آخرین وضعیت کشتی ربوده شده «توسکا» از زبان پاکستان

  • کد خبر: ۴۱۲۰۰۸
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۲
آخرین وضعیت کشتی ربوده شده «توسکا» از زبان پاکستان
وزارت خارجه پاکستان درباره وضعیت کشتی ربوده شده توسکا از سوی آمریکا و خدمه آن توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه پاکستان امروز اعلام کرد، خدمه کشتی توسکا امروز به مقامات ایرانی تحویل داده می‌شوند.

این وزارت خانه اضافه کرد، کشتی توسکا نیز بعد از تعمیر با هماهنگی ایران و آمریکا به مالکان اصلی بازگردانده می‌شود. آمریکا ۲۲ تن از خدمه کشتی ربوده شده توسکا را به پاکستان تحویل داده است.

پیشتر شبکه‌ای‌بی‌سی (ABC) به نقل از سنتکام اعلام کرد: کشتی توسکا و خدمه آن به منظور فراهم کردن تمهیدات لازم برای بازگرداندن آنها به ایران، به پاکستان منتقل شده‌اند.

همچنین این شبکه به نقل از سنتکام افزود: ۲۲ نفر از خدمه کشتی توسکا برای بازگشت به تهران، به پاکستان انتقال یافته‌اند.

دولت تروریستی آمریکا چندی پیش در یک دزدی دریایی آشکار، کشتی کانتینربر توسکا را که عازم ایران بود، ربود؛ در حالی که ۲۸ خدمه ایرانی در این کشتی حضور داشتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.