پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آموزش و پرورش: دانش‌آموزان و والدین نقش نظارتی بر بهداشت مدارس دارند

  • کد خبر: ۴۱۷۳۸
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲
  • ۲
آموزش و پرورش: دانش‌آموزان و والدین نقش نظارتی بر بهداشت مدارس دارند
زهرا مظفر، مدیرکل ارزیابی، عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش، درباره شرایط نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی در مدارس اظهار کرد: معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها ناظر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس باشند. قرار نیست ناظری از بیرون وجود داشته باشند، از این رو همه افراد حاضر در مدرسه نقش نظارتی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدارس کشور امروز شنبه پانزدهم شهریور ماه به صورت رسمی آغاز بکار کردند؛ اما این بازگشایی با سوالات بسیاری در ذهن والدین در مورد چگونگی برگزاری کلاس‌ها با پروتکل‌های بهداشتی همراه بود؛ دل نگرانی‌هایی که با توضیحات وزیر و سایر مسوولان آموزش و پرورش ازجمله امکان نظارت والدین بر رعایت این موارد در مدارس تا حد زیادی برطرف شد.

 وزارت آموزش و پرورش، در روزهای نزدیک به بازگشایی مدارس اعلام کرد که آموزش دانش‌آموزان با رعایت سختگیرانه پروتکل‌های بهداشتی تداوم می‌یابد.

هر چند که در ایام تعطیلی تابستان، مسوولان آموزش و پرورش در شیوه نامه های ابلاغی سه وضعیت قرمز، زرد و سفید از نظر شیوع ویروس کرونا را برای حضور دانش آموزان در نظر گرفته بودند اما با توجه به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا آموزش و پرورش قاعده اصلی را بر آموزش دانش آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی قرار داده شد.

اعلام بازگشایی مدارس با حضور دانش آموزان، دل نگرانی ها و دغدغه های فکری را برای خانواده ها در پی داشت؛ از طرفی خواهان ادامه تحصیل و جلوگیری از عقب ماندگی درسی فرزندان خود هستند و از طرف دیگر نگران‌هایی نسبت به حفظ سلامت آنها دارند.

عده ای پس از اعلام آموزش و پرورش مبنی بر دایر شدن کلاس‌های درس به صورت حضوری اظهار داشتند که آموزش از راه دور در شرایط شیوع ویروس کرونا می‌تواند راه‌گشا باشد و نیاز به حضور دانش آموزان در مدارس نیست. اما عده ای دیگر تابع نظر کارشناسان در ستاد ملی مبارزه با کرونا و همچنین آموزش و پرورش، هستند که آموزش حضوری را از نظر روحی و تربیتی به منظور شکل‌گیری شخصیت دانش‌آموزان مفید دانسته و دانش آموزان را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به حضور در مدارس توصیه می‌کنند.

 

دغدغه فکری والدین در مورد احتمال ابتلای فرزندان به ویروس کرونا پس از بازگشایی مدارس در روزهای اخیر سبب شد تا محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش از تلاش این وزارتخانه برای حفظ سلامت دانش آموزان توضیحاتی را ارائه دهد.

وی در آستانه بازگشایی مدارس با تاکید بر اینکه با وجود شرایط کرونایی نمی‌توان همه کارها را تعطیل کرد و در خانه نشست، به خانواده ها اطمینان داد که جگر گوشه‌های شما جگر گوشه‌های ما هم هستند و بازگشایی مدارس طبق موافقت ستاد ملی کرونا و شخص وزیر بهداشت و همچنین دستورالعمل‌های اعلامی از سوی وزارت بهداشت انجام می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: وزارت بهداشت پروتکل هایی را اعلام کرد که اگر رعایت شود، برگزاری حضوری کلاس ها اشکالی ندارد. آموزش و پرورش نیز به مناطق و استان ها پروتکل ها را اعلام کرد، بر این اساس وقتی متخصصان می گویند با رعایت این پروتکل ها حضور مجاز است، ما باید اطمینان کنیم.

حاجی میرزایی درباره این پروتکل ها گفت: این پروتکل ها شامل فاصله یک متر بین دانش آموزان، زمان کلاس حداکثر ۳۵ دقیقه ای، حضور دانش آموزان در ساعت های مختلف و تهویه مناسب کلاس ها است. همچنین در مورد شست و شوی دست ها و سرویس مدارس پروتکل هایی اعلام شده است.

علاوه بر این آموزش و پرورش در این راستا بخشنامه ای به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی با ۱۲ بند به مدارس ابلاغ کرده است تا از نگرانی‌ خانواده‌ها در این خصوص کاسته شود.

 

حاضرین در مدارس ناظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشند

زهرا مظفر مدیرکل ارزیابی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش درباره شرایط نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی در مدارس اظهار داشت: معلمان، دانش آموزان و خانواده ها ناظر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس باشند. قرار نیست ناظری از بیرون وجود داشته باشند؛ از این رو همه افراد حاضر در مدرسه نقش نظارتی دارند.

