بی‌خوابی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو صادر شد برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم! تشخیص بموقع اوتیسم، در پیشرفت مهارت‌های ارتباطی و کلامی کودکان تاثیر بسزایی دارد معاینات پزشکی کارکنان آشپزخانه مرکزی خراسان رضوی در ایام حج عمره آغاز شد عطاری فقط می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند | برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند اهدای عضو در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌کارهایی برای کند کردن بیماری آلزایمر کنکور سراسری مرحله اول سال ۱۴۰۳ با شرکت ۹۱ هزار داوطلب در خراسان رضوی برگزار خواهد شد اعمال قانون ۱۶۴۱ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۵۷ دستگاه خودروی متخلف (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا بالاخره نام مادران در کارت ملی نوشته می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۴ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم کاهش دما تا پایان هفته مصرف بیش از حد نمک ارتباط نزدیکی با ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش دارد آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین(ع) تهران گلایه شهروندان از پیچ‌و‌خم‌های تهیه دارو‌های خاص ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد | مرگ ۲ موتورسوار به دلیل نداشتن کلاه ایمنی (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سال تحصیلی ۱۴۰۳ از شهریورماه آغاز می‌شود؟ فصل بهار، بهترین زمان برای انجام حجامت است
سرخط خبرها

نارسایی قلبی چه وقت به وقوع می پیوندد؟

  • کد خبر: ۴۱۸۱۹
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
نارسایی قلبی چه وقت به وقوع می پیوندد؟
زمانی که قلب نتواند به طور موثر خون را به همه نقاط بدن برساند و انتقال اکسیژن به اجزای مختلف بدن با مشکل شود، بیماری نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد.
بالا بودن فشار خون، سایر بیماری‌های قلبی یا بیماری‌های کلیوی باعث نارسایی قلبی نیز می‌شوند و در این بیماری اگر مایعات و نمک زیادی مصرف شود آب به بدن نرسیده و قلب سخت‌تر کار خواهد کرد.
این شرایط وضعیت بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را بدتر می‌سازد، بنابر این به منظور کاهش عوارض این بیماری باید از رژیم غذایی کم نمک و محدود از مایعات پیروی کرد.

میزان نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید و از میوه و سبزیجات تازه بیشتر استفاده کنید، زیرا این مواد غذایی میزان سدیم کمی دارند و غذا‌های را انتخاب کنید که میزان نمک کمی دارند، مانند انواع گوشت‌های تازه ومرغ و ماهی به جای انواع گوشت‌های آماده و شنیتسل‌های آماده، همچنین انواع حبوبات، تخم مرغ، ماست، شیر، برنج و ماکارونی هم میزان سدیم پایینی دارند.

از چاشنی‌ها و ادویه‌های مناسب استفاده کرده و از مصرف چاشنی‌ها و عصاره‌هایی که دارای نمک هستند خودداری کنید و استفاده از آب لیموی تازه، فلفل سبز و سبزیجات معطری، چون ریحان و مرزه در ایجاد طعم موثر خواهد بود.

برچسب اطلاعات مواد غذایی را مطالعه کرده و از مصرف مواد غذایی حاوی سدیم خودداری کنید.

همچنین در زمان پخت غذا نمکدان را از دسترس خود دور و برای طعم دار کردن غذا به جای افزودن نمک به غذا از ادویه‌ها وچاشنی‌های مناسب مانند سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای و آب لیموی تازه استفاده و مواد غذایی فراوری شده مانند انواع کنسرو‌های گوشت، ماهی، سبزیجات، سوسیس، کالباس و ... سرشار از سدیم بوده و از مصرف آن‌ها جدا خودداری کنید.

محدود کردن حجم مایعات مصرفی در این بیماران یکی دیگر از فاکتور‌های مهم رژیمی بوده که باعث کم شدن آب در بدن و کم‌تر شدن بار کاری قلب می‌شود، این بیماران نباید بیشتر از ۲ - ۵ لیتر در روز مایعات (آب وآب میوه وشیر وسوپ و غیره) مصرف کنند.

از آنجائیکه ریسک فاکتور‌هایی مانند دیابت، بیماری عروق کرونر و فشار خون بالا در این بیماران وجود دارد، توصیه می‌شود در جهت کاهش عوارض، عوامل خطر این بیماری‌ها هم کنترل شوند و با راهنمایی متخصصان تغذیه رژیم غذایی صحیح و مناسب وضعیت بدنی خود را دریافت کرده و رعایت کنند.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->