کمبود حداقل ۱۴۰ هزار پرستار در کشور| تعرفه پرستاری باعث تبعیض شد تصادف دلخراش جاده زابل با ۱۳ کشته و مصدوم| سه کودک بین جان باختگان نجات ۷ شهروند از حادثه آتش سوزی در صادقیه مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

عوارض واکسن کرونا مرگ است؟

  • کد خبر: ۴۱۳۸۳
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹
عوارض واکسن کرونا مرگ است؟
ممکن است سریع‌بودن روند تولید واکسن در زمان کم، پیامد‌های ناخواسته‌ای داشته باشد، اما نهاد‌های بین‌المللی و ملی کشور‌ها واکسن‌ها را از نظر کارایی و ایمنی به‌طور جدی بررسی می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، به اعتقاد محققان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسسه تحقیقات سلامت، واکسن‌های بیماری کووید ۱۹که در حال آزمایش هستند، عوارضی داشته‌اند، اما هیچ‌کدام تهدیدکننده زندگی نبوده‌اند. 
اکنون هیچ واکسنی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس عامل این بیماری که به تأیید نهاد‌های نظارتی مربوط رسیده باشد، در دسترس نیست، اما محققان در تلاش‌اند هر چه زودتر به یک واکسن مؤثر دست پیدا کنند. یکی از چالش‌های پیش روی تولید واکسن، تضمین ایمنی آن است.

پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسسه تحقیقات سلامت با بررسی شواهد به این پرسش پاسخ دادند که آیا امکان دارد واکسن کرونا هم باعث ابتلا و مرگ افراد شود؟

به گفته این محققان، واکسن‌های کووید ۱۹ که در مرحله آزمایش هستند، از انواع گوناگونی شامل پروتئین، RNA، DNA و ویروس‌های تضعیف شده تشکیل شده‌اند. واکسن‌هایی که از ویروس زنده ضعیف‌شده ساخته شده‌اند، اغلب به آزمایش‌های ایمنی گسترده‌تری نیاز دارند. درباره استفاده از این نوع واکسن‌ها برای افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند، نگرانی وجود دارد.

نتایج آزمایشات حاصل از واکسن‌هایی که توسط محققان در دست تهیه هستند، نشان می‌دهد همه واکسن‌ها عوارض جانبی دارند. هیچ‌کدام از این واکسن‌ها هنوز برای استفاده گسترده مورد تأیید قرار نگرفته و آزمایشات بیشتری برای تأیید آن‌ها لازم است. اما واکسن‌هایی که به مرحله مطالعه انسانی رسیده‌اند، عموما پاسخ ایمنی به ویروس ایجاد کرده‌اند.

هر یک از این واکسن‌ها عوارضی مانند خستگی، تب، سردرد، درد عضلانی یا درد در محل تزریق داشتند و طیف وسیعی از اثرات جانبی در آن‌ها وجود داشته است. شواهد نشان می‌دهد ۷ تا ۱۰ روز بعد از تزریق واکسن کرونا به افراد داوطلب، افراد علامت تب را تجربه کرده‌اند، اما هیچ‌کدام از واکسن‌ها تهدیدکننده زندگی نبودند.

درباره واکسنی که در دانشگاه آکسفورد در حال آزمایش است، حدود ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان خستگی، ۶۸ درصد سردرد، ۶۰ درصد درد عضلانی، ۵۶ درصد لرز و ۱۸ درصد تب را گزارش کرده‌اند. علائم این واکسن از خفیف تا شدید متغیر است.

بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی درباره ویروس کرونا می‌پردازد، به تأیید واکسن‌ها از لحاظ کارایی و ایمنی در دنیا حساسیت زیادی وجود دارد و علاوه بر نهاد‌های ملی کشور‌ها که تأیید واکسن‌ها را بر عهده دارند، نهاد‌های بین‌المللی نظیر یونسیف و سازمان جهانی بهداشت نیز در راستای تعیین بی‌خطری و کارایی واکسن‌ها به کشور‌ها کمک‌های فنی و مشاوره‌ای می‌دهند. در کشور ما نیز معاونت بهداشت و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، واکسن‌ها را ارزیابی و تأیید می‌کند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->