بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی
سرخط خبرها

عوارض واکسن کرونا مرگ است؟

  • کد خبر: ۴۱۳۸۳
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹
عوارض واکسن کرونا مرگ است؟
ممکن است سریع‌بودن روند تولید واکسن در زمان کم، پیامد‌های ناخواسته‌ای داشته باشد، اما نهاد‌های بین‌المللی و ملی کشور‌ها واکسن‌ها را از نظر کارایی و ایمنی به‌طور جدی بررسی می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، به اعتقاد محققان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسسه تحقیقات سلامت، واکسن‌های بیماری کووید ۱۹که در حال آزمایش هستند، عوارضی داشته‌اند، اما هیچ‌کدام تهدیدکننده زندگی نبوده‌اند. 
اکنون هیچ واکسنی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس عامل این بیماری که به تأیید نهاد‌های نظارتی مربوط رسیده باشد، در دسترس نیست، اما محققان در تلاش‌اند هر چه زودتر به یک واکسن مؤثر دست پیدا کنند. یکی از چالش‌های پیش روی تولید واکسن، تضمین ایمنی آن است.

پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسسه تحقیقات سلامت با بررسی شواهد به این پرسش پاسخ دادند که آیا امکان دارد واکسن کرونا هم باعث ابتلا و مرگ افراد شود؟

به گفته این محققان، واکسن‌های کووید ۱۹ که در مرحله آزمایش هستند، از انواع گوناگونی شامل پروتئین، RNA، DNA و ویروس‌های تضعیف شده تشکیل شده‌اند. واکسن‌هایی که از ویروس زنده ضعیف‌شده ساخته شده‌اند، اغلب به آزمایش‌های ایمنی گسترده‌تری نیاز دارند. درباره استفاده از این نوع واکسن‌ها برای افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند، نگرانی وجود دارد.

نتایج آزمایشات حاصل از واکسن‌هایی که توسط محققان در دست تهیه هستند، نشان می‌دهد همه واکسن‌ها عوارض جانبی دارند. هیچ‌کدام از این واکسن‌ها هنوز برای استفاده گسترده مورد تأیید قرار نگرفته و آزمایشات بیشتری برای تأیید آن‌ها لازم است. اما واکسن‌هایی که به مرحله مطالعه انسانی رسیده‌اند، عموما پاسخ ایمنی به ویروس ایجاد کرده‌اند.

هر یک از این واکسن‌ها عوارضی مانند خستگی، تب، سردرد، درد عضلانی یا درد در محل تزریق داشتند و طیف وسیعی از اثرات جانبی در آن‌ها وجود داشته است. شواهد نشان می‌دهد ۷ تا ۱۰ روز بعد از تزریق واکسن کرونا به افراد داوطلب، افراد علامت تب را تجربه کرده‌اند، اما هیچ‌کدام از واکسن‌ها تهدیدکننده زندگی نبودند.

درباره واکسنی که در دانشگاه آکسفورد در حال آزمایش است، حدود ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان خستگی، ۶۸ درصد سردرد، ۶۰ درصد درد عضلانی، ۵۶ درصد لرز و ۱۸ درصد تب را گزارش کرده‌اند. علائم این واکسن از خفیف تا شدید متغیر است.

بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی درباره ویروس کرونا می‌پردازد، به تأیید واکسن‌ها از لحاظ کارایی و ایمنی در دنیا حساسیت زیادی وجود دارد و علاوه بر نهاد‌های ملی کشور‌ها که تأیید واکسن‌ها را بر عهده دارند، نهاد‌های بین‌المللی نظیر یونسیف و سازمان جهانی بهداشت نیز در راستای تعیین بی‌خطری و کارایی واکسن‌ها به کشور‌ها کمک‌های فنی و مشاوره‌ای می‌دهند. در کشور ما نیز معاونت بهداشت و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، واکسن‌ها را ارزیابی و تأیید می‌کند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->