وی افزود: تمامی افراد حاضر در مدرسه می‌توانند در صورت رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی از طریق سامانه shekayat.medu.ir اقدام کرده و شکایت خود را ثبت کنند. شکایات ثبت ‌شده در لینک ثبت شکایت هفت تا ۱۰ روزه پاسخ داده می‌شود.

مدیرکل ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش همچنین اعلام کرد که کمیته ستاد ملی مبارزه با کرونا در آموزش و پرورش بخشنامه‌ای در ۱۲ بند شامل تمامی نکات مد نظر وزارت بهداشت برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به مدارس ابلاغ کرده است.

مظفر یادآور شد: بر این توصیه‌های وزارت بهداشت سه عامل زدن ماسک، کم شدن ساعات آموزش به منظور تهویه کلاس‌های درس و همچنین رعایت فاصله اجتماعی می تواند نقش اساسی در پیشگیری از کرونا در میان دانش آموزان داشته باشد، همچنین اینکه مدارس نیز به اقلام بهداشتی و ضدعفونی مجهز شده اند.

 

اخذ هزینه اجباری از دانش‌آموزان برای مواد ضدعفونی، خلاف قانون است

 

وی در ادامه درباره سرانه مواد ضدعفونی در آموزش و پرورش گفت: پیشتر سرانه‌ای برای فراهم کردن اقلام ضدعفونی و بهداشتی به حساب مدارس واریز شده بود؛ قرار است در روزهای آینده هم بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای هزینه مواد ضدعفونی به مدارس واریز شود.

مدیرکل ارزیابی و عملکرد پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین به منظور تهیه هزینه مواد ضدعفونی با خیرین نیز وارد گفت و گو شده‌ایم اما اینکه مدرسه‌ای به اجبار از دانش‌آموزان هزینه‌ای برای تهیه مواد ضدعفونی دریافت کند، برخلاف قانون است.

مظفر یادآور شد: آموزش و پرورش موظف است مدرسه را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باز کند تا فضای آموزش برای دانش‌آموزان مهیا شود.

وی افزود: روایت‌های مختلف در خصوص ریشه‌کن شدن کرونا نشان می‌دهد که شیوع این بیماری سال‌ها ادامه دارد؛ از این رو نمی ‌توان آموزش را تعطیل کرد، کرونا در همه کشورها وجود دارد و در همه نقاط دنیا آموزش مدارس برای حضور دانش‌آموزان دایر است.

 

آموزش حضوری برای دانش‌آموزان توصیه می‌شود

مدیرکل ارزیابی و عملکرد پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اجباری برای حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس وجود ندارد، گفت: اگر دانش‌آموزی به کرونا مبتلا شود، بار حقوقی برای آموزش و پرورش به همراه ندارد.

مظفر افزود: به منظور شناخت و تعامل بیشتر میان معلم و دانش‌آموز و نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا، آموزش حضوری برای دانش‌آموزان توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین اینکه رویکرد کارشناسان وزارت بهداشت از تقسیم بندی مناطق به قرمز، زرد و سفید تغییر کرده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه شرایط را لازمه پیشگیری از شیوع کرونا می‌دانند. به طور مثال آنها معتقدند که وضعیت سفید هم مثل قرمز خطرناک است چراکه در صورت رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی وضعیت سفید هم به قرمز تبدیل می‌شود.

 

مدیرکل ارزیابی و عملکرد پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش با بیان اینکه شرایط برای حضور دانش‌آموزان در مدارس مهیا شده است، گفت: توصیه این است که خانواده‌ها بر فضای مدرسه نظارت کند و اگر اطمینان از رعایت پروتکل‌ها حاصل شد، اجازه دهند دانش آموزان در مدارس حضور یابند. در واقع می‌توان گفت با نظارت والدین سلامت دانش‌آموزان تضمین می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۶
0
0
روزی ۲ساعت پای موبایل باشن چشماشون استخوانشان همه از بین می ره مشکلات روانی اجتماعی و........ کلاسها باید حضوری باشه.
ریاضی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۶
0
0
بچه های مردم شده اند گوشت قربانی بعضی از آقایون که بگویند بلدیم بلدیم درحالی که دم از فراهم بودن همه امکانات در مدارس می زنند در حالی که مدارس آه در بساط ندارند نه مواد ضدعفونی و نه توان خرید آن قرار بود 5 هزار نیروی خدماتی جدید استخدام شود تا بخشی از مشکلات مدارس کم شود ولی ظاهرا پریده و مثل ماده 7 که به کمیسیون مجلس رفت هر دو ناپدید شدندو باید آگهی گمشده برایشان زدشما چونه می خواهید به دانش آموز خصوصاً ابتدایی آموزش دهید که یک سره ماسک زده باشد و دست به سطوح نزند و فاصله اجتماعی را رعایت کند تا بیماری را نگیرد و به خانواده انتقال ندهد و سر از دیار باقی در نیاورد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->