مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند هشدار پلیس فتا درباره جعل هویت در فضای مجازی آخرین آمار جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی + اسامی پیکرهای احرازهویت‌شده‌ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم؟ جزئیات زمان‌بندی نقل‌وانتقالات دانشجویان اعلام شد سرکنسول‌ها و نمایندگان کشور‌های خارجی در مشهد به تماشای جاذبه‌های خراسان‌رضوی رفتند بلایای طبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟ پیش‌بینی بارش باران و خنک‌ترشدن هوا در برخی استان‌ها از فردا (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوشیدنی‌های خانگی مؤثر در سم‌زدایی کبد توصیه به بانوان در سنین باروری: مشاوره بارداری بگیرید یاری انسان‌دوستانه | ارسال ۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی به بندرعباس پس از حادثه انفجار اسکله شهید رجایی سرانه مصرف سالیانه لبنیات در ایران، ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی
سرخط خبرها

حداقل یک واکسن کرونا تا زمستان امسال تایید می‌شود

  • کد خبر: ۴۱۴۶۶
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
حداقل یک واکسن کرونا تا زمستان امسال تایید می‌شود
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران: به نظر می‌رسد تا زمستان حداقل یک واکسن و تا اوایل سال ۲۰۲۱ چندین واکسن تأییدیه بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر فتوحی، در نشست کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص ابتلای مجدد بیماران مبتلا به کووید ۱۹، اظهار داشت: شواهد محدودی در دنیا وجود دارد که ابتلای مجدد را به طور قطع نشان می‌دهد و گزارش آن نیز منتشر شده است.

 

وی با اشاره به جنبه‌های مثبت و منفی ابتلای مجدد بیماران، گفت: در موارد تأیید شده ابتلای مجدد، این بیماران بی علامت بودند که نشان می‌دهد ابتلاء باعث ایمنی افراد شده و هرگاه سیستم ایمنی خوب عمل کند احتمال اثربخشی واکسن نیز بیشتر می‌شود. همچنین بیانگر این است که فرد مبتلا با وجود اینکه در دوره دوم علامت دار نشده، اما می‌تواند ویروس را منتشر کند. بنابراین امکان ایمنی جمعیتی کمتر شده و افراد باید همچنان مراقب ابتلای مجددشان باشند.

 

فتوحی با تشریح مراحل تولید واکسن در جهان، افزود: دنیا با سرعت زیادی در حال کار و پیشرفت در زمینه واکسن این بیماری است به طوری که ۲۰۰ واکسن با ۷ تکنولوژی مختلف در حال‌توسعه است.

 

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد تا زمستان حداقل یک واکسن و تا اوایل سال ۲۰۲۱ چندین واکسن تأییدیه بگیرند. ابتکاراتی در جهان وجود دارد که زمینه توزیع عادلانه واکسن را در میان کشورها فراهم می‌کند. به این صورت که به تدریج واکسن تولید می‌شود، همه کشورها از حداقل واکسن بهره‌مند شوند تا در اختیار گروه‌های در معرض خطر قرار گیرد. این‌گونه حتی اگر مردم هم به همان تعداد قبل مبتلا شوند، ابتلاء در گروه‌های پرخطر و در نتیجه مرگ‌ومیر کاهش پیدا می‌کند.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه ایجاد نظام مراقبت در استان تهران، گفت: با وجود این نظام مراقبت، موارد طغیان اپیدمی زودتر از دفعات قبل شناسایی و تمهیدات لازم برای مهار طغیان‌ها در نظر گرفته خواهد شد و اقدام لازم برای محدود کردن آن صورت می‌گیرد.

 

وی افزود: در این راستا سیستم‌های نظام مراقبت در بیماران مراجعه کننده به حوزه بهداشت، درمان و آزمایشگاهی ایجاد و به صورت مستمر وضعیت اپیدمی را پایش و هر نوع طغیان خوشه‌ای در هر منطقه‌ای از استان را زودتر از دفعات قبل شناسایی می‌کند تا مداخلات لازم صورت گیرد.

 

فتوحی، استقرار نظام بیماریابی و ایزوله کردن بیماران را از دیگر برنامه‌های مهم در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد و گفت: علاوه بر اقدامات متعددی که در زمینه مدیریت اپیدمی در حال انجام است، برای استقرار نظام بیماریابی، ردیابی تماس بیماران و قرنطینه افرادی که با بیماران در تماس هستند، تلاش بسیاری صورت گرفته است.

 

وی در همین زمینه افزود: این برنامه با وجود گستردگی و پیچیدگی استان تهران و سه دانشگاه علوم پزشکی که در این استان فعالیت دارند همچنان با چالش مواجه است. اما با حمایت ستاد کرونا استان تهران، تلاش می‌شود نظام جامع بیماریابی و ردیابی تماس‌های بیماران در استان تهران ایجاد شود.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->