اساسنامه منطقه آزاد سرخس تصویب شد آغاز به‌کار دوازدهمین نمایشگا مبلمان، لوستر و دکوراسیون در مشهد | کاهش قدرت خرید مردم تا نبود ثبات قیمت از مشکلات پیش روی تولید کنندگان ادامه حراج سکه از هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) آغاز فروش برخی محصولات سایپا از فردا چهارشنبه+ جدول (۳ مرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز انواع گوشی‌های موبایل (۲ مرداد ۱۴۰۳) کدام استان‌های کشور بیشترین مصرف برق را دارند؟ | خراسان‌رضوی جزو پرمصرف‌ها تولید خودرو‌های دوگانه‌سوز در ایران متوقف شد ضرر بیشتر واحد‌های صنفی تلفن همراه مشهد به دلیل طولانی شدن و عدم تخصیص ارز ملانصرالدین و بوق اختلاس! افزایش قیمت سکه تمام در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) پایان سبز بورس پس از ۳ روز منفی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲ مرداد ۱۴۰۳) جزئیات دریافت ارز اربعین اعلام شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) ریزش تا ۹۵ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۳) مدیران‌خودرو: با مجوز گران کردیم | مابه‌التفاوت را اقساطی بپردازید قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲ مرداد ۱۴۰۳) | افت ۱ تا ۹ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی معاملات غیر ریالی در بازار مسکن جریمه در پی دارد ارزش روز سهام عدالت چقدر است؟ (۲ مرداد ۱۴۰۳) افت دلار بازار آزاد به ۵۷ هزار تومان | قیمت امروز طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال (۲ مرداد ۱۴۰۳) وظیفه مهم هواداری از زائران و مجاوران صفر تا صد دهک‌بندی | دهک بندی خانوار‌ها براساس داده‌های ثبتی آن‌ها تا شهریور به روزرسانی می‌شود تعرفه جدید واردات موبایل اعلام شد | واردات آیفون ۱۴ ممنوع است گیلاس ۲۰ هزار تومان گرانتر شد | قیمت امروز میوه در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد
سرخط خبرها

مشکلات دامداران روی میز وزیر

  • کد خبر: ۴۲۲۶۶
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
مشکلات دامداران روی میز وزیر
مدیرعامل اتحادیه صنعت دام‌پروری استان از ارسال نامه‌ای درباره مشکلات دامداران به وزیر جهاد کشاورزی خبر داد
ملیحه فلاح | شهرآرانیوز؛ دامداران خراسانی پس از ۱۷ روز از اولین اجتماع خود درمقابل ساختمان جهاد کشاورزی برای بیان مشکلات خود درباره کمبود نهاده‌های دامی، نحوه قیمت‌گذاری فراورده‌های دامی و واردات گوشت از کشور‌های دیگر، دیروز درمقابل استانداری خراسان رضوی تجمع کردند. گزارش اولین اجتماع آن‌ها در روز دوم شهریور با عنوان «جلسه اضطراری در حیاط جهاد کشاورزی» در همین صفحه چاپ شد. مدیرعامل اتحادیه صنعت دام‌پروری خراسان رضوی هم که آن روز در مصاحبه خود با شهرآرا تاکید کرده بود بین جهاد کشاورزی و دامداران در استان ارتباط خوبی وجود دارد، اما بسیاری از مشکلات مربوط به تصمیمات کشوری و حل آن در سطح کلان است، این‌بار از ارسال نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی خبر داد.

امین هراتی درباره متن این نامه می‌گوید: در این نامه با اشاره به مشکلات دامداران در ۳ بخش تامین، تولید و عرضه، درخواست کردیم مجوز صادرات شیر خشک و درازای آن واردات انواع نهاده بدون بروکراسی صادر شود تا توسط تشکل‌های دامی، بدون واسطه‌گری و قانون‌مند براساس شرایط بازار ارائه شود. او ادامه می‌دهد: در این نامه با اشاره به فروش دام مولد و خسارات جبران‌ناپذیر ناشی از آن از دکتر کاظم خاوازی خواستیم بدون تشریفات و بروکراسی اداری زمین‌های مستعد کشاورزی را دراختیار قرار دهند تا زیر کشت نهاده برود؛ همچنین برای تامین ذخایر استراتژیک و طرح حمایتی، قیمت گوشت خریداری‌شده از دامدار به‌اندازه‌ای درنظر گرفته شود که برای او صرفه اقتصادی داشته باشد.


ذبح گاو‌های ماده ادامه دارد

وقتی از هراتی درباره چندوچون دومین اجتماع دامداران و آخرین وضعیت آن‌ها می‌پرسیم، پاسخ می‌دهد: همان مشکلات همیشگی؛ هرچه بگویم تکراری است. هنوز وضعمان همان است و هنوز هم گاو‌های آبستن و ماده ذبح می‌شوند. او ادامه می‌دهد: دامداران تلاش می‌کنند در این تجمع‌های مسالمت‌آمیز، مشکلات خود را به گوش مسئولان بالادستی در کشور برسانند. حرفشان هم همان حرف قبل است.
 
اگر نهاده با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد و در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود، چرا در بازار به‌صورت آزاد و با چندبرابر قیمت فروخته می‌شود؟ چرا کشاورز و دامدار برزیلی باید حمایت شود و از یک طرف ذرت و سویا وارد شود و از طرف دیگر گوشت یخی؟ قیمت گوشت و شیر تعیین‌شده ازسوی ستاد تنطیم بازار براساس قیمت نهاده‌های دامی دولتی است؛ درصورتی‌که این نهاده‌ها حدود ۳۰ درصد نیاز دامداران را تامین و آن‌ها باقی‌مانده نیاز خود را با دو تا پنج‌برابر قیمت از بازار آزاد تهیه می‌کنند. قیمت تمام‌شده محصولات دامی کمتر از نرخ تمام‌شده این کالاهاست و دامداران از آن متضرر می‌شوند.

وی ادامه می‌دهد: اکنون به اذعان مسئولان دولتی شاید فقط ۳۰ درصد از نهاده‌های وارداتی با قیمت دولتی وارد بازار شده و ۷۰ درصد به‌صورت آزاد فروخته می‌شود. سوال ما از دستگاه‌های نظارتی این است که این نهاده‌ها که با ارز دولتی وارد می‌شود، چطور به بازار آزاد می‌رسد؟ اکنون سویا در بازار آزاد به ۱۳۵۰۰ تومان رسیده که ۱۰ هزار تومان از قیمت دولتی آن بیشتر است و هر کیلو ذرت هم دوبرابر قیمت دولتی به مبلغ ۳ هزار تومان در بازار آزاد فروخته می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->