نایب رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تاسیسات اتمی ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات من الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است
سرخط خبرها

ابراز بی‌اطلاعی عضو هیئت رئیسه مجلس از معرفی وزیر پیشنهادی

  • کد خبر: ۴۱۳۵۲
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
ابراز بی‌اطلاعی عضو هیئت رئیسه مجلس از معرفی وزیر پیشنهادی
عضو هیئت رئیسه مجلس از معرفی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت و مهلت اداره این وزارتخانه با سرپرست ابراز بی اطلاعی کرد و گفت که مجلس از آن خبری ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره معرفی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت و مهلت اداره این وزارتخانه با سرپرست ابراز بی اطلاعی کرد و گفت که مجلس از آن خبری ندارد.

رئیس جمهور ۲۲ اردیبهشت امسال با برکناری رضا رحمانی از وزارت صمت، حسین مدرس خیابانی را به سرپرستی این نهاد برگزید. حجت‌الاسلام روحانی با پایان یافتن مهلت سه ماهه قانونی سرپرستی این وزارتخانه، مدرس خیابانی را ۲۲ مرداد به عنوان وزیر پیشنهادی به نمایندگان معرفی کرد، اما مجلس یازدهم با ۱۴۰ رأی مخالف، ۱۰۴ رأی موافق و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۴ آرای اخذ شده، رأی اعتماد نداد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس پس از رأی‌گیری گفت که «امیدواریم دولت هرچه سریعتر وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت را به مجلس معرفی کند تا وزارتخانه صمت بدون سرپرست نماند.»

بر اساس قانون، حجت‌الاسلام روحانی برای اداره وزارتخانه صمت با سرپرست باید از، ولی فقیه اجازه بگیرد، چراکه در انتهای سه ماه فرصت معرفی وزیر پیشنهادی، امکان اداره وزارتخانه با سرپرست وجود ندارد.

حجت‌الاسلام روحانی، از ۲۵ مرداد ماه جعفر سرقینی را به عنوان سرپرست جدید وزارت صمت برگزیده است. پنجم شهریور، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد که «سرقینی» با درخواست اجازه از رهبری سرپرست شده است.

امیری گفت که «روی بحث استجازه از مقام معظم رهبری تأکید داریم؛ چراکه هفته گذشته در مجلس یکی از نمایندگان محترم تذکر این موضوع را دادند و ریاست مجلس هم تذکر نماینده را وارد دانست. قبلاً هم به نمایندگان مجلس عرض کرده بودم که انتخاب سرپرست وزارت صمت با استجازه از مقام معظم رهبری انجام شده است و آقای رئیس جمهور از ظرفیت اصل ۵۷ قانون اساسی استفاده کرده است.»

معاون پارلمانی رئیس جمهور بیان کرد: به دلیل اهمیت وزارت صمت، رئیس جمهور در حال بررسی بهترین گزینه است و پس از نهایی شدن جمع‌بندی ها، وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی می‌شود.

او درباره اظهارنظر نمایندگان مبنی بر مکتوب ارائه نشدن استجازه از رهبری تصریح کرد: این استجازه به صورت مکتوب وجود دارد، اما اینکه به مجلس ابلاغ شود یا خیر مربوط به اختیارات دفتر مقام معظم رهبری است.

روح الله متفکر آزاد، عضو هیئت رئیسه مجلس گفته بود که «اگر دولت، نصف به علاوه یک از تعداد وزیران به هر دلیلی از کار برکنار شوند، از حد نصاب قانونی ساقط می‌شود و باید برای رأی اعتماد کل کابینه‌اش دوباره به مجلس بیاید.»

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->