شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: اولویت ما در سال جدید آموزش حضوری است

  • کد خبر: ۴۱۱۰۰
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۷
  • ۱
وزیر آموزش و پرورش: اولویت ما در سال جدید آموزش حضوری است
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: اصل بر آموزش حضوری است مگر اینکه اجازه نداشته باشیم. می‌دانیم که خانواده‌ها فرزندان عزیز خود را به دست ما می ‌سپارند و باید مراقبت کنیم، بنابراین حداکثر مراقبت را از نظر رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت خواهیم داشت.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش گفت: هیچ‌گاه آموزش‌های دیگر را به آموزش حضوری برتری ندادیم چون مدرسه کارکردهای دیگری جز آموزش از جمله اجتماعی شدن دانش ‌‌آموزان دارد.

وی افزود: اصل بر آموزش حضوری است مگر این که اجازه نداشته باشیم می‌دانیم که خانواده‌ها فرزندان عزیز خود را به دست ما می ‌سپارند و باید مراقبت کنیم بنابراین حداکثر مراقبت را از نظر رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت خواهیم داشت.

حاجی میرزایی گفت:دورنمای روشنی از آینده کرونا نداریم و وقتی نمی‌دانیم کرونا چه زمانی تمام می‌شود باید به بچه‌ها یاد بدهیم چگونه از خودشان مراقبت کنند ما نمی توانیم زندگی را تعطیل کنیم بنابراین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اصل بر آموزش حضوری است.

وزیر آموزش و پرورش درباره عدم دسترسی برخی دانش‌آموزان به ابزارهای آموزش مجازی بیان کرد: هیچ دانش ‌آموزی به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و ابزار از آموزش جا نمی‌ماند ۶۰ تا ۷۰ درصد دانش‌آموزان به شاد متصل هستند و درباره بقیه از سایر روش‌ها استفاده خواهیم کرد و دسترسی همه دانش‌آموزان را به آموزش تضمین می‌کنیم که یکی از راه‌ها آموزش تلویزیونی است همچنین ۳۵ درصد مدارس در مناطق کم جمعیت هستند و می‌توانند به صورت حضوری فعالیت کنند.

حاجی ‌میرزایی ادامه داد: تفاوت امسال با سال گذشته این است که از همان ابتدا آموزش مجازی است بنابراین در دوره ابتدایی و پایه‌هایی که دانش آموزان به مقطع تحصیلی دیگر وارد می‌شوند آموزش حضوری حتما لازم است و حتی تاکید داریم در دوره ابتدایی دانش‌آموزان دو نفره به همراه خانواده به مدرسه بیایند تا با معلم ارتباط بگیرند، آموزش با کیفیت ارائه شود و سال تحصیلی آسیب نبیند.

وی درباره قابلیت‌های شاد گفت: ظرفیت‌های باید ایجاد می‌شد که در اختیار ما بود و انجام شد. بخش پهنای باند و ترافیک اینترنت بر عهده وزارت ارتباطات است که قول مساعد داده‌اند. آخرین نسخه شاد روز پنجشنبه رونمایی عمومی می‌شود و در سال تحصیلی جدید اگر پهنای باند اجازه دهد در همه کلاس‌ها می‌توان بین معلم و دانش آموز ارتباط تصویری برقرار کرد.

حاجی میرزایی درباره هزینه اینترنت شاد عنوان کرد : کارگروهی تشکیل شد که به یک سوم هزینه‌ها رسید و در حال رایزنی برای رایگان شدن هزینه‌های اینترنت حداقل برای مناطق محروم و افرادی که امکان اقتصادی ندارند هستیم و قول نسبی هم گرفته‌ایم.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۱
0
0
خدا کند چون امثال حقیر خیلی از معلمان مذکر : مرد گوشی موبایل هوشمند ندارند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->