اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی
سرخط خبرها

رویداد «سوگ در خانه» از سازنده ویدئو زینجیرزنی تک‌نفره یک پیرمرد تجلیل می‌کند

  • کد خبر: ۴۱۲۳۷
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
رویداد «سوگ در خانه» به مدیریت مجید مجیدی قصد دارد از سازنده ویدیوی زنجیرزنی تک‌نفره یک پیرمرد در خیابان با نوایی از محمدعلی کریم‌خانی تجلیل کند.
به گزارش شهرآرانیوز - در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ویدیوی عزاداری و زنجیرزنی تک‌نفره یک پیرمرد با نوایی از محمدعلی کریم‌خانی مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت و دست به دست شد؛ ویدیویی که در ایامی که هم‌صدایی و همدلی کمتری مشاهده می‌شود، مقبول همه گروه‌ها و طیف‌ها قرار گرفت.

این ویدیو متعلق به مشهدی ابراهیم کیانی بروجنی پدر یک مفقودالاثر است که در شب‌های محرم به دلیل شرایط کرونا دلتنگی‌های دل شکسته‌اش را با زنجیر بر شانه خسته‌اش فرود می‌آورد.

«سوگ در خانه» رویدادی به مدیریت مجید مجیدی است که در شرایط ویژه عزاداری‌های امسال محرم با محوریت ساخت فیلم‌های یک الی سه دقیقه‌ای با موضوع محرم در خانه برگزار می‌شود.

مجید مجیدی ضمن اینکه ویدیوی این پدر دلتنگ را ایده‌آل این رویداد می‌داند و نگرش این جشنواره را بر پایه چنین آثاری می‌بیند، بیان کرد: یک سفر زیارتی مشهد مقدس به ایشان و یک سفر زیارتی مشهد مقدس نیز به سازنده این ویدیو از طرف رویداد «سوگ در خانه» تقدیم خواهد شد.
 


وی افزود: افرادی که سازنده ویدیو را می‌شناسند با پل‌های ارتباطی رویداد «سوگ در خانه» یا شماره ۰۹۱۰۹۲۳۴۲۳۴ (پاسخ گویی ساعت ۱۱ تا ۱۶) تماس حاصل کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->