حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق
سرخط خبرها

چشم ‌پوشی نتانیاهو از قرارداد فروش سلاح آمریکا به امارات

  • کد خبر: ۴۱۶۱۱
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
چشم ‌پوشی نتانیاهو از قرارداد فروش سلاح آمریکا به امارات
منابعی مطلع گزارش داده‌اند که نتانیاهو پشت‌پرده با قرارداد فروش تسلیحات نظامی پیشرفته آمریکا به امارات کنار آمده است.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ باوجود اینکه بنیامین نتانیاهو به‌صورت علنی با قرارداد فروش تسلیحات نظامی پیشرفته آمریکا به امارات مخالفت کرده بود، منابعی مطلع گزارش داده‌اند که او پشت‌پرده با این قرارداد کنار آمده است. طبق گزارش مقامات نزدیک به دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، نتانیاهو هم‌زمان با تلاش ماه‌های اخیر خود برای برقراری روابط دیپلماتیک با امارات، سعی کرده بود مانعی بر سر راه قرارداد فروش تسلیحات آمریکا به امارات نشود. اما ماه گذشته، پس از رسانه‌ای شدن این قرارداد، نتانیاهو چندین مرتبه، با صراحت اعلام کرد که هیچ‌گونه تضمینی به آمریکا برای همراهی با این قرارداد و مخالفت نکردن با آن نداده است.
 
این مقامات بر این عقیده‌اند که ادعا‌های نتانیاهو بی‌اساس است و پس از دیدار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و مایک پمپئو، وزیرخارجه ایالات متحده آمریکا، نتانیاهو دیگر از ابراز مخالفت با این قرارداد، دست برداشته است. قرارداد فروش اسلحه آمریکا به امارات، شامل جت‌های ئی‌ای-۱۸ جی گرولر می‌شود؛ نوعی هواگرد جنگ الکترونیک که با از کار انداختن پدافند‌های هوایی دشمن، راه را برای حملات مخفیانه هموار می‌کند. محتویات این قرارداد تاکنون گزارش داده نشده بود. امارات متحده عربی از دیرباز به‌دنبال تسلیحات نظامی پیشرفته‌تر بوده است، اما رژیم صهیونیستی همواره از برهم‌خوردن تعادل قدرت نظامی خود در خاورمیانه واهمه داشتند.
 
علاوه‌بر این، خبر قرارداد فروش تسلیحات به امارات را زمانی آمریکا اعلام کرد که نتانیاهو در میانه چندین بحران جدی قرار گرفته بود؛ همه‌گیری ویروس کرونا، نزاع حکومتی با رقبای سیاسی، اعتراضات مردمی علیه او، مذاکرات چالش‌برانگیز بر سر تعیین بودجه و همچنین جریان دادگاه فساد او. قرارداد تسلیحاتی آمریکا و امارات می‌تواند به مخالفت کنگره آمریکا بینجامد؛ طبق قانون، فروش تسلیحات نظامی نباید قدرت نظامی رژیم صهیونیستی در خاورمیانه را تضعیف کند. اما مقامات دولت ترامپ به‌نظر بخش حساس فرایند قانونی این قرارداد را دور زده‌اند که شانس آن‌ها را برای تحمیل قرارداد، پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر افزایش خواهد داد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->