نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است عرضه بنزین سوپر در این جایگاه‌های سوخت تهران و کرج (۴ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی ترامپ برای خودروسازان جهانی نقشه کشید | زنگ خطر به صدا درآمد پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو
سرخط خبرها

جاماندگان بیمه بیکاری کجا مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۴۲۱۹۱
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱
جاماندگان بیمه بیکاری کجا مراجعه کنند؟
مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار گفت: تاکنون ۱۰۷ هزار نفر اعلام کردند که بیکاری‌شان استمرار داشته و یا از خرداد بیکار شده‌اند که این افراد، بر اساس ماده ۷ قانون بیمه‌بیکاری، مقرری خواهند گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود بابایی درباره آخرین وضعیت بیمه بیکاری اظهار داشت: نیمه دوم اسفند ماه که بحث کرونا رسمیت یافت و مشاغل زیادی هم متأثر شدند از این رو وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ای برای ثبت نام افراد بیکار شده رونمایی کرد؛ در همین راستا بر اساس آخرین آمار تا دهم مرداد ماه ۸۷۱ هزار و ۴۰۰ نفر در سامانه ثبت نام کردند که با پردازش‌های صورت گرفته، ۷۳۰ هزار و ۸۸۲ نفر مشمول شدند.

 

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از دهم مرداد ماه برای ۱۵ استان پایلوت گذاشتیم تا با ورود به زیرسامانه جدید جامع روابط کار، کارگران با بارگذاری مدارک، ثبت نام کنند.

 

بابایی گفت: این بار بررسی‌ها بر اساس قانون بیمه بیکاری انجام خواهد شد و پرداختی‌ها به افرادی که از اسفندماه بیکاری‌شان استمرار داشته و یا از خرداد بیکار شده‌اند، نیز بر مبنای بند ب ماده ۷ قانون بیمه بیکاری خواهد بود؛ یعنی ۵۵ درصد معادل ۹۰ روز بیمه‌پردازی به اضافه ۱۰ درصد حداقل دستمزد، به عنوان بیمه بیکاری پرداخت خواهد شد.


مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: طبق آخرین آمار، ۱۰۷ هزار نفر اعلام کردند که بیکاری‌شان استمرار داشته و یا از خردادماه بیکار شده‌اند.

 

وی ادامه داد: افرادی که بیمه بیکاری مخصوص کرونا را دریافت کردند بر مبنای قانون بیمه بیکاری نبود بلکه با محاسبات انجام شده، به صورت میانگین حدود یک میلیون و صد هزار تومان به افراد به مدت سه ماه پرداخت شد.

 

بابایی افزود: ما چهار بار با سازمان برنامه و بودجه مکاتبه کردیم که این رقم ناچیز است، اما گفتند که به دلیل محدودیت‌های مالی نمی‌توان رقم بیشتری پرداخت کرد.

 

جاماندگان چند نفرند؟


وی همچنین با اشاره به جاماندگان بیمه بیکاری کرونا، گفت: ۳ گروه از دریافت بیمه بیکاری کرونا باقی مانده‌اند. به این صورت که ۴۸ هزار نفر جاماندگانی بودند که از خارج از سیستم سامانه ثبت‌نام کرده بودند که این ثبت‌نام ایراداتی داشت.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار ادامه داد: گروه دوم ۲۴ هزار نفر بودند که شماره حساب و اطلاعاتشان مشکل داشت. ما در دو مرحله این دو گروه را پالایش و نتیجه نهایی را ۲۱ مرداد ماه به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال کردیم.

 

بابایی افزود: همچنین شماره حساب، شماره شبا یا شماره تلفن مربوط به حدود ۱۵ هزار نفر درست نبوده است. به همین دلیل لیست آن‌ها عودت داده شده است. ارسال پیامک برای این لیست ۱۵ هزار نفری از چهارشنبه هفته قبل آغاز شده است. پس از دریافت اطلاعات از سوی این افراد، اطلاعات به تأمین اجتماعی و سپس به خزانه‌داری ارسال می‌شود و واریز صورت می‌گیرد.

 

۵۹ درصد ریزش نیروی کار از بخش خدمات بود

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده از کرونا، اظهار داشت: ۶۲ درصد کارگاه‌هایی که از شیوع کرونا متأثر شدند در حوزه خدمات فعال بودند و ۵۹ درصد از کل نیرو‌هایی که بیکار شدند مربوط به این حوزه بود.

 

وی افزود: ۳۱ درصد کارگاه‌های متأثر شده از کرونا مربوط به حوزه صنعت است و ۳۷ درصد کارگرانی که بیکار شدند در این بخش مشغول به کار بودند.

 

بابایی ادامه داد: ۳ درصد از کسب‌وکار‌های بخش کشاورزی متأثر از کرونا آسیب دیدند و یک درصد از کل نیرو‌های بیکار شده مربوط به این بخش هستند.

 

وی گفت: مابه‌التفاوت هم مربوط به حوزه‌هایی بودند که خوداظهاری نکرده بودند.

 

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در سال ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر به جمع مقرری‌بگیران اضافه می‌شود، اما پس از شیوع کرونا، بالغ بر ۸۵۰ هزار نفر خواستار دریافت بیمه بیکاری شدند.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->