدیل شده است که مجوز واکسن کرونا را پس از موافقت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور صادر کرده است.

همچنین «سومیا سوامیناتان» دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که این سازمان از مسکو خواسته است اطلاعات مربوط به اثربخشی این واکسن را در اختیار قرار دهد.

همچنین صدور مجوز استفاده از پلاسما برای درمان کرونا در آمریکا در این نشست مطبوعاتی مورد توجه قرار گرفت و سوامیناتان گفت که مدارک اندکی مبنی بر میزان ایمن و موثر بودن این روش در زمینه مداوای کرونا وجود دارد. وی تاکید کرد که آزمایش‌های بالینی بر استفاده از پلاسما متمرکز است، اما تاکنون اطلاعات اندکی در این مورد منتشر شده است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا از صدور مجوز برای استفاده از پلاسمای نقاهتی بیماران بهبودیافته برای درمان کرونا در شرایط اضطراری خبر داده است. اما دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: نتایج به دست آمده در این زمینه قاطع و مسلم نیست. وی افزود: آزمایش‌ها نسبتا جزئی بوده است و نتایج در برخی موارد به مزایایی اشاره دارد که البته مسلم نیست.

کووید–۱۹ تاکنون ۲۳ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۸۲۶ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است. از این تعداد، ۸۱۲ هزار و ۸۱۲ نفر فوت شده و ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۷۴۲ نفر بهبود یافته اند.
 
منبع: انتخاب
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->