ماجرای فرار مرگبار پسر نوجوان از خانه‌ای در هاشمیه مشهد + عکس

  • کد خبر: ۴۱۳۲۸۶
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۴
ماجرای فرار مرگبار پسر نوجوان از خانه‌ای در هاشمیه مشهد + عکس
سقوط وحشتناک یک نوجوان از یک مجتمع مسکونی در بولوار هاشمیه مشهد رنگ و بوی جنایی گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح سه شنبه گذشته هنگامی که اهالی یک مجتمع مسکونی ۵طبقه در بولوار هاشمیه مشهد قصد رفتن به سرکارخودشان را داشتند، ناگهان با صحنه وحشتناکی درحیاط خلوت مجتمع مسکونی رو‌به‌رو شدندکه آن‌ها را برای لحظاتی درشوک وحیرت فرو برد.

جسد نوجوانی خوش چهره روی سنگ فرش‌های حیاط خلوت افتاده و حوضچه کوچکی ازخون در اطراف جسد تشکیل شده بود، اما هیچ کس از اهالی ساختمان چهره این نوجوان را نمی‌شناخت. این موضوع حیرت ساکنان مجتمع را درحالی بیشترکرد که پنجره همه واحد‌ها بسته بود!

ماجرای فرار مرگبار پسر نوجوان از خانه‌ای در هاشمیه مشهد + عکس

طولی نکشید که آن‌ها مراتب را به پلیس گزارش دادند و بدین ترتیب ماجرای اسرارآمیز «جسدی درحیاط خلوت مجتمع مسکونی» به قاضی ویژه قتل عمد اعلام شد. با توجه به اهمیت موضوع واحتمال وقوع جنایت، بلافاصله قاضی دکترصادق صفری به همراه گروهی از افسران کارآزموده اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد عازم خیابان پرواز در بولوار هاشمیه شد.

جسد مربوط به نوجوانی درحدود۱۷ساله بود که لباس تمیز و مناسب خارج از منزل را به تن داشت، اما کفش‌های او درمحل افتادن جسد دیده نمی‌شد. قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی وانقلاب که براساس تجربیات قضایی خود در پرونده‌های مشابه فرضیه فرار مرگبار از لانه اسرارآمیز را درذهن خود جست‌و‌جو می‌کرد، دستور بررسی واحد‌های مسکونی را صادرکرد، اما فقط دریکی ازطبقات آن ساختمان کسی در منزل حضور نداشت و این احتمال قوت گرفت که نوجوان مذکوراز پنجره همان واحد ساختمانی سقوط کرده است.

درهمین حال تحقیقات میدانی مقام قضایی ادامه یافت و مشخص شد که هیچ کس ازماجرای هولناک سقوط درتاریکی شب اطلاعی ندارد، اما برخی ازاهالی مجتمع فقط درنیمه‌های شب صدای «کمک؛ کمک!» را شنیده‌اند! به همین خاطر بررسی‌های تخصصی درباره سقوط مرگبار نوجوان وارد مرحله جدیدی شد و فرضیه‌های جنایی رنگ و بوی قوی تری به خود گرفت چرا که نبود کفش‌های پسر نوجوان بیانگرآن بود که وی احتمالا قصد داشته است خود را از چنگ فرد یا افرادی برهاند و این گونه برای نجات خود از اهالی مجتمع مسکونی کمک خواسته است.

یکی ازساکنان این ساختمان۵ طبقه به قاضی دکترصادق صفری گفت:حدودساعت یک بامداد بود که صدای ناله و کمک یک مرد راشنیدم و از پنجره به بیرون ساختمان نگاه کردم، اما چراغ‌ها خاموش بود و، چون درتاریکی شب چیزی ندیدم به اتاق خواب بازگشتم ولی هنوزنیم ساعت بیشتر ازاین ماجرا نگذشته بود که دوباره فریاد «کمک؛ کمک!» به گوشم رسید. این بارسراسیمه پنجره را باز کردم و به نظرم آمد که فردی ازسمت قطعه زمین خالی درمجاورت مجتمع ما متواری شد. زمانی هم که نگاهم به سنگ فرش‌های حیاط خلوت افتاد نقش سیاه رنگی را درکف حیاط دیدم وتصورکردم که مقداری آب در حیاط جمع شده است! بنابراین اهمیتی ندادم و دوباره خوابیدم ولی صبح که همسایگان ازخانه خارج شدند تا سرکارهایشان بروند جسد نوجوان رادیدند و به من هم اطلاع دادند، اما هیچ کس او را نمی‌شناخت! ...

با این اظهارات، تحقیقات قاضی ویژه قتل عمد برای ریشه یابی این ماجرای تکان دهنده درحالی به اطراف این مجتمع مسکونی وخیابان‌هایی با شیب تندکشید که ساختمان نیمه سازی نیز درسمت دیگرمجتمع مذکور وجود داشت ولی احتمال سقوط از ساختمان درحال احداث بلافاصله رد شد، چون جوراب‌های تمیز نوجوان ۱۷ ساله نشان می‌داد که او کفش هایش را دریکی از منازل همین مجتمع مسکونی از پای خود خارج کرده، اما هنگام فرار دیگر فرصتی برای پوشیدن کفش نیافته است.

گذشته از شکستگی‌های هولناکی که براثر سقوط مرگبار روی دست وپای این نوجوان وجود داشت، سائیدگی وکبودی‌هایی نیز دربخشی از پیکر وی دیده می‌شد که بنابرفرضیه‌های کارشناسی ازتلاش نوجوان برای نجات خود حکایت می‌کرد. درحالی که حدود۶تا۸ساعت از زمان مرگ مبهم این نوجوان می‌گذشت با دستور قاضی ویژه قتل عمد، جسد او برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و هویت او نیزمشخص شد که «ی-ر» نام داشت.

از سوی دیگر گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی ماموریت یافتند تا درباره واحد مسکونی مشکوک تحقیقات بیشتری انجام دهند چرا که بررسی‌های نامحسوس حکایت ازآن داشت که نوجوان ناشناس، به واحد اسرارآمیز کشانده شده و به هنگام فرار ازاین لانه شیطانی، جان خود را از دست داده است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.