نجات استان از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر| مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات آب یا انتقال آب، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل! مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت»
سرخط خبرها

سرقت دو میلیارد تومان طلا و دلار از خانه مدیر یکی از شبکه‌های سیما

  • کد خبر: ۴۲۱۵۳
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
  • ۱
سرقت دو میلیارد تومان طلا و دلار از خانه مدیر یکی از شبکه‌های سیما
مدیر یکی از شبکه‌های تلویزیونی ایران از سرقت دو میلیارد تومان طلا و دلار از خانه پدرش خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، دو هفته قبل مدیر یکی از شبکه‌های تلویزیونی ایران به پلیس زنگ زد و از سرقت خانه پدرش خبر داد.

او گفت: من و پدر و مادرم و چند نفر از اعضای خانواده‌ام همگی در یک ساختمان زندگی می‌کنیم. امشب پدر و مادرم به میهمانی رفته بودند و من داخل خانه بودم که ناگهان از طبقه پایین صدایی شنیدم؛ چون پدر و مادرم خانه نبودند، با شنیدن صدا فوراً خودم را به طبقه پایین که محل سکونتشان بود رساندم، اما با صحنه عجیبی مواجه شدم، در خانه شکسته بود و با ورود به خانه با بهم ریختگی و سرقت طلا‌ها و دلار‌های آن‌ها مواجه شدم. با عجله خودم را به خیابان رساندم که متوجه شدم سه مرد در حال فرار هستند. آن‌ها سوار خودروی پژویی شده و من هم چند لحظه‌ای آن‌ها را با پای پیاده تعقیب کردم، اما موفق نشدم. من طلا‌ها و دلارهایم را در خانه پدر ی‌ام نگه می‌داشتم سارقان بیش از دو میلیارد تومان سرقت کرده‌اند.

با شکایت مدیر تلویزیونی، تحقیقات از سوی مأموران پایگاه یکم پلیس پایتخت آغاز شد. در بررسی‌های اولیه کاراگاهان به سراغ دوربین‌های مداربسته اطراف محل سرقت رفته و موفق شدند شماره پلاک خودروی پژو را به‌دست آورند. شماره پلاکی که نه تنها مالکش بلکه اعضای باند سرقت از منازل شمال پایتخت را به دام انداخت. سروش مرد سابقه‌داری بود که چندین بار به زندان افتاده بود و تاریخ آزادی اش نشان می‌داد که مدت کمی است که از زندان آزاد شده است.

با هماهنگی بازپرس شعبه هفتم دادسرای ویژه سرقت، مأموران به سراغ سروش رفته و مرد سابقه دار را دستگیر کردند.

سروش که راه را برای کتمان و انکار سرقت‌ها بی‌فایده می‌دید، به سرقت‌های سریالی با همدستی ۷ متهم دیگر اعتراف کرد و گفت: با اعضای باند در زندان آشنا شدم و در همان زندان هم بود که تصمیم گرفتیم بعد از آزادی سرقت از منازل را انجام دهیم.  من و همدستانم شبانه به سراغ خانه‌های شمال تهران می‌رفتیم. خانه‌هایی را که چراغ هایشان خاموش بودند، انتخاب می‌کردیم و زنگشان را می‌زدیم. اگر کسی در را باز نمی‌کرد به شیوه توپی‌زنی وارد خانه‌ها شده و سرقت را انجام می‌دادیم. سردسته ما شاهرخ است، اما گاهی اوقات بدون اینکه به شاهرخ حرفی بزنیم من و دو نفر از اعضای باند که پدر و پسر هستند باهم به دزدی می‌رفتیم و وسایل سرقتی را تقسیم بر سه می‌کردیم.

او ادامه داد: شبی هم که از خانه مدیر یکی از شبکه‌های تلویزیونی سرقت کردیم با همان پدر و پسر سه نفری برای سرقت رفتیم. البته من اصلاً نمی‌دانستم که خانه محل سرقت خانه یک مدیر تلویزیونی است.

به‌دنبال اعتراف مرد سابقه دار تحقیقات برای بازداشت اعضای باند ادامه یافت؛ زمانی که مأموران برای دستگیری پدر و پسر سارق وارد عمل شدند، آن‌ها سعی کردند که از طریق پشت بام خانه فرار کنند. در این فرار مأموران پدر را بازداشت کردند، اما پسر جوان حین فرار از دست مأموران تعادلش را از دست داد و به پایین افتاد و این سقوط مرگ پسر جوان را رقم زد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که متهمان تا کنون ۱۰ سرقت منزل در پرونده خود دارند و بررسی‌ها برای شناسایی شاکی‌ها ادامه دارد.
 
منبع: ایران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
0
0
این همه دلار ؟!! من که تو خواب شبم هم نمیتونم ببینم !
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->