تسلا ربات‌های انسان‌نمای «اپتیموس» را اجاره می‌دهد! روان‌شناسان می‌گویند اینترنت می‌تواند ترس ما از حفره‌های کوچک را تشدید کند! Assassin’s Creed Shadows یکی از کامل‌ترین سیستم‌های مخفی‌کاری این مجموعه را دارد کارت‌های کمبو امروز همستر کامبت (یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳) فعالان حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال از رئیس‌جمهور آینده چه درخواست‌هایی دارند؟ درباره زیردریایی بدون خدمه Manta Ray دارپا + ویدئو رفع مشکلات فضاپیمای «وویچر ۱» و ارسال دوباره اطلاعات به زمین iOS ۱۸ می‌تواند محاسبات ریاضی را در هر جای متن و با استفاده از صفحه کلید انجام دهد کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۲۷ خرداد) + آموزش مردم سال گذشته ۱۴۹ میلیارد دقیقه ویدئو از آپارات تماشا کردند تصاویر جدید گلکسی S۲۴ FE منتشر شد + جزئیات کارت‌های کمبو امروز همستر کامبت (شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳) + آموزش کارت‌های کمبو امروز همستر کامبت (جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳) گلکسی واچ FE رونمایی شد + مشخصات و قیمت کدمورس جدید امروز همستر کامبت (پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳) + آموزش بهترین کیف پول برای متصل‌کردن به ربات «همستر کامبت» چیست؟ + آموزش بسته اینترنت رایگان انتخابات ۱۴۰۳ در کدام سکو‌های داخلی قابل استفاده است؟ کارت‌های کمبو امروز همستر کامبت (پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳) محققان دانشگاه هاروارد از احتمال وجود فرازمینی‌ها در زمین خبر دادند!
سرخط خبرها

نگاهی به آخرین شماره مجله «وب‌یوزر» | زندگی در اینترنت با هویت جعلی

  • کد خبر: ۴۲۰۹۱
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
نگاهی به آخرین شماره مجله «وب‌یوزر» | زندگی در اینترنت با هویت جعلی
رابرت اروین، سردبیر «وب‌یوزر»، در آخرین شماره این نشریه با تیتر اصلی «زندگی در اینترنت با نام مستعار و هویت جعلی» درباره یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کاربران دنیای وب صحبت می‌کند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز - بیشتر اوقات وقتی مجبور می‌شویم در یک وب‌سایت ثبت‌نام کنیم، برای حفظ اطلاعات شخصی‌مان، یکی از اعداد یا یکی از حروف ایمیل و شماره تماسمان را تغییر می‌دهیم تا هکر‌ها به اطلاعاتمان دست پیدا نکنند، اما با این کار، ممکن است شخص بی‌گناه دیگری را گیر بیندازیم. در پانصدوهشتمین شماره «وب‌یوزر»، این نشریه به شما آموزش می‌دهد چطور با شیوه‌ای قانونی و اخلاقی، خودتان را جای دیگری جا بزنید به‌گونه‌ای که نه پای شخص دیگری در میان باشد. نه اطلاعات محرمانه‌تان به جایی درز کند.

شما می‌توانید با سایت رایگان www.fakenamegenerator.com از هکرها، اسپم‌ها و تبلیغات اجباری فرار کنید. این سایت بر اساس جنسیت، ملیت و کشوری که شما انتخاب می‌کنید، هویتی آماده به شما ارائه می‌دهد. این هویت جدید نام کامل، یک آدرس و کد پستی واقعی، یک شماره تلفن و آدرس ایمیل جعلی که سایت‌ها قادر به اعتباریابی آن نیستند، تاریخ تولد، خصوصیات فیزیکی مثل گروه خونی، شغل یا حتی رنگ مورد علاقه شما را شامل می‌شود.
 
یکی دیگر از مطالب جالب توجه این شماره «وب‌یوزر»، معرفی کامل پلتفرم Zooniverse است. این پلتفرم تحقیقاتی از کاربران داوطلب برای پیشبرد پژوهش‌ها در حوزه‌های مختلف کمک می‌گیرد. با اینکه بیش از یک دهه از فعالیت Zooniverse می‌گذرد، این پلتفرم بین کاربران نت در دوران قرنطینه محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. کاربران با هر پیش‌زمینه علمی‌ای می‌توانند در پروژه‌های متعدد این پلتفرم شرکت کنند و بخشی از کار تحقیقاتی را به دست گیرند. علاوه بر حوزه‌های اخترفیزیک، زیست‌شناسی و سایر علوم طبیعی، بخشی از پروژه‌های این پلتفرم بر پژوهش‌های هنری، تاریخی و ادبیاتی متمرکز است.
 
در مطلب کاربردی دیگر، استیو کلارک نرم‌افزار‌هایی را معرفی می‌کند که به کمک آن‌ها می‌توان به جای خواندن مطالب طولانی در صفحه اسکرین، به‌راحتی نشست و به آن‌ها گوش داد. در این مقاله، کلارک ۳ نرم‌افزار تبدیل متن به صوت NaturalReader، Capti Voice و Panopreter را که کار با آن‌ها خیلی ساده است معرفی می‌کند.
 
 
نگاهی به آخرین شماره مجله «وب‌یوزر» | زندگی در اینترنت با هویت جعلی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->