رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

عوارض واکسن کرونا مرگ است؟

  • کد خبر: ۴۱۳۸۳
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹
عوارض واکسن کرونا مرگ است؟
ممکن است سریع‌بودن روند تولید واکسن در زمان کم، پیامد‌های ناخواسته‌ای داشته باشد، اما نهاد‌های بین‌المللی و ملی کشور‌ها واکسن‌ها را از نظر کارایی و ایمنی به‌طور جدی بررسی می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، به اعتقاد محققان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسسه تحقیقات سلامت، واکسن‌های بیماری کووید ۱۹که در حال آزمایش هستند، عوارضی داشته‌اند، اما هیچ‌کدام تهدیدکننده زندگی نبوده‌اند. 
اکنون هیچ واکسنی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس عامل این بیماری که به تأیید نهاد‌های نظارتی مربوط رسیده باشد، در دسترس نیست، اما محققان در تلاش‌اند هر چه زودتر به یک واکسن مؤثر دست پیدا کنند. یکی از چالش‌های پیش روی تولید واکسن، تضمین ایمنی آن است.

پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسسه تحقیقات سلامت با بررسی شواهد به این پرسش پاسخ دادند که آیا امکان دارد واکسن کرونا هم باعث ابتلا و مرگ افراد شود؟

به گفته این محققان، واکسن‌های کووید ۱۹ که در مرحله آزمایش هستند، از انواع گوناگونی شامل پروتئین، RNA، DNA و ویروس‌های تضعیف شده تشکیل شده‌اند. واکسن‌هایی که از ویروس زنده ضعیف‌شده ساخته شده‌اند، اغلب به آزمایش‌های ایمنی گسترده‌تری نیاز دارند. درباره استفاده از این نوع واکسن‌ها برای افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند، نگرانی وجود دارد.

نتایج آزمایشات حاصل از واکسن‌هایی که توسط محققان در دست تهیه هستند، نشان می‌دهد همه واکسن‌ها عوارض جانبی دارند. هیچ‌کدام از این واکسن‌ها هنوز برای استفاده گسترده مورد تأیید قرار نگرفته و آزمایشات بیشتری برای تأیید آن‌ها لازم است. اما واکسن‌هایی که به مرحله مطالعه انسانی رسیده‌اند، عموما پاسخ ایمنی به ویروس ایجاد کرده‌اند.

هر یک از این واکسن‌ها عوارضی مانند خستگی، تب، سردرد، درد عضلانی یا درد در محل تزریق داشتند و طیف وسیعی از اثرات جانبی در آن‌ها وجود داشته است. شواهد نشان می‌دهد ۷ تا ۱۰ روز بعد از تزریق واکسن کرونا به افراد داوطلب، افراد علامت تب را تجربه کرده‌اند، اما هیچ‌کدام از واکسن‌ها تهدیدکننده زندگی نبودند.

درباره واکسنی که در دانشگاه آکسفورد در حال آزمایش است، حدود ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان خستگی، ۶۸ درصد سردرد، ۶۰ درصد درد عضلانی، ۵۶ درصد لرز و ۱۸ درصد تب را گزارش کرده‌اند. علائم این واکسن از خفیف تا شدید متغیر است.

بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی درباره ویروس کرونا می‌پردازد، به تأیید واکسن‌ها از لحاظ کارایی و ایمنی در دنیا حساسیت زیادی وجود دارد و علاوه بر نهاد‌های ملی کشور‌ها که تأیید واکسن‌ها را بر عهده دارند، نهاد‌های بین‌المللی نظیر یونسیف و سازمان جهانی بهداشت نیز در راستای تعیین بی‌خطری و کارایی واکسن‌ها به کشور‌ها کمک‌های فنی و مشاوره‌ای می‌دهند. در کشور ما نیز معاونت بهداشت و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، واکسن‌ها را ارزیابی و تأیید می‌کند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->