کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهمسطح امام حسن مجتبی (ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد برای نیمه دوم سال جاری قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پذیرش گردشگران سلامت در مشهد از سر گرفته می‌شود

  • کد خبر: ۴۰۷۸۵
  • ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۳
پذیرش گردشگران سلامت در مشهد از سر گرفته می‌شود
پذیرش بیماران خارجی متقاضی پیگیری امور درمانی خود در کلانشهر مشهد که شیوع ویروس کرونا آن را در ماه‌های اخیر متوقف کرده بود با تصویب و ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی ارائه خدمات درمانی به گردشگران سلامت از سر گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: متن پیشنهادی پروتکل‌های بهداشتی برای ارائه خدمات درمانی به گردشگران سلامت در اختیار قرارگاه ستاد مبارزه با کرونا قرار گرفته است.

 

دکتر اسماعیل خیامی افزود: مراکز پزشکی دارای مجوز برای درمان گردشگران خارجی در مشهد، پس از تصویب و ابلاغ پروتکل‌های مورد اشاره اجازه پذیرش بیماران خارجی را خواهند داشت.


وی مراکز پزشکی دارای مجوز در حوزه گردشگری سلامت را در مشهد که تا پیش از شیوع کرونا دایر و فعال بودند شامل ۱۴ بیمارستان و سه مرکز جراحی محدود ذکر کرد.


مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این کلانشهر پس از تهران بیشترین تعداد مراکز گردشگری سلامت کشور را به خود اختصاص داده است.

 

وی گفت: مشهد پیش از شیوع کرونا بخاطر وجود بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) و جاذبه‌های گردشگری تاریخی، طبیعی و همچنین توانمندی‌های شایان در بخش پزشکی و درمانی از ظرفیت مناسبی در این زمینه برخوردار و فعال بود.


دکتر خیامی افزود: ورود گردشگران سلامت به مشهد با شیوع کرونا از ماه‌های پایانی سال گذشته تاکنون ۹۵ درصد کاهش داشته است.


وی ادامه داد: در شرایط کرونایی که رفت و آمد مسافران خارجی به داخل کشور ممنوع بود فقط برای مسافران خارجی که داخل ایران بودند، خدمات اورژانسی درمانی ارائه می‌شد و مابقی روند درمان را باید در کشور خود می‌گذراندند.


مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مواردی که روند درمان آن‌ها شروع شده بود و باید این روند ادامه می‌داشت نیز اجازه استفاده از خدمات درمانی را داشتند، اما بیمار جدید با عنوان گردشگر سلامت در شرایط کرونایی وارد شهر مشهد نشده است.


گردشگری سلامت (health tourism) به گردشگری پزشکی، گردشگری درمان طبیعی و همچنین گردشگری صحت، تندرستی و نیز پیشگیری تقسیم‌بندی می‌شود و در رشد اقتصاد سلامت نقش مهمی دارد.


ایران از مقاصد بزرگ گردشگری سلامت در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا محسوب می‌شود. بر این اساس اتباع کشور‌های همجوار مانند عراق، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان و دیگر کشور‌های دور و نزدیک بطور مستمر و روزافزون متقاضی سفر به ایران برای استفاده از خدمات و امکانات پیشرفته پزشکی آن هستند.
سالانه حدود ۶۰۰ هزار گردشگر سلامت برای درمان به ایران می‌آیند.


طی سال‌های گذشته گردشگران سلامت از ۵۵ ملیت مختلف در مشهد پذیرش شده‌اند که افزون بر نیمی از آن‌ها از کشور عراق و بقیه بیشتر از کشور‌های افغاستان، بحرین، ترکمنستان، کویت، پاکستان، عربستان، عمان، تاجیکستان و قطر بودند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->